Marmaris, Turkiet.

Gissa vad jag ska imorgon? Drar på semester med mamma! Ska bli så himla roligt att få komma bort lite! Vi ska bo på Fidan Hotell i Marmaris i Turkiet, en hamnstad med rund 35 000 invånareTvå veckor är vi borta och jag hoppas att staden uppfyller mina förväntningar och att vi inte tynar bort i hettan! Ska försöka med lite uppdatering också, men annars är jag tillbaka den 9:e Juli!
 
 
 
Bilder tagna från Google.

Studenten

    FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!
 
    I fredags tog jag studenten, jajjemän, på fredagen den trettonde, men vad gjorde det (kanske bidrog till att en studentmössa flög av flaket? who knows?), FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! Efter tre år på natur, som har varit tre oerhört jobbiga år, men samtidigt sjukt roliga, jag har haft superbra lärare och har lärt känna grymma människor! Kommer verkligen sakna allt! Speciellt rutinerna som man lärt in under dessa tre år. Vad ska man göra nu när man inte behöver kliva upp tidigt på morgonen... sova till två? Sitta och titta på Masterchef och The Real Housewives of Orange County?... Haha, hoppas jag kommer in på högskolan i höst, I need it.
 
 
 
 
 
 
Canon eos 600d, Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 II IS

Theo James

    Jag ser bilder på baler och studenter överallt nu känns det som, och här sitter jag, min bal är på söndag och jag tar inte studenten förrän om 10 dagar, hur konstigt är inte det när jag fick mina betyg satta de 28:e maj? Vi har absolut inga lektioner, det är bara att vänta till studenten. Och medan jag väntar, då passar jag på att rita, because no more lessons means no more tests and no more studying!
 
    Testade på att rita ett porträtt med de nya färgpennorna, och med tanke på att jag inte försökt mig på ett färgporträtt på flera år, så fick jag till hudtonen rätt så bra. Att blanda färgpennorna för att skapa den perfekta huden är verkligen inte lätt och det finns fortfarande rum för förbättringar! Men jag är riktigt sugen på att göra fler såna här porträtt i sommar, kanske ta lite beställningar? Det ser ut som att jag inte för något sommarjobb och jag kan behöva allt jobb jag kan hitta...
 
    Valde i alla fall att rita Theo James, my most recent crush (he's adorable!).
 

RSS 2.0