Tiger, tiger

    Jag kände att jag behövde ta vara på den här chansen och göra ett referens till The Mentalist (Tiger, tiger)! Haha, you guys who have seen it get it! Hade på mig en ny grym tröja från sheinside idag som kom med posten igår. Köpte två stickade också, en beige och mörkblå med mönster.
 
 
 
 
    Det här dagen har varit toppen tycker jag. Den har varit så chill trots en massa lektioner. På Bildlektionen så satt jag med en akvarellmålning, sen grupparbete på biologin, tittade klart på filmen "The King's Speech" på svenskan och hade laboration på kemin. Och nu står mamma i köket och lagar pizza... ahhh, fredag.

w.i.p

    Idag så har jag verkligen suttit och skrivit hela dagen. I svenskan hade jag i uppgift att härma 3 olika författares skrivsätt. Vi skulle alltså skriva början (en A4) av en bok med samma handling TRE GÅNGER. Väldigt drygt, men om ska vara lite positiv så var det väl rätt så lärorikt.
    Hade mycket hellre suttit och målat på gårdsmålningen idag så att jag kan bli klart med den någon gång. Ni ser hur den ser ut hittills här nedanför, ganska mycket kvar att göra. Nu ska jag ta mig en chokladboll och titta på Dexter. Hoppas alla får en bra vecka!
 
 
 

Catching Fire

I'm not blown away.. I'm demolished. - en favoritkommentar som jag läst om filmen, och jag håller fullständigt med!
 
    Igår var jag och kollade på Catching Fire tillsammans med Jonna och Carro, och vad finns det att säga... den var verkligen hur bra som helst. Filmen var så trogen till boken som den kunde vara. Tror att det här är allvarligt en av de bästa övergångarna från bok till film. Ögonblicken i boken som berörde en, berörde mig precis lika mycket på vita duken. 
    Skådesspelarna var perfekta, Jennifer Lawrence, stunning as always, Josh Hutherson... o my god, och Jena Malone... awesome, hon passade perfekt i rollen som Johanna Mason! Och människorna i biosalongen som inte tyckte om slutet, screw you, haha, och läs böckerna! Slutet var perfekt!
 
 
Nu ska jag iväg till fina Sara som fyller år idag, hela arton år! Grattis, Grattis!

Quiet people have the loudest minds

    Är begravd i plugg just nu. Har suttit med fysikböckerna i några timmar ikväll, vid mitt nya skrivbord -- eller nytt och nytt, begagnat troligen. Mamma kom hem med det för några dagar sen för att hon tyckte att jag hade så ont om plats när jag målar (och det har hon rätt i), så det blev jag glad för! Men hittills har det typ bara används till att plugga vid.. I alla fall, fysikprov på torsdag. Troligen mitt sista för kursen och i mitt liv (lyckaaaa!)!
 
    Nu tänkte jag sätta igång ett avsnitt av Dexter, sen blir det sova.
 
 

Pictures of Autumm

    Det blir bara kallare och kallare ute, snön har inte kommit än och det jublar jag över. Gillar inte vintern alls. Mörkt när man stiger upp och går till bussen, mörkt när man kommer hem från skolan. Det ger inte speciellt många fototillfällen. Bjuder därför på två bilder som har några veckor på nacken.
 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

Reflections

En släng med inspiration igår kväll resulterade i denna målning i A4-format. Älskar det här sättet att måla, måste prova på någon gång att måla något liknande på en riktigt stor duk!
 
 
 

If we burn, you burn with us

Vilka är taggade inför Hunger Games: Catching Fire? Inte så länge kvar nu. 19 dagar. Kände att jag bara måste dela med mig av den här bilden som dom släppte på Hunger Games facebooksida inatt, så otroligt vacker, a true piece of art. Önskar att mer affischer såg ut såhär. 
 
 
Imorgon börjar skolan igen, känner att lite ångest börjar byggas upp, men nu ska jag ta vara på den här kvällen. Titta på lite Supernatural eller Breaking Bad, eller så tar jag kanske och börjar titta på miniserien Band of Brothers som jag varit nyfiken på. Någon som har sett den? Hört att den ska vara svinbra, och att man inte behöver vara ett så stort fan att krigshistorier för att tycka det.

RSS 2.0