It was about time

   Nu är det julstämming i huset, och det var väl roligt att snön kom på första advent också. Hann dock inte ut och knäppa kort när jag inte hade vett nog att gå upp förrän halv 4. Visst är det väl härligt att ha en helg fri från skolarbete? Jag njuter av det.


Breaking Dawn part 1

   För ovanligthetens skull så var jag och såg Breaking Dawn på bio igår, har aldrig sett någon av Twilight-filmerna på bio så det kanske var på tiden. Fick sällskap av de sköna brudarna Stina och Theres också. Filmen blir helt klart godkänd, den var faktiskt ganska bra. Slutet var freaky!Åhh, Taylor är ju för söt..

Ingen sömn inatt

Sitter och jobbar med en rapport som jag måste skicka in, det blir ingen sömn för mig inatt. Kul, kul. Är nog klar vid runt halv 5 och då är det ingen idé att gå och lägga sig, skulle bara försova mig för både brorsan och mamma åker med 07.25-bussen imorgon. Då har jag ingen som kan väcka mig.

Önska mig lycka till med arbetet! Det behöver jag.

W.i.P, Jessie J.

   Är nästan så gott som klar med porträttet på Jessie J, har bara hennes tröja kvar. Men tar och visar en liten bild på den för att min blogg har varit så tråkig på senaste tiden. Det färdiga resultatet får ni nog se nästa helg!


Klev upp när solen gick ner   Det vart ingen lång dag det här med tanke på att jag sov till klockan 3. Jag tog troligtvis igen de timmarna som jag förlorade i veckan, haha. Tror bara det vart cirka 5 timmar varje natt hela veckan. Det är illa. Nu sitter jag med en liten popcornskål vid datorn och lyssnar på "så mycket bättre".

   Börjar verkligen bli trött på dessa plugghelger som jag haft aslänge, men det gäller bara att stå ut.
   Kanske bjuder på en "W.I.P" imorgon, så håll utkik!


Proven är avklarade

Det är ju knappt någon mening att ha en blogg när man går i skolan, fyfan vad mycket jag har att göra hela tiden. Har haft fyra prov den här veckan och det är bara torsdag, som tur är så har vi ingenting imorgon iaf. Nu har jag bara mitt "Hållbar Utvecklings"- arbete som ska vara klart på fredag nästa vecka. Men jag måste ha det klart redan på söndag/måndag om Maria ska kunna kolla igenom det innan. PANIK!

Fick sluta klockan 12 idag, det var hur skönt som helst. Precis som förra gången jag slutade lite tidigare så passade jag på att fotagrafera när jag kom hem.Nu blir det att plugga så det ryker!


11/11-11

   Alla har väl lagt märke till att dagens datum är 11/11-11? Det har varit mycket snack om det. Idag så har man haft svenska, engelska, matte och skridskor på IP. Det var väl en aning kallt för att åka, men ingenting om man jämför med den tempraturen vi fick åka i när vi hade Lollo som lärare på högstadiet. Det var hemsk!
   Vi hade faktsikt ganska kul ändå. Alla andra ville spela bandy och då vart det bara vi tjejer i klassen kvar som spelade droppboll. Det vart väl en och annan vurpa, men det får man väl la tåla.

   Hann med två-bussen i alla fall, och då hade jag tid att fotografera lite när jag kom hem. Det är så himla fint ute nu när det är så frostigt. Älska frost.


Åter till plugget

   Har inte riktigt kunnat njuta utav lovet när jag fått en stor klump i magen varje gång jag tänkte på allt jag måste göra. Så nu har jag börjat tagit tag i biologin, jag håller på och skriver en sammanfattning av de 30 sidorna jag har till provet. Tycker det är ett bra sätt att lära sig. Då pluggar man medans man skriver och sen så kan man läsa sammanfattningen istället.


En dag i Gävle

   Var som sagt i Gävle igår med flickorna Carro, Sara och Stina. Det blev lite shopping, lunch på Mc Donalds (inte "donken", haha!), fika och så träffade vi Idil. Roligt var det.

   Carro tog över rollen som fotograf på tåget:


   Nedersta bilden är från när jag och Sara väntade på bussen kl. 16.30. Det var redan asmörkt då! Helt otroligt. Hittade inte så värst mycket i Gävle, det vart en grön stickad tröja och ett linne. Köpte också en glasram inne på Clas Ohlson, hade tänkt att rama in någon av mina teckningar. Men förhoppningsvis så blir det mer shopping i Stockholm till jul!


1 November

   Kom hem för ett tag sen, sov hos Sara från igår till idag. Carro var också där på kvällen, vi låg och kollade på film och bara snackade. Mysigt det. Imorgon drar jag, Sara, Carro och Stina till Gävle för lite shopping. Tänk att jag ska behöva gå upp ännu tidigare än vad jag gör när det är skola, hemskt. Men kul ska det bli.


RSS 2.0