Dröm-vårjackor

Har hittat två jackor på Ellos.se som jag verkligen älskar! Den som är från Twist & Tango är helt utanför min lilla budget, men den andra jackan skulle jag vilja ha. Men bara för det så sa Johanna i skolan att just den här jackan har fått dålig kritik. Att den varit typ felkonstruerad?
Johanna, kommentera om det var den här jackan du menade. Okej?


Jag som älskar fjärilar kunde inte hålla mig borta från den!


Study- Sunday

Det vart ingen bloggning igår för att jag satt med både plugg och en en teckning i knät. Gjorde i ornding en asgod lite macka med ost, paprika och tomater som jag satt och åt på en stund under pluggandet. Jag var duktig och lyckades preja ner brödskivorna i brödrosten så att de vart härligt krispiga.



Biologi-provet gick bra iaf, fick bara hjärnsläpp på en fråga, men kom till slut på svaret:
"Muskelinflammation, hjärninflammation...? Neeej, hjärtinflammation, hjärnhinneinflammation? Men vafan... Just det, hjärtmuskelinflammation!"

Så duktig var jag. Bra att vi fick sluta tidigare idag, sjukt länge sen man kom hem med 13.10-bussen! Den här veckan ska vi hålla på med texterna inför svenska-nationella, vi började idag. Verkligen drygt, ännu tråkigare blir det för att man inte får vara i en grupp med någon som man verkligen kan diskutera med.




Snabbköp

 
Mina nya jeansleggings från Vero Moda, 60:-. Haha, var inne i affären ungefär 2 minuter.

Nu är biologifrågorna klara, skönt de. Så blir det alltså plugg imorgon. Senare tror jag att jag ska skriva en inlägg om att beställa porträtt, för jag har faktsikt lyckats få två beställningar på väldigt kort tid nu. Så det kanske är fler som är intresserade men som inte vet om att man kan betälla.

 

Blodomloppet

Har suttit uppe i mitt rum nu i någon timme och svarat på en massa biologifrågor, sjukt drygt. Var bara tvungen att ta en paus. Har runt sju frågor kvar, trots att jag har skrivit runt 3 sidor idag.



Tror jag ska titta på "Charlie St. Cloud" nu, ni vet den med Zac Efron?
Lämnar resten av rågorna till senare.


Finally WeekEND

   Egentligen blir det inte mycket till helg om jag får säga det själv, imorgon bitti så ska jag ta itu med biologifrågerna, sen på söndag så blir det plugg och sedan bilogiprovet på måndag. Dagen avslutades bra iaf, sista lektionen hade vi Bild och jag började måla på min tavla, en riktigt stor en faktiskt, 40x60.
   Sen så gick jag till Coop och köpte lite fredagsgodis och så kikade jag in på Hanna's där de hade 70% rea. Gick ut därifrån med ett par liknande jeans som sprack för mig på ett dumt ställe (gissa var?) förut. De kostade bara 60 kr, wow!

 

Trots att jag gick både till Coop och Hanna's så hann jag med bussen, tog bara en kvart. Snabbköp kallas det!

Kylan återkommer

Under några dagar så var det faktiskt någelunda varmt ute, runt nollgradigt eller några minusgrader. men nu känner man att kylan kommer igen. Imorse var det -22, uff.


Det blir bara ännu ett litet inlägg idag, måste plugga matte! Men ska iaf kolla runt på lite bloggar innan jag sitter med matteboken.


In the spotlight



Wednesday

Tänk att två rostade mackor med ost kan vara så gott efter en seg dag i skolan.



Känner mig hur stressad son helst, har sjukt mycket att göra. På fredag så har jag matteprov, ska lämna in en spanskauppgift och så måste vi svara på några frågor i SO. Tror allvarligt att jag dör. Hade lite feber i morse, eller för mig är det lite feber iaf. Mitt vanliga är ganska lågt, 36,4. Imorse hade jag 37,0. Men pallrade mig till skolan ändå, trots att det skulle vara en bra anledning att få slippa.
Men det blir faktiskt bara jobbigare att komma tillbaka sen, då man har missat en massa.


Pannkaka på Pannkaka

Bokstavligen så vart det inte pannkaka på pannkaka. I själva verket blev det pannkaka och våfflor. Åt 6 pannkakor på skolan och 4 våfflor till middag, jag vet... Jag äter som om jag vore 40kg tyngre! Men ibland så frestas man. Hade ingen lust att berätta för mamsen om vad vi ätit i skolan (hon skulle säkert ha ändrat middagsplanerna).

 
  En sjukt fin bild som jag lyckades fånga för några dagar sen.

Ni kommer nog att få se lite mer foton den här veckan, har ingen tid att börja på någon ny teckning. Har ett litet projekt på gång med en tjej som kontaktat mig. Plus att jag har matteprov på fredag och biologiprov på måndag. Det kommer bli en jobbig vecka det här. Får iaf reda på vad jag fick på SO-provet imorgon, hoppas på det bästa! (Håll tummarna!)

Easy A

Det vart en lugn dag det här. Vill verkligen inte tillbaka till skolan imorgon.

 

Jag har tillbringat dagen mestadels vid datorn, har bland annat kollat på en film "Easy A". Såg att det var nominerad på Golden Globe, det var därför jag fick lust att kolla på den. Faktiskt så var den väldigt bra, riktigt rolig! REKOMENDERAS!

Kladd med bläckpennan


Videosample - Samsung WB5500

Jag köpte ju en ny kamera i julas, Samsung WB5500. Har inte haft den länge, ungefär en månad. Men iaf så kan den filma i HD, det är bara det att jag inte kan redigera vad jag har filmat. Därför så har det inte dykt upp någon video här än.

Men tänkte att jag skulle lägga upp en av de filmerna, då jag provade hur bra den var på nära håll.

 

Vet någon något redigeringsprogram för video som man kan ladda ner? Man kan inte öppna videon i Windows Movie Maker p.g.a att de inte tar formatet trots att det är ett väldigt vanligt format. MPEG-4 någonting?

Should'nt it be like, midnight?

Varför går tiden så segt? Allvarligt, det känns som att klockan är tolv eller mer. Det kan bero på att jag idag (till skillnad från andra dagar) faktist inte sov till klockan 1. Nu på kvällen har jag suttit och målat lite, fast det vart inge fint... Har absolut ingen inspiration just nu. Plus att jag är skitskraj för att söka efter bilder på Google. För bara några dagar sen fick jag ju något virus på datorn för att jag hade kommit in på någon konstig sida.
Den sidan hade jag kommit in på förut också, men då hade jag lyckats stoppa vad som hände. Så det är jävligt stor risk att jag kan komma in dit igen.


Tacosdags.

Vad tycker ni om den nya designen? Tycker att jag lyckades ganska bra, förutom att jag fortfarande ser annorlunda än ni, det stör mig jättemycket. Vi får se om jag kanske ändrar headern sen, men allt andra stannar kvar ett bra tag.

Ska äta tacos om en stund, mums! Brukar inte äta det så mycket, och som jag sa till Sara igår: Att tacos faktiskt inte är någon vidare "fet" mat, trots att man tänker det. Vill äta tacos oftare, till skillnad från Carro. Hennes mamma lagar det unegfär varje helg.

 


Bättre bilder, Doris & Evangeline




I think of death

Tog dessa bilder ute i mörkret igår kväll då jag försökte knäppa kort på månen. Månbilderna vart inge lyckade för att det var för mycket grenor och sånt i vägen.




Ointessant fakta:
Ph 1
: s1/30, f/3.2 och ISO400
Ph 2: s1/30, f/4.5 och ISO800
Ph 3: s1/30, f/4.0 och ISO400

Nu är det så att jag behöver er hjälp, kan ni svara på en fråga? Av någon anledning så ser jag min meny längst ner på min blogg istället för högst upp till höger, men jag vet att jag inte har ändrat någonting i designen. Är det samma sak för er? Annars är det väl bara min data som håller på och dampar då. 


I´m in HEAVEN and HELL

Det posetiva är att det är fredag, att datorn fungerar nu som den ska och jag har en fet skål med godis att smaska på.

 
Ph 1 och ph 2: s1/30, f/3,5 och ISO200.

Det negativa är att de har slutat visa LOST på fredagar bara för att de lanserar "TV11" nu istället. Det är ju samma personer som äger Tv11 som tv400 därför så visar de fortfarande LOST fast på vardagar kl. 13.50... det kan man ju inte se. Men så har de såklart börjat om från början på säsong 1, toppen. Vart hur sur som helst. Jag som just skulle börja se säsong 6! Nu så blir det väl att jag får vänta istället tills de kommer fram till rätt säsong och sedan spela in dom på vardagarna.
Lite kul iaf att få se allra första delen idag på tv, har bara sett den på datorn.

Nu ska jag ta och kolla på Bones.

"You're computer is infected"

Nu har våran data tydligen drabbats utav virus, så jag vet inte hur det blir med bloggningen. Mamma ringde en datakille igår då det hände men han hörde inte av sig, hoppas att han gör det idag så att det blir fixat så fort som möjligt.

Just nu sitter jag i korridoren med Johannas skoldata, passa på att skriva nu. Men ska börja blogga igen när det blir fixat som sagt, tills dess får ni hålla ut. Kolla gärna in min gamla blogg om ni vill : www.emmaschulz.blogg.se!

JÄVLA DATAVIRUS!

Semla

Det vart årets första semla idag, lite tidigt enligt mig men så sjukt gott.


IS0 800 och Slutartid 1/80.


Duktiga Caroline

Efter skolan idag så följde jag med Carro till Parfymshopen, hon skulle nämligen ta hål i öronen! Stolt över henne, tänk att hon inte svimma, haha. Hon är lite känslig mot nålar förstår ni. Carro var jätteduktig!
Själv så kollade jag lite på en parfym som jag har velat ha (men köpte inte) och jag var nära att gå hem med en kavaj. Vill verkligen ha den kavajen! Tror inte att jag kommer stå emot, går säkert tillbaka till affären och köper den om någon dag.

En låt jag har haft på hjärnan hela dagen:
  
  


Hitta Nemo, Doris.

Igår kväll så fick jag för mig att rita av Doris från Hitta Nemo, någonting annorlunda för en gångs skull. Hitta Nemo är faktiskt den enda filmen från PIXAR som jag tycker är ganska bra. Vissa filmer filmer klarar jag verkligen inte av att se. Typ Madagaskar eller Happy Feet, blir så himla uttråkad, vet inte om de är från PIXAR eller inte, men ni fattar vad jag menar. Dataanimerade.

  
Doris är väl för charmig alltså, "Fortsätt simma, fortsätt simma".
Teckningen är gjord med 2B och 6B, samt en stompfer. Inte direkt så avancerad gjord, ritade ihop den på lite mer än en timme. Det där "skimret" gjorde jag med lampan som jag har predvid datorn. Såg så tomt ut, men ser det inte ut som vattenskimmer litegranna?

  

A few yards away

En av de segaste skoldagarna jag någonsin upplevt...
Jag säger bara det, det är inte kul att ha svenska en hel dag. Vi håller på och pluggar till nationella proven som äger rum om ungefär tre veckor. Det känns som man nyss tänkte: "Vi behöver inte oroa oss, det är ett år kvar till nationella", NOPE. Kände att jag gjorde väldigt bra idag då vi har gjort större delen av läsförståelsen som niorna hade förra året. Känner att nu gäller det, jag vill ha mitt förbannade MVG!

Okej, nu till något helt annat. Visste ni att jag har en stor "blå" gran på våran gård? Jo, men det har vi.

   ISO 100, Slutartid 1/50.
  
   ISO 100, Slutartid 1/50.   
   

Evangeline Lilly (Kate Austen)

Har kämpat med den här teckningen nu i tre dagar, det har säkert tagit runt 6 timmar allt som allt. Det svåraste är att börja tycker jag, då det gäller att hitta rätt avstånd mellan ögon, näsa och mun.




Väldigt många små detaljer på håret vart det.


Teckningen är ritad på ett A3-papper, men täcker inte hela. Gillar att ha lite fri yta när jag ritar.


Outside



Vad har man gjort idag då? Jag har suttit och ritat klart porträttet på Evangeline, så ni får se det senare ikväll. Det är bara det att bilderna är inte superbra, vill inte använda blixt för att det tar bort så mycket skuggor. Kanske blir någon bättre bild till veckan.

Nu ska jag gå och svara på lite SO-frågor, jättekul..


Mother Nature


Samsung WB 5500


Work in progress, "Kate"

Håller på och ritar av Evangeline Lilly, men på bilden är det hennes karaktär i Lost, alltså Kate Austen.

 
 

Det är en ganska svar bild att rita, det är lätt att få nacken att se stel ut. Men som sagt, den är inte klar. Om ni undrar så ska det bli en himmel i bakgrunden.

Kladdkaka

Det var alltså kladdkaka som gjordes innan, den bästa jag har gjort till och med. Smeten ur skålen var också extra god p.g.a att mamma inte får äta någon kakbit, skadeglädje kallas det!

 
 

Nu är 5:e säsongen slut utav LOST. Om jag skulle ha följt serien när den gick första gången så skulle jag inte stå ut med att hela tiden vänta till nästa säsong. De ska ju hela tiden sluta där det är som mest spännande. Nästa fredag börjar sista säsongen, som är väldigt kort har jag för mig? 16 avsnitt? Annars brukar det vara runt 20-25. Kommer gå snabbt när det är hela tre avsnitt på raken varje fredag. Vilken serie ska man sen följa?

Någonting jag kan svära på är att jag ska ha den där boxen med alla säsongerna, älskar verkligen serien!

Väck aldrig en katt som sover..



En riktig fullträff!
Tror att ni förstår att hon inte var arg på riktigt.
Tog en bild precis när hon gäspade.


Vad tror ni att jag kommer smaska på ikväll?


"Candyworld"

 
"Candyworld" har jag alltså döpt denna teckning som var som sagt till Johanna.
Lite annorlunda om man jämför med vad jag brukar rita, men är väldigt nöjd med den och det var Johanna också när jag gav den till henne idag.

En lite närmare bild:

 
I verkligheten är det lite mörkare ljuslila i bakgrunden, men blixten tar bort lite av färgen. Stör mig på att det är omöjligt att ta någon bra bild på teckningar när det aldrig kommer något naturligt ljus från fönstrerna.

Vi får se om jag börjar med porträttet av Evangeline Lilly idag eller imorgon, snart fredag ju! (Vart en kort vecka.)

First Day of School, 2011.

Första dagen i skolan, nu börjas det igen.

 

Dagen började med matte, vill bara kasta matteboken genom fönsterrutan! Vecka 6 så blir det nationella prov i Svenska och nästa vecka ska vi plugga svenska hela tre dagar i sträck. Måndag-Onsdag, kl. 8-14, JAG KOMMER DÖ! Maggan (lärare): "Ni får så ut med mig och jag får stå ut med er!".
På NO:n har vi börjat med något som jag fattar absolut noll utav, måste ta hem boken och läsa lite, det har iaf med elektronik att göra. Nu den här terminen så har vi inte musik längre, det innebär att vi nu har en extra SO-lektion, det blir bara bättre och bättre.

Är sur över att min gitarrlärare inte kom idag heller.. Nu har jag fått ur mig "typ" allt negativt.

Tomt på konst

Under några dagar nu så har jag ritat på teckningen åt Johanna, har inte visat den i bloggen p.g.a att det är nog roligare för henne att se den när den är klar. Så imorgon lägger jag upp den på bloggen, efter jag har gett den till henne.

 
Nu så lurar jag er så att ni ska tro att den är målad, men nej. Den är gjord med färgpennor.

Imorgon tänkte jag börja på ett porträtt, det blir antagligen Evangeline Lilly från LOST. Ska hitta en bild på henne som är tagen i samband med serien, inte någon "skönhetsbild" typ. Visst gör hon reklam för något schampo, eller är jag helt ute och cyklar?

Smart Talk


Vi diskuterade vid matbordet, om det skulle vara möjligt att leva på godis och vatten.

Dennis (borsan): Men om man var på en öde ö, och bara hade godis. Hur länge skulle man överleva då?
Mamma: Inte mer än två månader tror jag.. Det finns ju ingen näring.
Emma: Fast godis är ju ändå mat på sitt sätt.
Mamma: Hah, hur menar du då?
Emma: Men tänk smala små barn i Afrika, det skulle väl vara nyttigt för dom att få lite godis?
Mamma: De skulle nog få någon slags sockershock.
Emma: MEN CHIPS DÅ?


Torture and Sale

Vi kom till sjukhuset prick klockan 11 och de tog emot mig ungefär tio minuter senare. Själv trodde jag inte att vi skulle vara där så länge, men tydligen hade jag fel. Fick berätta hur jag har det med mina fötter (För typ fjärde gången..?) och så tog de en massa blodtryck (andra gången... -.-). Tycker att de frågar en massa om saker som inte hör det, jag stör mig på det!
Fick väga och mäta mig, vad har det med mina fötter att göra? De torterade mig med att ta blodprov, de fyllde 10 rör! Jag som inte hade ätit frukost än, skulle ha kunnat svimma närsomhelst. Sen så fick jag ta ett EKG, alltså kolla hjärtat. Förstod inte först varför det var nödvändigt, men blodcirkulationen har jag med hjärtat att göra kom jag på sen.

Efter 2,5 timmar så ville jag bara bort därefrån.
Som tur var så var det då klart. Mamma och jag gick sen lite i affärer, jag ville hitta en väska, luvtröja och någon parfym. Lyckades med två av punkterna, det blev en luvtröja, Royal Desire (Christina Aguilera), + två tröjer och två par knästrumpor.

      
Fick en liten festis från sjukhuset, tackar! Jag var ju faktiskt på barnavdelningen! Kände mig riktigt hemma när jag hörde hur de sjöng på Bolibompa i väntrummet.. Haha.


Tuesday,11 January

Idag så har jag drygat hemma. Skulle egentligen gått upp tidigt, men så glömde jag mobilen nere i vardagsrummet igår kväll. Då satt jag alarm på min klockradio istället, som jag aldrig har gjort förut. Självklart så ringer inte den och sen när man kollar på klockan.. 11.41. Då vart det ett stort "SKIT SAMMA" och så sov jag till 1.

Har ritat klart teckningen till min kompis Johanna, lite har jag fått gjort iaf. Men har bestämt mig för att inte ta betalt, det känns dumt. Det får bli min lilla Julklapp till henne. Apropå julklappar, Sara skulle ha fått sin andra lilla julklapp när jag sov över hos henne för några dagar sen. Men självklart så glömde jag den på köksbordet, den tyckte att det var skönare där än i min väska tydligen.

 

Första skoldagen imorgon då, men ska vara ledig. Har som sagt tid på Hudiksvalls sjukhus klockan 11, och om jag ska till skolan så blir det liksom att jag är där ungefär 1 och en halv timme på morgonen, känns lite onödigt, plus att det är en studietid.


Blue

Sjukt skönt att det bara har varit nollgradigt de har två senaste dagarna. Har passat på att fotografera lite, men ni får se resten av bilderna lite här och där, den här veckan. Men tänkte visa några nu.

 
 
 
ISO 80

Promdress of my dreams

Har nu suttit och kollat igenom alla 27 rea-sidorna på Nelly.com. Hittade mycket, vet inte om jag ska beställa men.. Roligt att drömma eller hur? Apropå drömma.. Hittade mina drömmars balklänning! Gud vad jag vill ha den, kostar dock 650 spänn och finns bara i storlek XSmall (Lycka till!). Men hoppas att jag kommer hitta någon liknande, älskar denna typ av "puff".



Klänningen kommer från MANGO, de har så sjukt fina kläder! Affären finns i Stockholm och säkert på flera ställen, men har bara varit inne där en gång. Var nyss inne på deras hemsida, Mango.com. Deras kläder har lite Monki-känsla, fast med ännu större utbud!


Time is ticking

 

   Snart så börjar skolan... Känns inte som vi har haft lov i två veckor redan.
Vi börjar den 12:e på onsdag, samma för alla andra? Ett plus för mig är iaf att jag kommer vara ledig hela, eller mestadels av första dagen. Ska till Hudiksvalls sjukhus klockan 11.00, därför så blir det typ att jag är i skolan en timme på morgon? Jag tror inte våra mentorer har något viktigt att säga på studietiden. Hoppas jag får ledigt, tycker bara det är så himla onödigt!


The Snow Below

Knäppte lite kort genom fönstrena i Saras rum.




Back Home

Middagen hemma hos Rune igår varade en aning längre än jag hade tänkt, så det slutade med att jag var hos Sara vid halv 9, Carro var redan där. Vi gjorde väl inte sdär jättemycket, prata och satt och kollade på Resident Evil 2. Undrar hur många filmer det finns som handlar om en massa människor som dör utav virus? Många!


Sara som lekte lite med min kamera.


Ändrade planer

Vi ska snart gå till Rune (mammas kille) och äta middag, sen så ska både jag och Carro sova hos Sara. Det blir sköjj, har inte träffat dom på ungefär två veckor. <3


Flowers



Är hur stolt som helst över vad jag målade igår, det här är vad jag menade med ljusa färger och att de liksom smälter in med varandra. Blir ännu gladare om jag kan måla såhär genom att bara kolla på blommor framför mig. Här så har jag använt mig utav en bok.


Minuten "Jokern"

Har någon kollat på "Minuten" förut, på svt1?
Ganska ointressant program om man tänker på det, men kollade på det igår kväll iaf. Man har chansen att vinna 250 000kr om man kommer upp i level 10. Det går ut på att under 60 sekunder klara av att göra olika uppgifter. En level kallades "Jokern", då lägger man en hel kortlek (med jokern i botten) på öppningen av en glasflska. Sen så ska man blåsa på kortleken till det bara är ett enda kort kvar, jokern.



Haha, brorsan försökte på det här idag. Testade själv, klarade det på första försöket, men inte under 60 sekunder. Fick värsta skrattattacken mitt i det hela.

EN ROLIGT GREJ ATT TESTA OM MAN HAR TRÅKIGT!


Mitzie

   Har fotat Mitzie lite också, tror inte hon tyckte att det var så roligt. Speciellt inte med blixten.



   Kanske sover hos Carro på fredag, men jag har inga planer för imorgon. Klarar allvarligt inte av att bara sitta hemma längre, det vart mycket sittade hos pappa. I morse så hade jag tänkt ta ett pass på motioncykeln (uråldriga cykeln så att säga), men som mina kompisar vet är jag inte någon morgonmänniska. Jag ligger gärna och drygar i sängen till klockan 2, och idag så blev det till 1. Får ta passet imöra istället, och nu ska jag det!

Tidsfördriv

  Hos pappa så gjorde jag väl inte sådär jättemycket. Pappa fyllde år, så vi fira han och så var det ju nyårsafton. I Söndags så var jag och shoppade lite i Skärholmen och hittade iaf två par nya jeans. Men när jag var totalt utrråkad så tog jag upp akvarellfärgerna och så satt jag och tränade lite.



   En av de små målningarna som skapades.. det ska föreställa en sån där liten julblomma, kan inte förklara bättre? Vart lite mycket krusseduller, man ska ju försöka måla med mycket vatten och ljusa färger men det är väldigt svårt för mig. Jag är en sån som vill få med varenda liten detalj, en bra egenskap när det gäller att rita  med blyetch, men inte med akvarellfärger.


LoveLoveLove

Undrar hur länge jag har hållt på och lekt med kameran? Jag älskar den verkligen.




Två av bilderna som jag har tagit ikväll, den översta var en av de allra första. Imorgon hoppas jag att det inte är svinkallt så att man kan gå ut och fota lite. Synd att det inte finns några blommor och sånt där smått att fota, men jag hittar någ någe.

Jag måste bara berätta om busschaffören vi hade på ersättningsbussen, glömde det innan. Man trodde allvarligt att det satt en stor dagisklass bak i bussen såsom han pratade i mikrofonen: "Det finns en toalett vi trappen till höger. Vid användning så sitter vi, inte står..", bland annat. Jag menar, stå upp? Antagligen var det riktat till männen. Han ville också att alla skulle använda bälte, att om han blev stoppad av polisen, skulle de som inte hade bälte kunna få böta upp till 1600 kr.
Därför så körde han med blinkers på ungefär en mil? Man trodde nästan att han ville att polisen skulle stoppa honom.


Hemma en dag tidigare

   

  Gud vad glad jag var när jag kom hem idag efter en vecka i Stockholm, har fått så fina kommentarer!
   Var ju redan på bra humör för att min nya kamera låg på köksbordet också, den har jag väntat på väldigt länge. Just nu så håller den på att laddas.
Själva tågresan från Stockholm var ju inte direkt den bästa. Halva vägen så fick vi åka åka buss istället, det var cirka 2,5 timmar. Efter att vi hade kommit till stationen så var det ju tänkt att jag och brorsan skulle ta en annan buss sista vägen, men den missade vi såklart med 3 minuter.
   Så det vart att vänta på biblioteket i en timme. Var så sjukt skönt att komma hem! Extra jobbig resa denna gången för att jag fick konka på den stora resväskan för att att brorsan tyckte att det var nödvändigt att bryta nyckelbenet innan lovet, stackarn.

Om jag lyckades med istallationen av kameran, så får ni nog se första testbilderna med min SAMSUNG WB5500 senare ikväll. =)


RSS 2.0