Polen

    Hejsan! Nu var det ett tag sen, hehe. Jag är tillbaka i Umeå igen och andra terminen är i full gång. Vi har hunnit med så himla mycket på så kort tid, men till vår stora lycka har föreläsningarna trappats ner en aning! Fast å andra sidan är det bara ett tecken på att tentan ligger och lurar runt hörnet... haha (panic laughter). Häromdagen fick jag för mig att kolla igenom bildmapparna på datorn, och så såg jag bilderna från Polen. Om bilder hade kunnat se ledsna ut så hade dessa definitivt gjort det... för där låg dom, oredigerade sedan augusti. I'm a horrible human being
 
    Så tog tummen ur ändan och satte mig och redigerade en hel del av dom, och jag ber om ursäkt för detta väldigt osammanhängade inlägg, det här blir verkligen bara en bildbomb. Men hoppas ni uppskattar det ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.
 
    Jag gjorde misstaget att bara ta med mitt lilla fasta objektiv till Polen.. Den tar ju underbara bilder med den stora bländaren som den har, men man får inte med mycket av synfältet. Vad jag fick försöka arbeta mig runt det alltså.. det var inte lätt. Så jag har en del bilder på min mobil också. Men detta får räcka för tillfället. 
 
    Ni får ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Jørn Løvland

Jeg tycker dina sort/hvitt teckningar er utrolig bra! Har du en Facebook side? Kunne tenkt meg å delt dine teckningar på nett hvis jeg fikk lov?

2016-07-26 @ 21:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0