WORK IN PROGRESS

Har inte målat något mer på den p.g.a allt plugg jag behövt ta itu med, men tänkte visa en lite bättre bild för att den andra verkligen sög.Ska måla om högst upp där jag använde mig utav någon konstig teknik. Men vad tycker ni hittills?
SER DET UT SOM VATTEN I BAKGRUNDEN?


Estudio

"Jag pluggar"

Var som sagt ledig idag, lärarna på skolan hade någon typ av utbildningsdag. Tur var det säger jag, har suttit och skrivit på engelskan som en tok. Fick också lite NO gjort nyss också, men kände för en liten paus nu. Mitzie har varit glad att jag är hemma i alla fall, hon är ju så söt.Jag vill så gärna rita av den här bilden på Mitzie, men jag får lägga den på listan. Porträttet åt min lärare går ju bakåt kan man säga, den vart misslyckad. Bilden var alldeles för suddig och därför fick jag chansa en massa när jag ritade den, vet inte om jag ska fråga om han har en annan bild eller om vi skiter i det istället. För det lät lite som att han inte hade någon bättre bild, för då skulle han antagligen gett mig den från första början.

Har en annan beställning som jag ska börja på, en bild på en killes bil, ska bli kul att rita en bil för en gångs skull. Ritade bilder lite förut med brorsan. Nu ska jag ta och lägga upp ännu ett inlägg med en bättre "WORK IN PROGRESS- BILD" på Lady Gaga-tavlan.

24 timmar!

Jag får allvarligt damp snart! Har haft lock för ena örat i ett helt dygn!
Det vill inte försvinna, nu vet jag hur det känns att vara halft döv. Mamma säger att det kan typ vara en vaxpropp men har aldrig fått det förut. Har hållt på och tagit med tops och sånt, men det händer inget. Det känns som att det skulle kunna vara någonting annat. Men vad skulle det annars kunna vara?
Känner att jag får ont i huvudet utav det också. Det låter så konstigt i örat när man rör huvudet, jätteobehagligt! Det måste ju fan försvinna snart...

.... Annars kanske jag inte vaknar på tisdag när jag ska till skolan. Haha, om jag sover på fel öra.

TöväderNu känner man att våren är påväg, nollgradigt ute. Har varit upptagen i helgen med engelska-arbetet "This is me" som jag har nämnt några gånger. Har en bit kvar, men som tur är så är jag ledig imorgon och kan spendera dagen med att skriva så att tagenterna ryker. Uppe i 3635 ord, men ska opp i 5000.

Kanske kommer något till inlägg ikväll. Om jag hinner vill säga...

"Pop"


Is it a crime to play on your guitar during a night without paying any attention to your blog?
Sorry guys.


Friday, I´m in love

Monday you can fall apart
Tuesday go and break my heart
Wednesday, Thursday I dont care about you
It FRIDAY, I'm in LOVE.

ÄNTLIGEN FREDAG!

Denna dag har gått ganska fort, orkar inte rabbla upp alla lektioner men... Kan ju säga att vi hade Macarena för för första gången, eller för mig var det första gången. Rektorn kan ju inte vara seriös att vi ska ha henne? Hur ska hon kunna rätta våra prov och sånt när hon knappt kan svenska? Hon är ju inte direkt den bästa på engelska heller. Jag menar, ska det bli tre språk på samma lektion? Spanska, engelska och svenska?

Tog lite gulliga bilder i korridoren:
pic 1: Carro och Sara som ser ut att ha en rolig konversation.
pic 2 & 3: Söta Carro och Idil, diggar Idils frissa.


Kanske inte det bästa när man är frusenNär jag kom hem så skar jag upp ett päron och en blodapelsin, sen så la jag två kulor glass på toppen. Ritktigt smarrigt vart det. Men det kanske inte var det abslut bästa när man redan frös.

Nu under kvällen har jag suttit och försökt lära mig "grenade" med Bruno Mars på gitarr. Det har faktiskt gått väldigt bra, kan verserna och halva refrängen. Måste komma på någonting som jag kan sjunga/spela på audition till Estetiska Musik också... Men det känns lite onödigt, för att jag tror jag kommer in på mitt första val, musik ligger på tredje. Men det skulle ändå vara kul att få höra vad de tycker.

Gymnasieval

NU HAR JAG SÖKT TILL GYMNASIET!
Det blev Naturvetenskap som första val, Estetsika: Bild och form i Hudik som andra och Estetiska: Musik. Är nöjd med valen, men skulle nog egentligen bara behövt söka till ett ställe.

Nu så slutar jag, äntligen!


Hemma från Kajevall

Nej, det här var inte roligt. Satt bara inne hela tiden medan alla andra gick ut lite då och då för att åka pulka. Pulka har aldrig varit mig grej. Om man spenderar tiden på någon "vintersport" som skateboard, längdskidor eller slalom så ska man ju få ett "plus i kanten". Tror inte ett smack på det. I sjuan så åkte jag längdskidor och jag har inte hört något från Lollo att det har gjort något bättre i mitt idrottsbetyg.
Visst skulle jag kunna ha åkt längdskidor idag om jag fick låna utav någon, det är inte att jag absolut inte ville göra någonting. Men allvarligt så pallar jag inte att än en gång få behöva fråga folk om jag kan låna utav dom. Plus att idag fick jag så sjukt ont i huvudet. Har fortfarande lite ont.


Blir alltid lika förvånad när jag ser att min mobil faktsikt tar ganska bra bilder i dagsljus.

Det vart bara jag och Carro i Kajvall, men vi hade jag alla fina flickor från C där också. Hela dagen blev ett stort fikakalas, köpte lite lösgodis igår och imorse en bonaqua och 5-pack med små citronmuffins.Johanna och Ebba på bilderna. Här satt vi alltså och bara tjockade i oss. Det blev en sjukt dryg dag, att bara sitt i 4,5 timmar gör en väldigt trött. Blev så lycklig när folk sa att bussen tillbaka redan hade kommit.

Sen när vi var i Ljusdal så fick jag vänta på bussen hem, då kom bussen alldeles för tidigt så det var sjukt nära att jag missade den. Busschaffören hade glömt att åka upp till Gärdeåsenskolan, så därför måste den vända och åka upp dit efteråt. När någon plingade glömde han att stanna också? Sen när jag skulle av ville han inte öppna dörren, han var helt döv! Har en stark känsla av att han kanske var berusad? haha.

Kandee-inspirerad

Berättade förut att jag höll på att rita en bild åt ett företag, ett smyckesföretag rättare sagt. Men olyckligtvis slutade det inte så bra, det kändes verkligen som att jag blev lurad. Att de utnyttjade mig bara för att jag är ung. Denna bild skulle vara Kandee-inspirerad, men slutade med att det såg precis ut som Kandee och det kändes inte så bra. Även jag kan råka illa ut om någon skulle reagera på det.

Men tänkte visa min version som jag ritade, sen så fick jag ändra en massa.Jag ser det som en lite gulligare version av Kandee, inte lika hård på något sett.
Önskar att jag hade teckningen kvar... Jag har ju teckningen kvar alltså, men på den har det ju gjorts en massa ändringar på så den ser ju inte likadan ut.


Tuesday, go and break my heart

Ingen bra dag, allt har bara varit så sulligt. Imorgon så har vi friluftsdag och vi hade tänkt att fiska, men nu så har vi bytt till Kajvall istället. Vi ville inte direkt sitta och fiska om det ska bli 15 minusgrader. Så nu blir det kajvall för typ sjätte året i rad? Tror vi har åkt till kajvall varje år sen i 4:an.
Antagligen blir det bara jag och Carro ändå, det är några som hade tänkt att vara "sjuka". Vill sjukanmäla mig imorgon jag också, men nej, det ville inte mamma. Man tycker jag att efter ha varit sjuk och varit hemma från skolan kanske 4 dagar sen i 3:an borde man väl få kunna slippa en dag?

Nej, nu ska jag fortsätta på "This is me", är uppe i runt 2600 ord nu.


En av bilderna som togs i lördags.


A little favoriteÄr så sur över att en lärare på skolan har en sån här tunika, varför ska hon ha en sån här? Denna finns iaf på rean på Twist & Tango, 399:-. Tror inte att jag skulle beställa direkt, men jag skulle säkert kunna få mamma att betala om jag VERKLIGEN ville ha den. Men ska inte tjata, ska nog ha en ny vårjacka snart så..


Never try peanut-butter

Jag tror inte det är många som har smakat jordnötssmör, och gör aldrig det!
Det är så jävla gott att man inte kan sluta äta det, iaf om det finns hemma. Just nu så går jag och tar en sked lite då och då. Det är sjukt onyttigt, tror inte att ni kan ens föreställa er hur många kalorier det är i en burk.


Burken innehåller hela 2100 kalorier! Det är ett hel dags intag. Jag tycker Kissie kan börja med denna diet istället för barnmat.

Pokerface, W.I.P

Tror det var i fredags som jag började med att skissa upp Lady Gaga på duk. Sen senare under kvällen (natten) så målade jag bakgrunden.Just nu tycker jag att det ser riktigt bra ut. Vet inte när jag kommer fortsätta med den, kanske blir i helgen. Känns som att jag har påbörjat mycket nu, har börjat rita på en katt också men den får ni se när den är klar. 


Monday, you can fall apartDen här dagen har varit otroligt dryg trots att vi bara har haft tre lektioner. Fram till lunch så var vi nämligen på Kläppa Fritidsgård, där skulle vi "diskutera" lite problem på skolan. Men ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket längre, bara när det gäller orättvisa lärare. Om sammanhållningen i klassen är bra eller inte har väl inte så stor betydelse nu när vi bara har några månader kvar tillsammans.

Sen så hade vi bara biologi, engelska och studietid. Nu sitter jag och kämpar med att få till min ansökan till gymnasiet men det går inte så bra. Är så rädd att jag ska göra något fel och att det går ut skogen!

Vem kan detta vara?

För några dagar sen så satt jag bara och kladdade den här, det fick bli ungefär som en karikatyr (stavning?). Kan ni se vem det är?


Me and Carro

Har varit hemma nu sen halvåtta ungefär. Fick skjuts utav Mårten hem igen för att vi skulle hämta pizza. Har suttit och redigerat lite bilder, men ser nu att vissa av bilderna blev inte fina, så redigerar om dom någon annan dag.  Här är iaf två bilder på mig och Carro:
Har ju gjort en ny header med bilden på mig, men vi får se om jag behåller den.
Nu ska jag ta itu med lite skolarbete.

Photoshoot

Ska över till Sara snart. Hon, jag och Carro ska knäppa lite bilder, blir sköjj. Men just nu så är det -20 ute, därför är jag inte helt hundra på att gå. Sen så vill Mårtens bil inte starta, så nu får jag vänta lite på att bilen ska bli uppvärmd.

Men vi hörs när jag kommer hem!

Moon again

Nu ska jag ta min lilla godisskål och gå upp och se om det finns något på tv. Har suttit och skissat upp en bild på Lady Gaga på duk, det vart en stillbild från musikvideon till "Pokerface". Kanske börjar måla på den imorgon, vi får se. Det är fullmåne ute nu, visste ni de? Var nyss ute och knäppte ett ännu bättre foto på månen än bilden jag visade förut.


Jag lyckades se tre stycken "gubbar i månen", hur många ser ni?

Motsatsen till bra

Har suttit vid datorn och försökt lära mig något nytt på gitarren, gitarrlektionerna går inte så bra direkt. Men blir så himla sur när jag spelat ett tag för att jag får så jävla ont i nacken. Avslutade ingenting jag började, så blir det typ alltid.
Självklart så fick man göra nationella Svenska idag, den muntliga. Varför jag? Varför måste jag just göra idag, ville verkligen inte. Plus att jag inte var uppmärksam på någonting när vi lyssnade på skivan, kan man inte få veta om det är en själv som ska göra muntliga innan man börjar lyssna? Blir så sur.

Bloggen är en ett bra ställe att få ut lite ilska..


Reflection

Mitt i allt SO-pluggande så fick jag för mig att göra chokladbollar, men gjorde bara en halv sats. Känns inte som att jag har fått någonting gjort heller. Man ska inte sitta vid tv:en och plugga, man bara försvinner och sen så märker man att man inte läser som man borde göra. Hoppas att provet går bra imorgon iaf, känner alltid såhär inför ett prov trots att det brukar sluta bra ändå.

Two pics from yesterday.
Hotell & Restaurang

Vi slapp skolan idag igen, vi har varit på HR på Slottegymnasiet. Där har vi fått laga mat och dessert, lärt oss vett och etikett, samt vikt lite servetter. Till lunch så vart den pastasallad med kyckling, och till efterrätt pannakotta med bjärnbär och blåbärssorbet.Bilden är tagen med min mobil, därför har jag sönderredigerat den för att få lite bättre kvalitet. Det var gott iaf det vi gjorde. Peter som jobbar där är ju för rolig han också, haha. Men nu måste jag återgå till pluggningen. Har ett SO-prov imorgon som jag inte känner att jag är direkt "redo" för. Kanske hinner skriva något mer inlägg idag, om inte så hörs vi imorgon!


The Mentalist

Nu ska jag ta och titta på The Mentalist efter att ha skrivet ett bra tag på "This is Me" (engelska-uppgift). Har räknat ut lite i huvudet att jag måste skriva ett kapitel varannan dag om jag ska hinna, oj. Kommer att sitta bänkad vid datorn framöver..


Grym serie.


Hemstudiedag

Råkade sova lite för länge idag, hade tänkt att kliva upp vid 10 men istället blev det 11.30. Sen så tog det ett tag för mig att komma igång med skolarbetet. Först ville jag se Ellen degeneres, sen Lost och..... sen tog jag fram idrottskompendiumet.Tyckte att det var lite svårt ändå, frågorna alltså. I alla fall dom som frågar en själv, jag kan väl ingenting om träning? Jag är det lataste personen jag vet. Det enda jag kan göra är att ta ett litet pass på vår uråldriga motionscykel. "Orkar" inte svara klart på frågorna, det får bli i helgen. Jag har ju enda till lovet på mig. Åter igen, lathet kallas det.

Mamma var uppe på Dollar och köpte målardukar åt mig idag iaf (yippie), funderar på att måla ett porträtt av Lady Gaga, någon cool bild.

Red Rose, 18x12cm

Är oerhört förvånad hur bra den här lilla tavlan blev, trodde inte att det skulle gå att kunna göra alla små detaljer. Att den blev klart just idag på Alla hjärtans Dag var väl lite komiskt också, då passar ju rosor in väldigt bra.

Akrylfärger, gjort på canvas-duk.Satt och målade på kanterna också i samma färger som är just på det stället, det vart riktigt bra. Det vart aldrig att jag köpte nya dukar idag på Dollar§Store för att det var typ -27 grader i morse, kanske kan göra det imorgon om jag orkar.

Nu ska jag ta och kolla på TopModel.

I'm infected

Det måste vara något allvarligt fel på mig. Igår så klämde jag i mig 4 bitar kladdkaka och efter skolan idag så köpte jag en 200g marabou Digestive. En bulle slank också ner nyss utan några problem. Om jag inte slutar nu så kommer jag rulla fram snart. Inge mer sötsaker för mig nu på ett tag.
Men alltså, det är något konstigt med mig. Har ont i huvudet och magen skitofta också av någon anledning? Att jag har ont i huvudet i skolan kan vara p.g.a att jag anstränger ögonen ganska mycket när jag ska läsa på tavlan och sånt, är lite närsynt. Men det är inget som stör mig annars, bara i skolan. Att jag helt plötsligt för ont i magen vet jag inte alls vad det kan bero på? Det förvånar mig inte om en alien kravlar sig ut ur min bröstkorg snart..

Nu tror jag att jag ska fortsätta på min lilla amatörmålning (jag menar det, väldigt liten) jag började på igår. Det kanske blir lite plugg senare också, har hemstudiedag imorgon men jag ju börja lite smått.


My guitar

Skrev ju i ett tidigare inlägg att jag kanske kunde visa min gitarr, here it is.
My little baby. Vet inte om just denna finns att köpa längre, köpte den av en av mammas gamla "pojkvänner" för ett bra pris. Tror den hade kostat som ny 3000 kr, men som sagt. Det var några år sen. Jag älskare den iaf!

Canvas-painting, Dog


   Akvarellmålning, 24x30 cm.

   Detta kan man säga är min första målning på duk, och jag är riktigt nöjd. Men nästa gång så blir det med akrylfärger då det är lättare att göra "lager på lager". På denna har jag typ suttit och gjort varenda liten hårstrå. Testade på oljefärger igår på en liten duk också, men ska aldrig måla med det igen! Det verkligen stinker (bokstavligt), och färgen går inte att få bort! Man ska använda terpentin eller lacknafta tror jag?

   Imorgon tror jag att jag ska gå upp till Dollar§Store och köpa lite dukar som är runt 30x40. Har bara jättesmå och gigantiska kvar.


TOPSHOP


Ojoj, undrar hur mycket detta skulle bli? Tror det stod i pund (£?) på hemsidan, isf är det gånger 13. Jag är helt förälskad i jackorna och skorna.


Saturday Photos
Can you guys help me?

 

  Jag vet inte vilken färg jag ska ha i bakgrunden, på bilden jag målar av så är det iegentligen snö. Men om jag skulle försöka mig på det så skulle den bara se ofärdig ut. Det är svårt att välja färg för att det är så många färger i pälsen...

HJÄLP MIG!

What I Bought

Var ju på rean på Fifty igår och kom hem med detta:


Grå tröja med en liten ficka - ONLY
Mörkgrå kavaj - Rut m.Fl.

Köpte allt för lite mer än 150 kr, och ordinarie priserna vart egentligen 560 kr, så jag är riktigt nöjd med vad jag köpte. Nu är jag så gått som pank, fast det hart jag varit ett tag när jag tänker efter. Ni får ursäkta hur trött jag ser ut på bilderna, hade bara varit vaken i runt 10 minuter.


One Day...

... ska jag äga någon sjukt snygg akustisk gitarr. Har ju redan en yamaha som är riktigt bra. Bara det att den är jävligt stor. Den ser ut som den översta gitarren ungefär, fast utan de där trä-aktiga linjerna. Men en stor gitarr kanske passar mig med tanke på hur André alltid kallar mig en jätte (han tänker på min längd). Tror jag aldrig har visat min gitarr på den här bloggen, får ta och göra det en dag eller vad säger ni?

  
Den sista bilden tror jag är på en 12-strängad gitarr. Skulle vara kul att kunna spela på en sån också. Tror att Taylor Swift har en sån med 12 strängar.


BEN & JERRY'SPå grund av "snöstormen" igår så var det många som hade problem med att komma till skolan. Min brorsa slapp till och med för att tågen inte kom iväg. Jag slapp däremot inte hela skolan, men iaf sista lektionen så vi fick slua lite tidigare.
Då gick jag och Carro till FIFTY och kollade på lite kläder. Carro hade redan shoppat där igår, men jag gick hem med kavajen jag pratade om och en tröja (ni kan få se imorgon, kameran är död). Sen så gick till Coop och köpte en Ben & Jerry's som vi delade på, mumsigt. Hon följde med mig hem men kunde inte stanna så länge, glasspaketet vart tomt i alla fall.


Till Alla Hjärtans Dag

För ett tag sedan så fick jag en beställning av en tjej, Ronja. Hon ville ha ett porträtt på hon och hennes kille som hon sedan skulle ge som en överaskning till honom på Alla Hjärtans Dag, riktigt rart. Den har nu dykt upp i brevlådan hon henne.


Hela teckningen, gjord på ett A3 och mest med pennorna 2B och 6B.

DETALJER:
Såhär kan alltså ett porträtt se ut om man beställer.


Hoppas, Hoppas

Efter skolan så gick jag till Fifty-Fifty för att de hade 70 % där, tänkte att om jag hittade någonting kanske jag kunde få skjuts utav Mårten ner igen. Hade nämligen inga pengar. Hittade kavajen som jag trodde var slut, ville köpa den förut då den kostade 200:-, nu kostade den bara 120:-. Sen så är det ett par jeans och en tröja jag är intresserad av också.
Men kunde inte få skjuts, så nu hoppas jag av hela mitt hjärta att sakerna finns kvar imorgon!Nu tror jag att jag ska fortsätta måla. Senare får ni se beställningen jag ritade åt Ronja, det blir en ny kategori: "Färdiga Beställningar".


The Moon

Resultatet från gårdagen:
 
 
   Kom på i slutet att bilden faktiskt vart skarpare när jag använde blixten, men sen när jag tänkte zooma in ännu lite mer så började kameran dampa p.g.a kylan. Tror inte att det mår så bra av 15 minusgrader, inte jag heller för den delen.

   Idag hade vi nationella igen, kanske var dumt att skriva att det var "över" i tisdags då vi faktiskt både hade uppsats och det muntliga kvar. Idag skrev vi uppsats, tror det gick bra men har försökt att inte tänka på det så mycket. Det får bli som det blir. Mitt mål är nu att ha kvar betygen jag har och inte anstränga mig så mycket på att förbättra dom.


Work in progress

Kvällen har jag tillbringat med att måla och tittat på GLEE. Var nyss ute och knäppte kort på månen också, men jag vet inte om jag fick till någon bra, har inte öppnat dom på datorn än, och man kan bli väldigt lurad utav kameran ibland.

Jag ville verkligen måla någonting idag, så fick för mig att börja på en gullig hund:

 
Haha, sådär kan mina kladdpapper se ut!

 

JUNO

Satt och kollade en stund på Juno igår kväll. Tycker att det filmen är så härlig på något sett, Junos personlighet och humor är klockren. Det kanske inte är den mest spännande filmen i världen, men kul är den iaf.


Judge Mitzie (Judy)


Överväger att rita av denna sjukt söta bild på Mitzie, trots att det ser ut som att hon har ett eget domstolsprogram på tv. Men denna bild på Mitzie får vänta, ska nämligen kanske rita ett porträtt till min mattelärare. Det ska vara på hans katt förstår ni, därför vill jag liksom inte trötta ut mig själv genom att redan precis ritat en katt.


Men jag är ju på ett så jädrans rithumör! Måste komma på någoting..

(Bilderna är tagna idag.)


Nationella i SVENSKA!

Äntligen är det över!
Det gick ganska bra ändå, men det är svårt att säga vad jag tror att jag får för betyg. Men vet aldrig hur dom där på skolverket rättar? Hur har det gått för alla andra 9:or i resten av Sverige? :)


Färdig-paketerad

Nu så har jag paketerat porträttet som ska läggas på posten imorgon. Vet inte om Ronja får det i brevlådan eller inte, men annars så blir det ju bara att hämta istället. Lyckades iaf hitta ett rör att skicka det i, bra det. Visst blev det snyggt dekorerat med frimärkerna? ^^


Monday

 
Kolla vilka söta klasskompisar jag har! Sara- Johanna- Idil.

Idag fick vi reda på biologiprovet, vi kan väl säga att det inte gick så bra för oss alla. Men vi håller humöret uppe, inga sura miner här inte!
Efter skolan så åkte jag till Hudik fram och tillbaka. Jag skulle nämligen köpa en ny foundation. Fast jag bär inte smink för att jag vill det, utan för att jag verkligen behöver det! Använder foundation för att jag är så himla röd i ansiktet hela tiden. Jag och Carro diskuterade lite om det idag, att det borde väl finnas något typ av piller/medicin som kan ta bort det?

Men iaf, det är anledningen till att jag inte vill lägga mycket pengar på smink. Egentligen vill jag inte använda det.


Jag orkar inte..

Satt igår och skissade upp en liten ovanlig bild på Rihanna =


Lite synd att den vart misslyckad sen när jag började måla, kunde inte få till färgerna och så blev det bara en massa kladd. Men måste testa på detta någon annan gång, och då ritar jag med färgpennor istället för akvarell.


Jag orkar verkligen inte fortsätta måla på den, inspirationen har försvunnit.
Ser man att det är Rihanna iaf?


Mums-Mums = Fet-FetMamma har köpte en massa choklad och chips, samt ett 16-pack med mums-mums. Vill hon att jag ska gå upp i vikt eller? Och sen så åt vi pizza nyss också. Det kommer bli en riktigt tjockishelg det här.. + tacos imorgon!

Jag vet att det inte har varit mycket konst på bloggen just nu, det beror på att jag har hållt på och ritat en bild till ett företag. Men ändå lyckades det bli ett "missförstånd", för det som dom var villiga att betala var bara orättvist. Så tänkte, det var endå en fin bild och jag kan lika gärna ha den på väggen?

Just nu så håller jag på med ännu en beställning, men ett vanligt porträtt som jag berättade i förra inlägget. Så det blir kanske lite tomt här framöver på egna teckningar.


Kind of wierd

Vart jätteförvånad när jag såg bland posten att det var tre brev som var adresserat till mig. Ett från Sjukhuset, sen ett brev från Kuratorn som hade sparat något jag hade skrivit från tjejcirkeln i 8:an, plus en stor katalog med information om Uppsala universitet. Jag tror de har fått de lite fel, jag trodde att jag skulle börja gymnasiet?

  

Just nu sitter jag och ritar på ett porträtt på ett sött par, den var tjejen som beställde och det skulle bli en överaskning till hennes kille på Alla Hjärtans Dag. Awww, gulligt. Hoppas hon blir nöjd med det sen. Sitter och smaskar på Marabou Vinter också, mums.

Men nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen.

Äntligen

Som sagt så har jag hållt på med en väska i syslöjden hela nian, har varit så himla trött på den. Jag hade gärna kastat den genom fönstret, men istället så har jag kämpat och kämpat. Dock så ska den tillbaka till skolan för att bli betygsatt. Har fortfarande ena foderkanten kvar att sy på insidan, men så gott som klar.


Martes

För er som inte vet, martes = tisdag (spanska).

Den här dagen har både varit dryg och samtidigt gick tiden ganska fort. Vi hade håltimme, som vi spenderade inne i bildsalen. Jag fortsatte lite på min tavla. Näst sista lektionen var idrott, vi hade inte haft idrott på evigheter. Hela förra veckan behövde jag inte ta min stora klumpväska för att vi hade massage under idrottstimmarna.
Stannade på "Textilextra" och sydde på min dumma väska som jag har hållt på med sen september. Men nu så har jag den hemma för det är bara ena sidan på fodret som ska sys, och sen är den klar, jippie!
Sen blir det att börja på balklänningen.

 
Bara jag som vill ha sommar? Då kan man ta fin bilder på blommor ute iställer för att begöva trycka mot en blomkruka på fönsterbrädet.

RSS 2.0