See ya'll on the 3th!

Ruggit väder det var inatt, speciellt här i Gävleborg som hade klass 2 varning. Jag tror bannemej att "Dagmar" var lite vresig för att hon inte fått några juklappar i år. Jag har i alla fall haft det bra den här julhelgen, ätit julmat och öppnat paket. Såklart kollade man ju på Kalle Anka också.
Blir inget långt inlägg det här, ville bara ta och skriva att jag for till Stockholm för att fira nyår hos pappa. Skulle egentligen ha åkt idag, men det blev inte nu efter stormen. Så nu blir det att jag missar pappas födelsedag, han fyller år imorgon och vi kommer dit 8 på kvällen. Tack Dagmar!

Tyvärr har pappa inget internet (jag vet, grottmänniska!) så jag kommer inte inte kunna skriva något förrän den tredje januari då jag kommer hem. Jag önskar GOTT NYTT ÅR!


Taylor Lautner, work in progress.

   Började rita av Taylor Lautner för ungefär en vecka sen, men den har legat på hyllan nu i några dagar. Vet inte riktigt vad jag tycker om den. Tycker inte att jag fick till likheten så bra, plus att hyn ser lite fläckig ut just nu. Får se hur det blir i slutändan. Hoppas det blir bättre när jag fått till håret och ritat halsen.

Tycker ni det ser ut som Taylor?..


Christmas Holiday!

   Är säker på att det flesta fick lov redan igår. Min skola var ju tvungen att vara lite annorlunda och tvinga oss att gå ända till idag.    Som tur var så fick vi sluta klockan 12. Det var hemskt att går ner till bibblan och vänta på bussen efteråt. Det var runt 15 minus, 18 imorse. Egentligen ska man inte klaga. Jag har upplevt mycket kallare. Det var Julshow igår i aulan, det gjorde så att man trodde att man slutade skolan igår. Men icke sa nicke. Det var Estetiska Musik som fixade allt, och de var verkligen asduktiga!   Lite halvkassa bilder. Min kamera tar verkligen inga bra foton i mörker. Ser ni tomtarna? De dansade så fint till "Sexy and I know it", haha.

December 19th


Bilder från hösten.

Lite synd att jag inte tog så mycket höstbilder i år, då när det är så fruktansvärt vackert. Nu så närmar sig julafton och jag längtar verkligen. Längtar speciellt till den 26:e då jag och brorsan åker ner och firar nyår hos pappa i Stockholm. Där så blir det shopping också! Dog lite när jag igår såg hur mycket rea det var på MONKIs hemsida. Jag hoppas att den 28:e (troligen blir det då jag gör min shopping-tripp) bjuder på mycket rea i affärerna vid Sergels Torg.

Annars då. Olyckligtvis så går jag i skolan till på torsdag, och får härda ut de sista dagarna framöver.


Close up on Jessie

   Äntligen fredag, detta firas med PIZZA x2!
   Vi åt nämligen pizza i skolan och nu så håller mamma på att göra pizza här hemma. Men å andra sidan är det en förolämpning att kalla brödbiten vi fick i skolan för "pizza". Skoldagen gick fort, skulle gärna velat slippa vänta på bussen i en timme också. Men men, så äre.

   Tänkte visa Jessie lite close up. La sjukt mycket tid detaljer på henne, men resultatet var värt det.


Min sötaste inspiration

Ni kanske läste att mitt nya teckningsprojekt skulle bli Taylor Lautner? Tyvärr får den snyggingen vänta. Fick sådan inspiration i helgen att måla av min gulliga katt Mitzie! Gud, har typ aldrig målat nåt sånt här.. Är så ovan att hålla på och måla i lager. När jag tecknar är jag så van att rita detaljer på direkten. Men när man målar för detaljerna dyka upp eftersom och istället börja från grunden.
Gillar hur den ser ut just nu (trots att jag har överarbetat den på vissa ställen), men jag har lite kvar att dona med.


Mäktigt

    Kom hem med söta muffinsformar från Indiska igår, rejält stora formar som resulterade i rejält stora muffinsar. För att göra dom ännu mer mäktiga så tröck jag ner en ischoklad i varje muffin. Så sjukt goda blev dom! Brorsan kom med en kommentar att det är dom godaste muffinsarna som jag gjort (så stolt, inte lätt att imponera på brorsan).


Tredje Advent

   Snart är det julafton.. typ. Nästan två veckor kvar, men det känns så nära nu. Igår var jag till Hudik med Carro och hennes mamma. Där letade vi efter lite julklappar, men jag har så svårt för att köpa julklappar. Det blev bara en julklapp till pappa. Undrar hur han reagerar när han får ett paket inslaget i rosa? Får ta och leta efter lite mer julklappar här i lilla Ljusdal i veckan.


Rovdjurscentret

    Nämen hallå! Hoppas alla har haft det bra. Har varit så trött på senaste tiden och knappt suttit vid datorn. I helgen var jag på en mysig restaurang i Järvsö med tjejkompisarna och så vart det lite plugg också. Satt hela söndagen och skrev på en uppsats som skulle skickas in samma dag… hade knappt börjat (hmm, hmm).

    Har varit till Järvsö idag med skolan också, på Rovdjurscentret. Där fick vi lyssna på ett föredrag, skjuta björnar i en simulator (men jag var mesig och ville inte) och svara på lite frågor. Det var faktiskt helt okej. Sen så drygade man på skolan i tre timmar utan att ha en endaste lektion, vilket inte var lika kul. Vi trodde att vi skulle ha engelska, men så var läraren hemma med sjukt barn. Så får skjuta upp min redovisning ännu en gång, high five på den!

    (Inte jag som tagit nedersta bilden, found on google.)


Drawing, Jessie J.

   Att sluta skolan klockan 12 och sedan sitta och fika på Märtas med Stina var en riktigt höjdare idag. Dessutom ritade jag klart porträttet på Jessie J igår och hann ta kort på den nu när jag kom hem. Det är så svårt att ta bra bilder nu när det blir mörkt så tidigt på dagen.   Det vart ett samma typ av porträtt som 'Adele', samma bakgrund som jag gillar. Vill göra en hel serie med porträtt med denna bakgrund, det kan nog bli kul. Supernöjd med Jessie, och näst på tur blir troligtvis Taylor Lautner.

   Vad tycker ni om den?


RSS 2.0