Been gone

Det har varit dött här på bloggen för att jag har varit sjuk, det visade sig att jag hade feber och en ganska rejäl en också. I tisdags låg jag hemma med 39 grader och huvudvärk, på onsdagen hade jag blivit bättre men var inte riktigt frisk och idag så pallrade jag mig till skolan. Men nu har jag fått mig en liten avskedspresent, jag hostar hela tiden.
Ibland får jag sån där hemsk hosta som jag kallar det då det skrovlar i halsen, kan inte förklara bättre. Har lite feber fortfarande också, men lyckades få ner den med två alvedon igår ikväll. Så jag vaknade med 35,8! Fast nu är det tillbaka igen.

Det är så sjukt mycket man kan missa på två dagar i skolan. SO:n har bara flygit iväg, jag missade en av de sista redskapslektionerna, när idil spydde utav snus (haha) och hemkunskapen som vi inte har haft på ungefär en månad. Det var ändå skönt att komma tillbaka till skolan, det känns som att man har lite mer kontroll då.



Skrev i inlägget innan att jag hade vunnit en boktävling, och min mamma hämtade den igår. Är det någon som läst denna? En deckare som sagt.

Jag tror jag dör...

Sitter här och fryser så in åt HELVETE, ursäkta språket, men gör verkligen det. Har asont i huvudet, vill verkligen inte läsa den där tråkiga svenska-boken heller.

Apropå böcker, i lördags så deltog jag i en liten tävling på min kommuns hemsida sådär lite impulsaktigt. Gissa vem som vann? JAG! Vann en pocketbok, inte det bästa priset men det är alltid roligt att vinna någonting och jag har faktiskt vunnit tre gånger i tävlingar på nätet. Har lite tur. De ringde från biblioteket till mig under dagen, och så fick jag välja mellan en kärleksroman eller en deckare. Tog deckaren, pallar inga kärlekshistorier. Ska hämta boken antagligen imorgon på biblioteket, så vi får se vad det vart för bok.

Ford Mustang

Detta är beställningen som jag hållt på med ungefär hela helgen kan man säga. Jag vet inte hur länge jag har suttit med den här, kanske 10-12 timmar sammanlagt. Jag är sjukt nöjd med den iaf, men kanske ska fixa till asfalten lite mer innan jag skickar iväg den.



Och så lite detaljer:





Träden måste ha varit det som var jobbigast, men annars så var det en väldigt roligt bild att rita. Imorgon eller på tisdag ska den skickas iväg till Jocke.


Earth Hour



Vi har suttit med lamperna släckta och ljusen tända medan vi satt och kollade på Körslaget. Team Andreas gjorde det bra denna gång också, hoppas de vinner sen i slutet. Det är lite tomt just nu på bloggen för att jag håller på med en beställningen som jag vill få klar.

Väskor


Dessa vill jag ha.. ge mig.


Torsdag och sommarjobbs-grubblande

Slapp dag idag, tänk att jag säger det trots att jag hade nationella i fysik. Men det var bara den sista labben, tycker att det gick bra. Jag fick använda min egna planering iaf, ett bra tecken.
Har haft gitarr idag också, sen så hade nästan alla skolkat från studietiden så jag fick sluta tidigare. Var inne på Eurosko och blev förälskad i sjukt många skor. Har drabbats att lite shoppingfeber, känner för att bara springa till banken och ta ut några 500-lappar och bara sticka och sätta sprätt på dom på skor, väskor, shorts, tights och kjolar. Det är just detta jag känner jag är i behov av just nu. Jag kan inte gå runt i varma jeans hela våren och sommarn. Men innan jag sätter sprätt på pengar så vill jag hitta ett sommarjobb. Då vet jag att jag kommer ändå ha lite pengar igen om ett tag.

Har någon något förslag på sommarjobb?



Det har blåsigt som tusan idag, ser ni soptunnan som ligger på marken framför brevlådorna som har gått sönder? Jag själv kunde nästan glida på isen när jag hade vinden i ryggen.

Zip

Är lite sur över att jag nu inte har följt mitt eget råd att cykla varje dag den här veckan. Men hade ingen lust att sätta mig och cykla mitt i vardagsrummet när mamma och Mårten var hemma. Måste säga att dom får ta och bära upp den till hallen istället eller till mitt rum.




Tänkte visa en cardigan som jag verkligen älskar, men har inte använt den på ett tag för att den har krymt lite på längden (tvättat den för många gånger kanske?). Kände att jag ville ha på mig den idag. Älskar dragkedje-detaljerna.


Syslöjd

Dagen började upp på fritidsgården som sagt, där diskuterade vi klassresan lite och hur vi skulle göra för att tjäna in lite mer pengar. Troligen så ska vi ta och sälja chokladbollar och kanske sortera plant eller vad man kallar det. Vi vart bara på Kläppa en timme, sen gick vi ner och hade syslöjd.



Jag och Sara som sitter och arbetar i soffan. Många tjejer har fått lite virkningsfeber p.g.a de söta bakelserna Clara (lärare) har gjort. Jag själv håller på med att virka en cupcake, håller på med formen nu.


Sara satt och gjorde ett litet armband.

Ville egentligen inte gå till skolan idag för att jag får huvudvärk lite då och då, och det är ju inte det roligaste att kanske få sitta i ett klassrum med värsta huvudvärken. Slog ju i huvudet i fredags och kanske fick en liten hjärnskakning. Jag gick iaf hem efter ergonomin som man var tvungen att vara med på för att få godkänt i idrott. Efter Ergonomin så skulle vi kolla på någon teater och det ville jag verkligen inte. Så jag pratade med Linda och fick sluta istället.

Så nu får jag ta och vila upp mig och hoppas på att det blir bättre imorgon.

The beginning of a healthy week

Nu känner jag mig riktigt duktig, har cyklat en mil, det tog ungefär 20-25 minuter. Ska göra samma sak imorgon och resten av veckan, har iaf tid till det nu. Känner inte att jag har något intressant att säga direkt.



Imorgon blir det ännu en slapp dag, ska först vara uppe på Kläppa en timme, sen ha någon ynka lektion på skolan, efter det blir det någon teater och ergonomi (heter det så?) på idrotten. Vi kanske blir tvingade utav Jonas att ha sista lektionen, hoppas att vi slipper den. Men det är väl att hoppas för mycket...

I´ll never get tired of

"Jag tröttnar aldrig på att fotografera Mitzie."


Not done yet

Det bakre däcket ska egentligen inte synas, bara själva fälgen. Det ska vara en svart skugga under bilen. Hittills är jag sjukt nöjd med den.



Håller fortfarande på med beställningen, en vit Mustang.
Det har sakta men säkert gått framåt, ska ändå försöka bli klar med den här du till veckan, han som har beställt den måste snart tro att jag glömt bort den eller något. Men har ju haft sjukt mycket att göra med skolan, och det går före.
Imorgon så har vi "Engelska-rycket", då ska vi har engelska en hel dag och träna till nationella. Vi har engelska hela dagen på onsdag också. Därför slipper vi två av tre spanskalektioner den här veckan. (Hoppar av glädje!)

Nu ska jag ta och kolla på Wild Child på tv3.

Jag har levt på pizza och tacos

Varför blir det alltid såhär? Varför klagar mamma på att jag äter så onyttigt när det är hon som bestämmer vad vi äter. I fredags, tacos till middag. På lördagen, pizza till middag och idag vart det tacosrester till lunch. Själv så har jag ingen vidare fantasi när det gäller mat, varje gång mamma frågar vad vi ska äta så svarar jag: VÅFFLOR!


Mycket prat om månen

Såg att det var fullmåne igår och därför gick jag ut för att knäppa lite kort, men kunde inte hitta tillbaka till inställningen jag använde förra gången då jag tog kort på månen. Därför blev bilderna inte så lyckade. Men igår kväll visste jag inte att det inte var bara en vanlig fullmåne, utan att den var ännu större än vad månen brukar vara. Fast jag tyckte det såg ut som vanligt.



Tänk att vid den här tiden så vaknade jag igår, har verkligen sovit bort den här helgen.

Körslaget, Team Andreas

Måste ta och se på Körslaget ikväll, det är ju folk från min egen kommun som är med. Bland annat min musiklärare som jag hade förra terminen, Jejja. Hoppas det går bra för dom!


ASOS

Var inne på Asos igår kväll och tittade igenom alla deras reaklänningar, det var ca. 3000 stycken. Och säger bara det, att de är hur fina som helst. Den här klänning bland annat:



Jag letade efter en balklänning, och det här ser riktig sagoaktig ut, men kostar runt 1000-lappen (det stog i pund). Hittade också en annan klänning som jag fastnade för, lite enklare modell. Kan visa den vid något annat tillfälle. Ofta tycker jag att mycket kläder från hemsidor som alla inte känner till ser ut att vara väldigt slarvigt sydda, men inte på asos.

FanFanFan

   Jag visste att jag inte borde ha provat parkullerbytta, jag visste att något skulle gå snett. "Carro, alltså jag kommer slå huvudet" sa jag och det var just det jag gjorde. Jävligt hårt också, kände hur det knaka i nacken på mig, fan vad rädd jag vart. Fick verkligen en riktig smäll i huvudet, tog en stund innan jag kom på fötter igen.
   Så nu tror jag att jag har åkt på en mindre hjärnskakning, har asont i huvudet fortfarande och det här hände klockan 11 i morse. Plus att jag mådde illa och såg lite suddigt i skolan.
  
Sorry att jag bara klagar...
det vart inget roligt i bloggen idag heller.
 

Kristallkrona





Har inget vettigt att skriva, sitter här med världens träningsverk i axlarna och är trött så in åt helvete. Tror jag har sovit sammanlagt 15 timmar de tre senaste nätterna, det är bara 5 timmar/natt. Jag behöver mer än så. Roligare inlägg kommer imorgon.

All I can see is black and white

Usch, fy och blä för den här dagen. Hade Nationella i Fysik, det gick inte alls bra, iaf inte så bra som jag hade hoppats... Pluggade som en galning igår efter skolan, det var därför det inte vart något inlägg.
Är på sjukt dåligt humör nu, vill bara begrava mig under täcket tills påsklovet! Har SO-prov på fredag och en beställning som jag inte kan få någon fart på p.g.a allt med skolan. Har inget datum då porträttet ska vara klart eller något, men det var ett tag sen jag fick beställningen och har inte alls hunnit göra mycket på den.

Bjuder på lite bilder från i vintras när jag fotade med Sara och Carro.





Väska, H&M

Här är en väska som jag köpte på H&M, tyckte att den var lite frän.



Den är ganska stor trots att den är i det här formatet eller vad man ska säga, så jag tycker inte att den passar med allt. Ska använda den till bland annat min svarta kappa senare i vår, kommer bli snyggt.

Vad har alla haft för sig den här måndagskvällen då? Det var meningen att jag skulle plugga men istället fastande jag vid TOP MODEL, gitarren och sen målade jag naglarna.

The first day

Men tycker ju att lärarna ska förstå att man är lite trött nu när man kommer tillbaka till skolan, men nejnej. De tror att man ska vara pigg och glad, glöm de. Dagen kunde faktiskt börjat bättre, försov mig till 07.05 och så hade jag bara en kvart på mig innan jag måsta gå till bussen. Tog på mig mina nya skor, trodde inte att jag skulle ha så ont i fötterna som jag hade nu när jag kom hem. Tar på mig gamla godingarna imorgon.



Ett riktigt slaskväder var det idag, men känner verkligen att våren och sommaren är på väg när man ser torr asfalt här och där. Man får tänka positivt.


En riktig frukost

Hade tänkt lägga upp denna bild den tiden det egentligen är vanligt att äta frukost, men fastnade med att göra en ny bloggdesign och sen vart det FYSIK-pluggande ett tag. Vad tycker ni om den nya designen? Kände för någonting ljusare, hade haft svart bakgrund så sjukt länge.

Men såhär ska en riktig frukost se ut, inget "diet-trams". Jag tycker det är bra att blanda lite onyttigt med nyttigt. Ett glas vatten, dinkelbröd med smält ost och pizzakrydda. Inte tar jag något smör heller när jag smälter ost, det blir bara söligt.



När vi ändå pratar om onyttigt, jag har en stor fet kladdkaka i ugnen.. haha.


Brist på inspiration i Stockholm

Satt i min favoritfåtölj hos pappa och försökte komma på någonting att rita, men det var absolut omöljigt. Det är som ett tvångsbeteende, jag måste rita av något. Jag kan inte bara komma på något från fanatasin, blir så sur på mig själv. Så det slutade med att jag ritade av en pennvässare. JAG MENAR, EN PENNVÄSSARE!! Det var det bästa jag kunde komma på.
Nämen allvarligt, detta är något jag måste göra något åt.


Sony Ericsson Xperia PLAY

Snart så kommer en ny Xperia ut, i slutet av Mars. Denna mobil är tydligen Playstation certifierad och man kan alltså spela på den. Det var väl egentligen bara en tidsfråga tills det skulle komma något sånt här. Tycker att den ser väldigt cool ut, men jag själv skulle aldrig köpa en, jag är nog den som är minst intresserad av tv-spel.


Somewhere over the rainbow

Sitter och försöker lära mig "Somewhere over the rainbow" på gitarr, den låten är så himla fin. Och nu ska jag lära mig precis hela låten, inte sluta efter att jag bara lärt mig introt. Det kanske kan vara en låt att spela på skolavslutningen? Eller vad tycker ni? Imorgon får ni se en video på hur jag brukar göra för att lära mig en låt.



Två bilder från idag.


A new project

Har börjat på en ny beställning nu, ska rita av en mans bil. En vit gammal Ford Mustang tror jag att det är (brorsan har tryckt in bilkunskap i mitt huvud). Det var länge sedan jag ritade bilar. Har inte hunnit fortsätta med min Lady Gaga-målning, har fått inspiration att börja på en egen tavla, något som direkt kommer från mig.

Men här är början på bilen:



I bakgrunden så ska det bli som en åker och sen träd längst bort, pluss lite himmel. Nu ska jag ta och plugga lite fysik framför "Entertainment now".

Sound Effects

När jag var hemma hos pappa såg jag ett sjukt roligt program på BBC Entertainment som hette "Whose line is it anyway?". I programmet så finns fyra komiker som improviserar olika scener, och de har inte gått igenom någonting innan. Bland annat så är Herb från "Two and a half men" med, fast egentligen heter han Ryan.

I det här klippet gör Ryan ljudeffekter till Colin som utspelar en scen på Titanic, hans bröllopsnatt.

 

Ryan är sjukt skicklig på det här, asroligt!


Freakin Perfect

Dessa snyggingar fyndade jag på DINSKO, ska jag säga priset? Ni kommer tro att jag ljuger ändå.





Jag var oerhört korkad i affären när jag provade dom. Jag hade provat dom, tagit av dom och dragit upp blixtlåset. Då hade jag inte lagt märke till att skon hade två blixtlås, den guliga bara som dekor. Men då trodde jag att det var bara den guldiga som fanns och sen när jag vill typ prova dom igen så tänkte jag : "Men vafan, har det fastnat? FanFanFan, det här var ju enda paret". Och sen när jag såg andra blixtlåset på insidan: "Jaaaahhaaaa". IQ- BEFRIAD?

Kanske inte kommer använda dessa i skolan så superofta, är omkring 188 i mina älsklingar.

At my Dad´s

Gjorde inte som sagt så mycket hemma hos pappa, åker ju till Stockholm ganska ofta så det är inte som att jag sticker ut på något äventyr varje gång jag är där. Min faster var hemma hos pappa också. Hon stannade tills i måndags, sen så stog hon flyget tillbaka till Frankrike.
Försökte plugga lite fysik när jag var där, men... det kan man inte direkt säga gick "bra".


Dumma NO-böcker..
Hann åka till Skärholmen för lite shopping också, men det vart bara skor och en liten väska.

Sötnosen Tigris:




De två sista dagarna så hyrde vi film, på tisdagen vart det Predators med Adrian Brody (tror jag att han heter) och dagen efter INCEPTION. Hade faktiskt inte sett INCEPTION, kanske för att alla har sagt att den är väldigt svår att förstå och så, och det var den ju också. Men tyckte att jag förstod så pass mycket att det var väldigt bra i mina ögon. Men det var verkligen att man knappt fick blinka för att man skulle kunna missa något.
De skulle ta in någon Fisher i drömmen och ta reda på någon information han hade, det jag inte fattade riktigt var varför dom behövde den informationen?



Det är skönt att komma hem nu iaf, fast inte när jag tänker på hur mycket plugg jag har framför mig till nationella.

Väntan på bussen & Stockholmsnatt

Nu sitter en nöjd Emma som är hemma, vid datorn i sina nya älskade skor. Har suttit och fixat lite bilder som jag har knäppt nu ett tag, så tänkte visa några av dom nu. Knäppte några foton medan jag väntade på bussen och sedan senare från bilen när pappa hde hämtat upp oss vid stationen i Stockholm.



Ni ska bara veta hur proffsig jag är på att packa, kan få plats med hur mycket som helst i en enda väska.



Sedan hoppade vi på tåget i Ljusdal och 33 mil senare så var vi framme. Då tog jag fram kameran och det blev lite nattfoton i storstaden.










Imorgon får ni se mer bilder och så ska jag skriva lite vad jag har haft för mig hos pappa, inte så mycket egentligen.

På tåget

(Tidsinställt inlägg)

Nu sitter jag förhoppningsvis på tåget påväg till Stockholm, 21.30 är jag framme om det inte blir några förseningar. Min kamera är med och ni ska få se mycket bilder när jag kommer hem på Onsdag! Ska se till att det blir lite shopping i Stockholm också.


Imorgon bär det av till Stockholm

Imorgon så får jag mitt efterlängtade sportlov, totally awsome.
Så då bär det av till Stockholm med 18.10-tåget, men måste ta bussen till Ljusdal redan halv 5. Så det blir att äta en hamburgare eller något innan.

Idag så har det väl inte hänt så oerhört mycket. Vi tjejer har diskuterat mycket om vad vi skulle kunna göra för pengarna i klasskassan. Har också haft lite genomgång inför Nationella i Fysik som vi har efter lovet (är sjukt nervös inför det) och haft gitarrlektion.


Just nu är detta min absoluta favoritbild, knäppte den i helgen.

Har sagt detta förut och jag säger det igen. Min pappa är väligt omodern och har inget internet så kommer inte kunna uppdatera nu fram till Ondsag då jag kommer hem. Nu ska jag duscha och sen så blir det packning.


MONKI



Fick ideén att visa lite kläder från Monki när Carro satt och kollade igenom deras hemsida i skolan. Dom har verkligen sjukt snygga kläder, om jag hade hur mycket pengar som helst så skulle jag shoppa loss därinne.

Nu så blir det GLEE. Någon som följer serien?

Money, Money, Money

Idag så har det väl inte hänt så mycket egentligen, eller jo fakstiskt. Jag har varit hos tandläkarn, det var inte så farligt som det brukar vara. Hon behövde knappt skrapa något alls och inga hål heller, förvånad var jag för att jag känner att jag har slappat lite när det gäller att borsta tänderna "riktigt".

Glömde ta med mig pengar till skolan idag igen, jag måste verkligen tanka på mobilen innan jag åker till Stockholm på fredag. Känner mig en aning handikappad med 30 öre i mobilen. Med tanke på pengar, tog några snygga bilder på hundralappar för någon dag sen. Det vart så coola färger i själva silverremsan.


RSS 2.0