Guess who? W.I.P

   Engelskan skickades in igår och en ny teckning påbörjades! Flyt man har! Dessutom så ladda brorsan ner den sista Harry Potter- filmen. Känner mig lite efter som inte hade sett den förrän igår kväll. Tyckte verkligen om den, denna var mycket bättre än del 1. Men jag satt typ genom hela filmen och fundera på om de skulle ta med det där "19 år senare" eller inte, och de gjorde dom. Såg bara så roligt ut när de hade försökt göra dom äldre, haha.

   Okej, det nya porträttet då. Kan ni se vem det är? Den absolut grymmaste sångerskan alltså.


Remember me

   Halloj! Har varit borta nu ett tag, skolan tar död på mig. Skönt att äntligen få höstlov!
Blev en överaskning när pappa kom en sväng igår, han hade varit och jobbat uppe i Sundsvall och med några arbetskamrater. Pappa hade med sig min favoritchoklad från Lidl också, mums. Haha. Men han kunde inte stanna så länge, han var tvungen att åka.

   Sen på kvällen så vart det idol, varma mackor och fanta. Tittade också på Remember Me till sent in på natten. Har länge velat sett den filmen, och den var faktiskt ganska bra. Gillar att man får se en annan sida av Robert Pattinsson, då han inte är så himla spänd hela tiden! Syftar på Twilight, haha.


Beställning, Linda & Boyfriend

Det här är alltså porträttet jag jobbat med ända sen slutet av sommarlovet. Har ju haft så sjukt mycket att göra, så det har tagit lite längre än vad jag trodde att det skulle göra. Jag är sjukt nöjd med den, och hoppas att hon blir det också!


På A3-papper, och så har jag använt mig mestadels utav HB, 2B och 4B.


The pencil glued to my fingers

   Ända sen jag gick upp idag så har jag suttit och ritat på min beställning, nu är den äntligen klar. Men ni får se den imorgon, går inte att ta nå bra kort nu, är ju kolsvart vid typ 5. Nu kanske det låter som jag har suttit och ritat jättelänge idag men det har jag faktiskt inte, vaknade halv 3. Typiskt mig.


   Vad jag hade på mig igår, tröja - GinaTricot & jeans - BIKBOK.

   Nu så väntar en chipspåse på mig, ha en bra lördagskväll!


I need to breath for a second..

   Allt som man måste göra och allt man oroar sig för, tar verkligen på krafterna. Var riktigt sjönt att slappna av en stund hos Carro igår, käka lite tårta (Som var asgod! Carro är så duktig!) och snacka. Känner för att spela gitarr just nu, därav bilden. Men har inte tid, måste skriva ner "syfte" och en massa annat skit till en rapport. Funderar dock på om jag ska skjuta upp det tills imorgon för jag har inte riktigt koll på hur jag ska lägga upp det?

   Hah, en rolig sak idag då. Vi fick intervjua en kille från Venezuela, en skidåkare som ska vara med i OS. Det var ju en aning coolt, för han är ju lite av en kändis i Venezuela!


Carro fyller 16 år!

Grattis, grattis till min fina vän Carro som fyller 16 år idag! Köpte ju en present till henne i torsdags, det vart en söt ny plånbok.Tror jag ska över till henne imorgon för lite tårta, men vet inte säkert. Vi båda slutar sent imorgon, men det ska nog gå ändå. Annars så har jag haft ett hemskt bilogiprov idag. Och nu gör jag allt för att inte kolla inkorgen på min mail, tror nämligen att min svenskalärare har skickat tillbaka mina referat med en massa "felmarkeringar".

update: WOW! Haha, fick 23 markeringar på ett arbete på två sidor, hur dålig är inte jag!


Ny Halsduk

   Har varit lite frånvarande, men är tillbaka vid datorn nu en liten sväng. Kämpar med biologin och svenskan. Veckan har flygit på, kanske för att både svenskan och biologin blev uppskjutet till nästa vecka, så hade ingenting speciellt att plugga till. Men nu vart den sista-minuten-pluggning igen.
   I torsdags var jag till Hudik med goaste Stina. Var på jakt efter en ny foundation, halsduk och en present till Carro som fyller år på tisdag. Hittade precis allt och ingenting annat onödigt som det ofta blir. Vi satt och åt pizza och kebab på Amandas också, mums! Deras pizzor är så himla maffiga!   Det vart denna sjukt mysiga gråbeiga halsduken från H&M.

Mixed


Plugg

   Snart ramlar nog min hand av... p.g.a av allt skrivade. Snart så sprängs mitt huvud utav överbelastning. Men jag är inte ens i närheten av att vara "snart" klar med allt plugg. Tyvärr går skolan före bloggen, önskar att det inte var så men så är det.

   NU: Skriva klart en liten engelska-uppsats och läsa 40 sidor i en engelskabok.
   I HELGEN: Plugga biologi inför provet på onsdag, svara på cirka 45 biologifrågor (kill me!), plugga matte inför provet på måndag, komma på ett ämne att skriva om i en gigantisk uppsats och till sist börja skriva två referat som ska vara klara på fredag.

   Varför skulle jag välja vetenskapliga programmet?

Detta är vad jag kallar höstfärger!

   Dagen har bara flygit iväg, var ett tag med Sara och Carro hemma hos Sara. Vi var ute och gick en sväng, men det vart inte så långt. Tror vi alla var allmänt sega idag. Så nu har man gått fem veckor i skolan redan, och börjar på den sjätte imorgon. Gud så fort tiden går!


   Älskar färgerna i denna bild, bilden är också tagen igår.

October

   Var uppe någelunda tidigt idag, och satte igång och ritade på beställningen i ett par timmar. Tänk vad mycket man kan göra när man verkligen vill rita. Annars brukar jag inte kunna sitta hur länge som helst. Sen så var jag ute och fotade lite, ville ta en ny header-bild som ni nu kan se. Är inte så nöjd med den, men ville ha någonting höstigare nu när vi går in i Oktober månad. Vi får se hur länge den blir kvar.
   Så har lyckats med mycket, det känns som att klockan borde vara runt 12. Nu ska jag ta en snabbdusch och se om det finns något på TV!


   Ett par bilder.


RSS 2.0