30th

Det har varit lite kaos här de senaste dagarna, och jag har därför inte haft lust att låtsas som att allting är okej här på bloggen, därav min frånvaro. Jag får hoppas att det blir bra på nyår.
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

hos papí

    I morse så åkte jag och brorsan med härjedalingen (härlig bussresa på över 4 timmar... no) till Stockholm. Sitter nu hemma hos pappa och myser framför en brasa, och har nyss klämt i mig lite After Eight och glass. Imorgon så ska vi fira pappa som fyller 70 år. Gud, det låter så konstigt när jag säger det. Har aldrig tänkt att pappa är så att säga "gammal", han är alltid ung i mina ögon!
 
    Bjuder säkerligen på lite bilder imorgon, men nu är jag alldeles för trött!

christmas eve

Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8. 

merry christmas

Gud Jul! Hoppas alla får en toppen Julafton!
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.
 

can't believe it

    Detta jullov började verkligen superbra! Efter att ha sovit till klockan tre så gick jag upp och satte mig vid datorn, och möttes av en väldigt trevlig överaskning! JAG VANN TÄVLINGEN HOS DUSTINHOME!! Helt sjukt! Jag menar, jag satt och skrev inlägget igår och idag får man reda på att man vunnit! Är så himla glad!
 
    Denna dag som skulle vara jordens undergång, haha.
 
 
    Längtar tills jag får den! Jag kommer antagligen vara hos pappa i Stockholm när den kommer med posten, men den väntar på mig när jag kommer hem!

Tävling hos DustinHome

    Nu har jag varit borta allför länge från bloggen, men nu är det sista skolarbetet inlämnat och nu är jag fri. Jag inleder friheten med en tävling hos Dustin Home. Man deltar genom att välja ut en pryl för max 10 000 kr, och skriva om den i ett blogginlägg.
 
    Jag skulle så gärna vilja vinna en ny dator! Vi har ingen data hemma längre så jag sitter vid min skoldata hela tiden, som inte är så praktiskt. Jag kan inte ladda ner eller installera någonting... så typiskt.
    För att visa hur mycket jag VERKLIGEN vill ha en ny data så kominerade jag min önskan med lite julkänsla. I helgen bakade jag och mamma pepparkakor och helt plötsligt så blev det en pepparkaksdator i DustinHomes ära.
 
 
Datorn som jag så gärna skulle vilja vinna är HP Pavilion M6-1042.
 
Denna dator
är en riktigt smart grej
Den skulle göra mig
till världens lyckligaste tjej
 
 Om jag vinner en HP Pavilion
skulle jag inte behöva fundera
Jag skulle ha en sjukt bra dator
utan en massa pengar sperndera
 
Jag har ingen data längre hemma
och skoldatorn är inget för Emma
Den har knappt plats för foton och inget går att installera
jag står inte ut med detta mera
 
Snälla låt mig få vinna en dator!
 
dustin home bloggtävling Dustin har ett stort sortiment av riktigt billiga stationära datorer. Alltid snabb leverans på samtliga varor!

not again

Nu sitter man här igen. Det är inge bra att vara en lat perfektionist. Det går liksom inte ihop. Jag har passerat halvvägs, men har fortfarande mycket att skriva på min bokanalys av Sherlock Holmes. Det är bra att man är en nattmänniska i alla fall, ögonen har inte svikit mig än. Det är bara att fortsätta.

a bit lonely..

    Det här har varit en händelserik helg, men ändå inte. Jag har knappt gjort någonting än att plugga och tagit det lite lugnt, men det har varit full rulle här i början av helgen. Det är nämlingen så att min brorsa flyttade ner till sin studentlägenhet i Gävle igår. Mamma har följt med ner för att hjälpa till att få ordning på allt, så jag har varit alldeles själv i två dagar nu.
    Kommer faktiskt sakna Dennis riktigt mycket, inte hans och mammas gräl om högskolan dock, men det kommer bli väldigt tomt. Hoppas han får det bra på högskolan i alla fall, han har varit väldigt skeptisk under ett bra tag. Men det kommer nog gå så bra så!
 
Lycka till Dennis!
 
    Annars så började jag skriva på en bildanalys sådär i sista sekuden, märke att jag hade gjort lite fel och då var det bara att sätta sig och ändra om lite grejer. Blev då att jag skickade in utkastet försent, men jag tror inte att det gjorde så mycket. Förhoppningsvis.
    Tittade i princip igenom halva säsong 8 av House igår också. Hade en massa inspelade avsnitt som jag suttit och sparat på tills jag hade kollat klart säsong 7. Och idag så ser jag på cdon.se att det är extrapris på en massa serieboxar och till min glädje så var det rea på nästan alla House-säsonger. Klickade hem de första tre säsongerna för bara 234 kr! Sjukt! Vill ha alla säsongerna till slut, men har planerat att köpa en säsong lite då och då, så att det inte känns som man har spenderat så mycket pengar. Men nu kunde jag ju inte motstå att köpa några fler än en.
 
 
Jag kommer ha få det roligt så kul i vinter! Haha! Can't wait!

december

    December, december. Du bjöd på mycket snö och kyla.
    Precis som i resten av Sverige, så har det varit snökaos och kyla här där jag bor. Igår när jag gick till bussen på morgonen så var det hela -27 grader. Jag trodde jag skulle dö. Samtidigt så har det varit alldeles för kallt inomhus också, riktigt jobbigt nu när jag har så himla mycket plugg och måste sitta och frysa när jag bläddrar i böckerna. Idag så hade jag kemiprov och i helgen har jag en massa arbeten att skriva, usch!
 
    Några misslyckade försök att bidra med lite värme så har jag haft många sterinljus tända. Lite mysigt ändå.
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1.8.

RSS 2.0