LONDON IN 18 HOURS

    Nu har jag packat det mesta inför imorgon, bara några småsaker kvar. Pengar har jag också växlat, så nu är jag förberedd på shopping. Yeah! Vi kommer att vara i London runt klockan 12 och då ska vi bege oss till Clink78 Youth Hostel där vi ska bo. Sedan ska vi till Picadilly Circus där vi får hitta på lite vad vi vill. Jag och tjejerna kommer troligen gå längs Oxford Street! Kommer bli så roligt. Finväder ska det vara imorgon också! Resten av dagarna är inte riktigt planerade, men vi kommer nog hitta på en hel del.
 
    Tänk att om 16 timmar så sitter jag på flyget mot London! Första gången på ett flygplan för mig också, en aning nervös alltså! Imorgon (eller inatt rättare sagt) så ska jag kliva upp klockan 3, halv 5 så åker bussen mot Arlanda och 10.20 lyfter flyget. 
 
    Kommer tillbaka ganska sent på torsdag kväll, så är nog tillbaka på bloggen på fredag! Ha en bra vecka! Det ska jag ha! 
 
Bild från Google.

ackles, wip!

Tar och kör på ännu en liten uppdatering på Jensen Ackles! Tycker ni om många w.i.p-bilder? Det tar ju så lång tid för mig att rita mina porträtt, så jag tycker det kan behövas. Nu är det så att jag ska börja rita hans hår, ska bli kul. Undrar om jag ska ta och sätta igång med det nu på gång? Mina händer längtar efter blyetchpennor, det var ett tag sen sist.
 

happy birthday mom!

    Idag så har vi firat min mammas födelsedag med tårta och god mat. Hon fyller egentligen år imorgon på mors dag, men med tanke på att jag ska packa och lägga mig vid typ klockan 8 på kvällen imorgon (åker ju till London tidigt på måndag morgon!) så tyckte vi att det var bättre att äta tårta och ha den trevligt på kvällen idag istället. 
 
    Vi åt som vanligt min mammas sjukt goda tårta, ett gammalt familjerecept. Middagen var inte dålig den heller!
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

'sacrifice'

    Har nyss kollat på det sista avsnittet för säsongen av Supernatural. Har gått och väntat på att få se detta i flera dagar nu. Kanske inte låter som en lång tid, men när jag vetat att avsnittet visats i USA för en vecka sedan, så har jag knappt kunnat sätta mig vid datorn utan att vilja ta reda på vad som hände i säsongsfinalen. Bara titeln på avsnittet, 'sacrifice', gjorde mig alldeles nervös. 
 
Stackars Sam.. I want to give you a big hug!
 
    Och fasen vad bra avsnittet var! Sista scenen fick jag rysningar av, so intense. Nu kommer jag få vänta ända till hösten på säsong nio... Detta är nytt för mig. Jag som tittat igenom alla säsongerna på några månader! Nästan alla säsonger har slutat med en big ass cliffhanger (denna säsong var inget undantag!), men det har ju aldrig stört mig förran nu. Hur ska jag klara mig? Hur ska jag kunna vänta ända till hösten?!
 
Haha, hur nördig låter inte jag i det här blogginlägget? Men jag är faktiskt en stolt supernatural-nörd!

trees

    Idag så hade jag min sista kemilektion för läsåret... det är helt sjukt! Trots detta så kommer jag troligen att skriva ett sista kemiprov den 3e juni, men jaja. Provet är frivilligt, men jag som ligger mitt emellan två betyg har chansen att höja mig. Men jag vet verkligen inte om jag har orken. Annars så har jag skrivit matteprov idag, och så har jag mattenationella på fredag. Mycket matte. Vet inte hur det blir med bloggningen den här veckan, jag ska plugga järnet inför nationella. 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

la playa de 'Ora'

    Bara för att jag fortfarnade är i mitt "spanish-mode" sedan spanskaprovet igår så fick rubriken bli på spanska. Det var så otroligt vackert vid Ora strand i torsdags, och här är en av bilderna:
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

school trip

Nu är jag tillbaka efter två riktigt roliga dagar med naturvetarna! Dagen började med att vi tog bussen till Iggesunds bruk och fick se hur de tillverkade papper. Kan säga att det inte luktade speciellt gott där, men intressant var det. Vi fick med oss ett helt paket med papper gratis också! Har inga bilder därifrån, det verkade lite riskabelt att gå runt med kameran där bland maskinerna när jag hade glömt bandet till kameran hemma.
 
Sedan tog vi bussen till en matservering i Hudiksvall och åt pannkakor med sylt och grädde (i alla fall de flesta av oss). Nästa grej på schemat var Hälsninglands museum i Hudik.
 
 
Normala kompisar jag har där på mittenbilden, eller hur? Haha, dom är så söta. Inne på museumet var det en utställning om Intolerans, och vi fick bland annat titta på en film och spela ett litet spel.
 
 
Vi begav oss sen till Dellenova där vi fick lyssna på en rolig gubbe som berättade om forskningen som de höll på med där. De hade ett stort torn som vi fick gå upp i. Svinläskigt att gå upp, men utsikten var värt det.
 
 
På Dellenova så fick vi också testa på hur det känns att vara med om en jordbävning. De hade ett stort rum ui källaren där det fanns en typ "konstgjord veranda" där man fick sitta medan det skakade som bara den. Det skakade rejält när det var en 6:a på richterskalan. Såhär såg det ut!
 
 
Efter Dellenova så var det dags att åka till Ora där vi skulle sova. Blev förvånad över hur vackert det var där. Huset låg bara en bit från den stora stranden där vi grillade hamburgare. Det fina vädret var härligt det också.
 
 
På kvällen så spelade vi en massa kubb och några spelade lite badminton också.
 
 
Tillbaka inne huset så blev det pokerspelande för många och mycket godisätande. Otroligt nog så var det ganska tyst i huset redan vid klockan 1. Nästa dag så var vi uppe redan vid 07.45 och blev upphämtade, denna gång med en dubbeldäckare som tog oss till Friggesunds plantskola.
 
 
Innan vi tog bussen tillbaka till Ljusdal så dracks det kaffe i solen, och väl inne på bussen så blev det spanskapluggande för några av oss. Denna resa krockade en aning med vårt spanskaprov, så istället för att direkt sluta för dagen när vi kom tillbaka, så fick vi skriva spanskaprov.. kul. 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.
 
Oj, det här blev ett långt inlägg. Men ja, det här var vad vi gjorde och det blev riktigt kul!

ready for takeoff

    Efter skolan idag så laddade jag upp med lite godis inför imorgon. Imorgon ska nämligen min klass (naturtvåan), naturettan och två lärare iväg på några studiebesök i bland annat Hudiksvall. Sedan åker vi halvvägs tillbaka till ljusdal, och stannar på campingen i Ora utanför Delsbo. Vi ska alla sova där i en stuga, haha, tur att vi inte är så många! Nämen, det ska vara en ganska stor stuga (hoppas jag!). Sen får man ju inte glömma dasset som tydligen verkar vara obligatoriskt vid campning... skulle det skada att fixa en riktig toa? Haha.
 
    På kvällen i Ora ska vi väl förhoppningsvis hitta på någonting kul. Spela kubb, grilla, äta godis... lite naturvetar-bonding. Vädret verkar vara på vår sida i alla fall, det står att det ska bli riktigt fint imorgon och på fredag!
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

carriage

Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

find the cat

    Den här helgen har varit härlig, så skönt att fått varit ledig i fyra dagar. Har hunnit med mycket vilket är väldigt ovanligt för mig. Men nu är det dags för middag och sen spanska-plugg tror jag. Sitter och hoppas att jag får titta på det senaste avsnittet av SUPERNATURAL ikväll också, håller på att spricka av längtan!
 
    Bjuder på en till bild från när jag fotade igår, tycker verkligen om detta foto!
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

summer in the air

Herregud vad det har gått snabbt, det känns som det blev sommar på ett ögonblick. 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

jensen ackles, w.i.p 3.

Har suttit ett tag och ritat på Jensen, och nu börjar det ju likna något. Jag kunde inte bestämma mig om jag skulle sitta och rita eller titta på film (behöver datorn för båda) och då kom jag på en smart lösning! Jag gör både och!
 

this woman!

    Det är otroligt svårt att förstå hur mycket kreativitet det finns i den här kvinnan! Min förebild. Charmaine Olivia är verkligen välsignad med en gåva!
 
 
    Här är en litet collage med instagram-bilder från hennes facebooksida. Älskar hur hennes ateljé ser ut också! Och hennes målningar är ju fantastiska! Jag ser verkligen upp till konstnärer som hittat sin egen speciella stil inom konsten, då man riktigt kan se att t.ex. "den där tavlan är en 'charmaine'!". Jag vill också hitta någonting eget, har länge tyckt att mina blyetchporträtt är för opersonliga, men jag har fastnat. 

sketchbook

Gjorde ett litet spontanköp i tisdags efter att jag kommit tillbaka från Högskolan i Gävle. Gick in på Bokhandeln i jakt på en fin olinjerad skrivbok som jag vill fylla med en massa vackert. Jag hittade denna underbara. Erikssons Bokhandel, 119 :-.
 
Canon eos 600d, Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II.

friday with caroline

    Klev upp tidigt idag och stack iväg till Hudiksvall med Carro. Vi gick runt i affärer, tittade på mycket fina kläder och fikade litegrann. Jag höll hårt i plånboken och köpte bara lite småsaker, som till exempel några grejer inför London-resan.
 

love this one

Bikbok har alldeles för mycket fina kläder, börjar typ dreggla varje gång jag klickar in på bikbok.se!
Hur snygg är inte den här jackan?
 

monday

    Ny vecka och nya tag! När den här veckan är klar så kommer det flesta av alla jobbiga inlämningsuppgifter vara klara också. Hur härligt är inte det? Och idag är det tre veckor kvar till London! How freakin' awesome is that!? Imorgon så har vi inga lektioner, vi ska dra ner till Gävle Högskola och lyssna på lite föreläsningar istället! Lediga på torsdag, fredag också. Jag gillar denna vecka. Har redan inplanerat att åka iväg och shoppa litegranna med Carro på fredag.
 

unedited

    Jag fortsätter skriva för fullt på mitt arbete om Kubakrisen, 3,5 sidor har det blivit på mindre än 24 timmar! Jag tänkte (mitt i allt pluggande) ta och bjuda på lite fler bilder som jag knäppte på första maj, dessa är dock oredigerade!
 
Canon eos 600d, Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II.
 
    Haha, jag vågar knappt tänka på hur galen jag måste ha sätt ut när jag knäppte dessa bilder... Låg halft ner och försökte komma under blommorna vid vissa tillfällen. Hoppas ingen såg mig. Men vad gör man inte för att ta fina bilder!

blue sky

Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

I need a hug

Med alla press jag har över mig med skolarbetet, så blev jag mycket, mycket glad när jag såg den här videon. Haha, det här är ena massa kramar från Supernatural. Dem är väldigt duktiga på att kramas i den här serien! Jag skulle inte säga nej till en bamsekram av Sam eller Dean just nu!
  

my school is so mad, that I'll end up in the loony bin

    Detta är vad jag kommer behöva plugga de närmaste dagarna. Vissa saker är värre än andra, men det är så irriterande att allting är på en gång. Nån annan som också har en massa slutprov och sånt nu de sista veckorna? Eller är det min skola som är helt galen?
 

jensen ackles, w.i.p.

    Här får ni en lite halvskruttigt tagen wip-bild av porträttet på Jensen. Jag kände att det var alldeles för länge sen jag uppdaterade om den. Det har inte hänt så mycket. Ärligt talat så har jag hellre suttit och tittat på Supernatural där jag faktiskt får se Jensen, och dreggla på det viset istället, haha. Men jag SKA göra klart det här porträttet, and it's goin' to be great. PERIOD.
 

this day started badly

    Hade det riktigt trevligt med tjejerna på bion igår, med 3D-brillorna på och sittandes på andra raden i biosalongen. Iron Man 3 var faktiskt riktigt bra! Helt klart värt pengarna. Och när jag kom hem så tittade jag på Silver Linings Playbook och den var bra den också. Gårdagen var riktigt kul alltså, hann till och med ta kort på de första blommorna ute på gården. Det är dem som är här nedan.
 
    Men p.g.a. att gårdagen var så lyckad, var det väl nästan dömt att något skulle gå snett idag. Jag har en tendens att försova med på riktigt viktiga dagar. Idag skulle jag infinna mig i aulan klockan 08.50 för att skriva engelska-nationella. Vad gör jag då? Jo, jag vaknar, känner direkt att klockan är alldeles för mycket, jag vänder mig om och ser att det står 08.30 på klockradion.
    Det blev alltså fart på mig imorse. Bussen klockan 08.20 hade jag missat, och ensam hemma som jag var så ringde jag till mamma, men ingen svarade. På tredje försöket så svarade hon, och tur var väl det. Klockan 08.49 så var jag i aulan, nyvaken och allt. Det gick verkligen undan, är fortfarande sjukt förvånad att jag hann. 
 
Canon eos 600dCanon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II.
 
    Som ni kanske ser så har jag gjort bloggen ännu lite bredare, för att få plats med större bilder. ÄLSKAR STORA BILDER. 

chillaxing on the first of may

    Haha, min katt är bara för härlig.
 
    Alltid lika skönt att ha en ledig dag mitt i veckan. På valborg igår hände det inte så mycket speciellt. Jag behövde skriva på ett svenska-arbete, men jag tog en liten paus då Carro kom över en sväng på kvällen. Ikväll så blir det i alla fall bio med Jonna, Ellinor och Annlinn! Vi ska se Iron Man 3! Har verkligen längtat efter denna film!

last april


RSS 2.0