25th

Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

Benedict

Jag var så jäkla sugen på att rita igår ikväll så klockan elva började jag rita älskade Benedict Cumberbatch (igen, som den Cumberbitch som jag är) och jag var klar med den redan halv ett. Nu tänker ni, hur kan du sitta uppe så sent när det är skola nästa dag? Men jag var faktiskt ledig idag, så himla skönt!
 
 

A beginning

    De senaste två veckorna har det väl hänt en hel del, mest på skolfronten. Det har varit muntliga redovisningar hit och dit, långa dagar och ett gammalt högskoleprov har vi också hunnit med att göra (nu är det väl bara att tagga inför nästa, det riktiga, och hoppas på att det går bättre). Ni har koll på att det är sista dagen att anmäla sig till högskoleprovet idag?

    Har nu tagit tag i gårdsmålningen som jag skulle ha gjort för länge sen. Började med att måla två lager med gesso för att få en lite finare yta, sen så skissade jag upp det mesta igår. Nu är det färgerna som saknas. Jag får ta och passa på att måla nu när fysikprovet blev inställt. Hur jäkla bra fysiklärare har jag? haha. Verkligen alla velade inför det här fysikprovet som skulle bestå av två riktigt svåra kapitel (Magnetiska fält och induktion), och sen kommer Lasse och säger "nämen va tycker ni, vi behöver väl inte ha prov på det här?". Jag säger då det, minst två var villiga att ge han en fet kyss på kinden! Thank you Lasse-Passe!


In the perfect light

Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

Follow me on instagram @emmahagersten

Det händer ju att jag försvinner lite från bloggen då och då. Det beror på att jag vill att denna blogg mest ska bestå av fotografin och lite kreativa ting, och det finns en del dagar som jag lägger allting på hyllan. Kameran och penslarna kan ligga orörda i en vecka typ. Men om ni ändå vill ta del av min vardag, så är det så att jag skaffade Instagram för ett tag sen och ni får gärna följa mig där! ----> @emmahagersten
 
 

New week

    Nu har skolan verkligen satt igång, och som vanligt har jag svårt att vänja mig vid det. Är så sjukt trött när jag kommer hem från skolan och tanken på all matte, fysik och allt annat som ska göras gör inte mitt humör bättre. Skönt att jag slutar klockan 12 på måndagar i alla fall. Nu ska jag mentalt förbereda mig på att redovisa på svenskan (redovisningen handlar om mig själv dessutom, blää) imorgon, intala mig själv att det går bra på konditionspasset på idrotten och bara ta den lugnt, för på torsdag, då skriver jag proverace för högskoleprovet.
 
 

RSS 2.0