öppet hus på slottegymnasiet

    Igår var det full rulle på Slottegymnasiet, då det var Öppet Hus på kvällen mellan 18-21. Lektionerna slutade vid två och sedan var det bara att börja förbereda. På Slotte så är det alltid tvåorna som fixar öppet hus, ibland med lite hjälp av ettorna och treorna. Det var en del ettor på Natur som också hjälpte till.
   
    Jag, Jonna och några andra satt och gjorde skyltar medan andra höll på med annat. I kemin så hade vi lite olika experiment och en tävling där man skulle gissa hur många mandlar det fanns i en e-kolv. När klockan till slut blev 18.00 så satt jag vid fikahörnan i vårat nypimpade uppehållsrum och bjöd på fika. Riktigt fint det blev efter att några klasskompisar var och köpte lite nya saker på IKEA.
 
Här får ni en bildbomb!
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.
 
    Förberedelser, experiment och fina klasskamrater. Kvällen avslutades med att Thyrell andades in lite helium, så jävla kul. "Deeeiit Fuueeiika! (det funka!).

i'm going to climb high

Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

drawing headed south

    Beställningen som jag jobbat på är klar och färdigpacketerad för att skickas söderut. Det här kanske inte är min bästa teckning teknikmässigt, men jag är nöjd över resultatet, och det hoppas jag hon som beställde också är!
 

frost part 1

    Vaknade denna morgon till rikigt fint väder, några minusgrader men med skinande sol. Den här veckan har annars varit en förjävlig skolvecka. Har suttit och skrivit på ett svenskaarbete som sedan redovisades på torsdagen. Sen var det över och jag kunde pusta ut.
    I fredags så var jag och åt tårta hos födelsedagsbarnet Sara, hela sjutton år, Grattis Sara!
    Sen så har jag ritat klart beställningen jag fick för några veckor sen, så kommer lägga upp den så fort som möjligt!
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

sunday with my man Patrick Jane

 
    Breaking Dawn igår var faktiskt riktigt bra! Många roliga scener och några "wft moments!". Specialeffekterna går det väl alltid att klaga på, men de har väl varit lite halvdana genom alla filmerna. Tyckte dom gjorde ett bra slut på filmserien iaf! Det är väl det viktigaste.
 
    Nu längtar jag till att klockan slår 20.00 då det är ett nytt avsnitt av The Mentalist. Läste att det är det hundrade avsnittet och vi ska få se vad som hände då teamet på CBI träffade Jane för första gången! Har en känsla på att det kommer vara grymt! Så det spelas in såklart, "blink, blink".

soon Breaking Dawn

    Åhhh.. jag är så trött på skolan. Den här veckan hade jag både religionprov och två muntliga uppgifter i matten. Nu är det ett stort arbete i svenskan som jag måste göra klart. Men ikväll tar jag en liten paus iaf och drar och ser Twilight : Breaking Dawn Part 2 med härliga tjejer från klassen!
 
 
    Twilightfilmerna är väl inte någon storfavorit direkt, men jag har läst böckerna och därför tycker jag att det är lite kul att se filmerna också. Undrar om den här sista är nå bra då? Har hört att slutet är annorlunda från boken, men frågan är om jag kommer reagera på det för jag kommer knappt ihåg hur sista boken slutade.
 

magiskt


ordered a new winterjacket

    Den här helgen har verkligen bara flugit iväg. Jag förstår inte hur jag kan sova så länge, allvarligt? När det är skola så kan det bli runt 6 timmar per natt, och det klarar jag mig på utan att vara så trött under dagen. Men när det är helg så kan jag lätt sova till klockan tre på dagen. Igår gick jag upp när typ solen hade gått ner igen... sjukt.
    Så, med detta sömnprat så är det mitt sätt att säga att jag inte har gjort ett skit i helgen! Jag har knappt pluggat något, och jag sa till mig själv i fredags att jag skulle plugga! Blir så sur på mig själv.
 
    Någonting jag faktiskt har hunnit med, är att beställa en ny vinterjacka. En riktigt fin dunjacka från Bikbok. Blev en svart den här gången, har allför många gröna jackor känner jag.. Hoppas den kommer snart!
 

thursday

    Härligt när man faktiskt kan säga till sig själv "Emma, muntliga nationella i matte 2c var väl inte så farligt, nu gör du en bra presentation nästa vecka så blir det toppen!". Ja, jag hade nationella idag. Det gick väl ganska bra och nästa vecka så kommer fortsättningen på muntliga. Det var lite annorlunda den här gången, kanske till det bättre. Nu fick vi en uppgift som vi själva skulle lösa och så ska vi sedan redovisa  beräkningarna i grupper.
    Annars har det varit en ganska chill dag... för att vara torsdag de vill säga. Jag har matte, fysik och kemi på raken.
 

in the studio

    Efter att ha suttit och väntat i 3 timmar så satt jag till slut och pratade i radio. Jag var sjukt nervös, att sittta och läsa upp 7-minuters berättelse på engelska var lite läskigt. Pratade alldeles för fort, men hörde från brorsan att jag pratade tydligt och bra, så nu ska jag inte hålla på och överanalysera allt jag sa. Fanny var jätteduktig också!
 
    Nu ska jag ta och titta på "The Mentalist"! Tjo!
 

two summer favorite pics

    Första dagen efter lovet är avklarad. Bara att gå upp imorse var en jäkla bedrift... men kul att träffa alla var det! Hade ingen bildlektion idag (och inte heller två veckor framöver, ser fram emot sovmorgon på onsdag!) så jag fick komma hem lite tidigare. Trevligt att få sluta tidigt men det kunde ju gärna ha varit på grund av att t.ex. fysiklektionerna var inställda istället, hah.
 
    Nu är det väl dags att börja längta till jullovet, och sommarlovet. Åhhh, SOMMAR.
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.
 
    Två favoritbilder från i somras, som jag av någon anledning inte har lagt upp. Den översta prydde ett av våra vykort som vi gjorde på sommarjobbet (mitt sommarjobb var ju att starta ett "mini" UF-företag under tre veckor).

saturday

Canon eos 600d, ef 50mm f/1,8.
 
Sitter och redigerar bilder, smaskar på remmar från höstmarknaden och Harry Potter på tv:en. En bra lördagskväll helt enkelt.

some progress on Hugh, w.i.p.

    Har ju som sagt ritat på en beställning i veckan, och nu är det killens jacka och bakgrunden kvar på den. Alltså ganska mycket, men det svåraste är över. Dock så kunde jag inte riktigt släppa taget om Hugh Laurie, så jag hann rita lite mer på den innan jag gick över till beställningen. Älskar hur levande han känns, det här kommer bli toppen!
 
 
    Annars så har jag slappat idag, haft lite ångest över hur fort lovet har gått, ätit tacos, druckit sockerdricka, ätit marabou och nu har hade jag tänkt återgå till att äta tacoships. Hah, undrar vad ni fick för bild av mig nu? Kan ju anmärka att kladdkakan jag gjorde i veckan inte blev den enda. Gjorde en till kladdkaka dagen efter och den är borta nu den också. Herregud, vad jag har gottat mig det här lovet.

everything at once - lenka

Förstår inte varför jag ofta lyckas få låtar från tv-reklamer på hjärnan? Detta är låten till reklamen för nya Windows 8, "Everything at once", härlig.
 

RSS 2.0