årets första semla

    Den här dagen har varit en aning seg. Suttit och tittat på film, lyssnat på en föreläsning om imigration och lyssnat på bokredovisningar. Kom hem med riktigt ont i nacken och lite tjurig. Ni kan ju tänka er hur glad jag blev när jag såg att mamma hade köpt semlor! Jag som varit så sugen på semla i typ två veckor! Supergött. Det gjorde mig lycklig, haha. Inte helt fel att det är ett nytt avsnitt av House iikväll också.
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

"safe and sound" on guitar

    En liten video jag filmade och satte ihop igår... den blev inte så bra. Hade inte tålamodet att filma i kylan, så det blev ont med bra filmmaterial. Men den blev helt okej för att vara första videon med systemkameran. I bakgrunden så hörs det en bit från när jag spelar "safe and sound" (taylor swift) på gitarr. Kan inte säga att jag är en höjdare på gitarr, men jag tyckte att musiksnutten passade lite till videon.
 
 
    Titta i HD vettja!

hugh, work in progress 4

    Sov alldeles för länge idag, och jag som har en svenskauppgift att ta itu med. I fredags och lite igår så satt jag i alla fall och ritade på mitt porträtt av Hugh Laurie. Porträttet har legat halvt bortglömt under jul, har inte alls haft lust att rita, måla eller någonting. Därför har det inte hänt så mycket på porträttet sen jag visade det senast. Men lusten att rita har kommit tillbaka litegrann, det är ju tur!
 

houseism

    Jag har kopplat av med House, House och lite mer House. Det borde finnas en religion som kallas housism, jag är klart anhängare! Som ni kan se har min samling blivit ännu större, kan inte inte få nog av den här mannen.
 

spring schedule

    Tillbaka i skolan igen.. inget jag är glad över direkt. Det har varit så skönt att bara slappa och ta det lugnt under lovet. Skolan började i tisdags och vi har redan hunnit med två prov, båda på torsdagen, hoppas det gick bra. Har fått ett nytt schema inför vårterminen också, vet inte om jag ska skratta eller gråta.
 

the view

Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

älsklingen

    Nu är jag hemma igen och sitter med min nya älskling i knät. Det är såklart den nya datorn jag menar! Hämtade den direkt efter att jag kommit med bussen och har redan lagt över en massa bilder och sådant från skoldatorn. Har också installerat Photoshop Elements 10 som jag fick med när jag köpte min systemkamera i somras. Så nu är det dags att lära om var allting finns.
    Jag är helt galen i den här datorn! Tack återigen till DustinHome!
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

outfit

Såhär såg jag ut på nyår, not too fancy.
 

new year

    Nyårsafton firade jag här hemma hos pappa, tillsammans med halvsyrran och systersonen. Det blev faktiskt riktigt mysigt. Åt mat, smaskade på lite chips och lussebullar framför några filmer och tittade på fyverkerier. Somnade nog inte förrän vid halv 4.
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

Happy new year


RSS 2.0