Aquarelle

   Skulle inte ha gått upp idag... efter ett sjukt jobbigt idrottspass igår så har jag nu träningsvärk överallt! Sov till halv fyra och borde ha legat kvar i sängen, kan inte röra mig utan att det gör ont. Jag vill sätta mig och måla igen, men frågan är om jag orkar. Satt uppe och målade tills klockan 1 inatt nämligen.


Spruta, spindelpanik och trasiga skor.

   Det är verkligen inte kul att ta spruta, och samtidigt veta att två till väntar. Tog den första av tre vaccinationssprutor mot livmodershalscancer idag... inte kul. Är inte speciellr rädd för nålar, men skulle inte kalla det roligt precis. Sen när man kommer hem så ser jag att sulan har gått sönder på en av mina skor, mina älskade doc's. Tror att det ska gå att limma, men ändå. Trodde att det skulle vara bättre kvalité, jag har ju bara haft dom i ett par månader.
   Hah, en annan sak då. Såg en udda syn nyss. Brorsan for upp från datorn efter att ha sett en gigantisk spindel på bordet. Tänk att spindlarna redan har kommit tillbaka! Jag har verkligen en allvarlig krypfobi, en av väldigt få andledningar till att jag inte längtar till sommaren.


Den långa onsdagen

    Det är ingen bra idé att skippa frukosten och sedan knappt äta någon lunch på en onsdag. Jag går nämligen till klockan 15.30 på onsdagar. Fy vad hungrig jag var i slutet av dagen, trodde jag skulle dö, haha. Har nu klämt i mig mackor, yoghurt, banan och vindruvor. Nu är jag mätt och belåten.    En engelska redovisning är nu över också, skönt att ha det överstökat.


Street

   Hittills har veckan bjudit på många märkliga saker, allt händer på NA säger jag.
I helgen så satt jag och lekte lite med akvarellfärger, det kan vara riktigt kul ibland. Ta en paus från all blyetsch.   Jag har varit dålig på att avsluta sådant som jag har börjat, men den här ska jag absolut fortsätta med och "Animal Collage" som jag la upp för ett tag sen. Nu ska jag återgå till att titta på The Mentalist. Patrick Jane in my heart <3


17th

Åh, älskar vädret. Våren är äntligen här.


Finally something new

   Det blev lite kläder igår, inte jättemycket, men är nöjd med det jag köpte. Två söta tröjor från BikBok och en kort svart topp från GinaTricot. Köpte också en laptop-sleeve till datorn.


Gävle

   Idag blev det storshopping i Gävle med fina Carro. Eller... Carro storshoppade, jag var mer som en glad och tipsande sidekick, haha. Nämen jo, jag hittade ett par snygga saker jag också. Trevligt var det i Gävle i alla fall, de fyra timmarna som vi var där bara flög iväg.
   Tyvärr har jag inga bilder att visa från dagen, min laddkabel till kameran fick lust att leka kurragömma, därför förblev kameran oladdad.   Nu mår man väl lite dåligt över att man inte har tagit tag i skolarbetet, men man har verkligen inte lust att packa upp böckerna på lovet. Den kommande veckan har jag nämligen spanskaprov, engelska-argumentation och "kanske" redovisning av ett grupparbete i svenska. Någonting jag kan se fram emot är att jag ska sätta igång med gitarrlektioner igen på måndag. Hoppas den här gången blir mer lyckad. Jag hade gitarrlektioner ett tag i nian som dessvärre inte gav något vidare resultat.


Drawing, beställning.

   Har arbetat med en beställning i ett par veckor som nu är klar, ivägskickad och nått sin destination. Det här är ett porträtt av modellen Lina. Det var riktigt kul att rita, och Lina verkade väldigt nöjd med den. Det är ju alltid kul.
The Woman In Black

   Tidigare idag tittade jag på "Ellen Degeneres Show" där Daniel Radcliffe var gäst. Han är med i en ny film som jag tror går på bio nu i USA, men tydligen inte här i Sverige. Det är i alla fall en skräckfilm, "The Woman In Black". Den verkar sjukt läskig (sånt gillar ju jag) och på Ellen så sa dom att den är inspirerad av filmen "The Others" med Nicole Kidman, som var den första rysaren jag någonsin sett. Jag tror jag såg den för första gången när jag var nio år. Åhh, jag vill se den här. Det var länge sen jag såg en bra skräckfilm.


Tuesday the 6th

   Trötta Emma in tha house. Ville verkligen bara somna om, somna om och somna om imorse. Av någon anledning så lyckades jag vakna 08.55, 09.55, 10.55 och 11.55 då det var på tiden att jag gick upp. Mitzie låg i min säng varje gång jag vaknade och varje gång så puttade jag ner henne så jag kunde bre ut mig. Men nej, hon skulle sova där. Hon var alltid tillbaka när jag vaknade nästa gång.   Mitzie är envis hon, det har hon fått ifrån mig.


Shopping abstinens

   Känner mig riktigt shoppingsugen just nu. Kommer knappt i några av mina jeans längre och är i behov av lite nya tunnare tröjor inför våren. H&M har mycket fina kläder just nu, men jag är inte riktigt säker på den här "vitt + en skrikig färg grejen". Tycker om deras kläder "en och en" eller vad man ska säga. Vad tycker ni?


   Är kär i den orangea klänningen, aahh. Tänk den med tunna nylon-strumpbyxor eller barbent och med Dr. Martens. Kärlek. Det blir nog en sväng till Gävle i veckan, antingen själv eller om någon kompis har lust att följa med. Blir ju mycket roligare då.

Doodle

   Min blogg har varit en aning tråkig de senaste veckorna, eller månaderna? Men det ska det bli ändring på. Jag har mycket mer inspiration till fotograftering nu när det är ljusare längre på dagarna, och jag är väldigt sugen på att teckna... typ hela tiden. Vad man ska rita är ju svårare. Jag lägger ner mycket tid på mina teckningar och därför vill jag ju automatiskt att det resultatet är något jag tycker var värt alla timmarna.

   Men det kan ju vara kul att bara kladda lite då och då, istället för att göra 10-timmars-porträtt. Därför så har jag nu skapat en ny kategori: "Skisser". Här är ett exempel, satt och kladda på en engelskalektion då jag funderade på vad jag skulle argumentera om.    Just nu kämpar jag vidare med min beställning som snart är klar. Har lite dåligt samvete för att den tagit så lång tid, så vill göra klart den i helgen. Ni får antagligen se den någon gång nästa vecka.My favorite day in a long time

    SPORTLOV!!! Sitter med datorn i knät och smaskar på en påse med Tutti Frutti Passion, mums. Tio dagars frihet väntar framför mig, det här är toppen. Den sista skoldagen var inte fy skam heller. Vi fikade järnet på mattelektionen och hade bara två andra lugna lektioner efter det.


Living Room

Lugn dag i skolan, och en kul eftermiddag med Sara och Carro. Vill att det ska bli lov nu så jag kan fortsätta med mina teckningar. Har en beställning att rita klart och så ska jag fortsätta på den där vargen som jag visade senast.

Yo rìo cuando tú ríes.


RSS 2.0