Dinotomic's Art Contest

    Då var man tillbaka i skolan efter ett skönt påsklov. Har bara njutigt av ledigheten och det fina vädret. Jag har också börjat med en ny teckning som jag gör till en tävling som @dinotomic (sjukt duktig norsk konstnär!) har ordnat. På instagram och deviantart har han lagt upp en bild av en dödskalle som man ska rita av på valfritt sätt! Riktigt kul att testa på något nytt, och chansen att vinna ett stort paket med en massa färgpennor från Derwent är ju inte helt fel det heller!
 

Mads Mikkelsen as Hannibal Lector

 
 
Är supernöjd med denna! Roligt när resultatet blir som man hade tänkt sig! 

Hannibal, work in progress.

    Jag började titta på serien Hannibal för några veckor sen och satt som fastklistrad vid första avsnittet, som vanligt då, när jag börjar titta på en ny serie. Måste ändå säga att jag väljer serier med omsorg, haha, gör alltid en massa research innan, kollar upp recensioner, skådespelare, vad tittarna tycker osv. Det brukar alltid leda till en riktigt bra serier! 
    Huvudrollerna i Hannibal har Hugh Dancy och Mads Mikkelsen, och de är ju hur fantastiska som helst. Det är Mads Mikkelsen (som för övrigt är dansk) i rollen som Hannibal Lector som jag håller på att rita just nu. Han är så otroligt läskigt charmig och manipulerande som Hannibal... ryser. Älskar Hugh Dancy i rollen som Will Graham också!
 
 
 

It's getting closer..

    Det har varit hur mycket som helst med skolan de senaste veckorna, har knappt haft tid till någonting annat. Lite för lite sömn, lite för mycket att göra -ingen bra kombination. Har hunnit med att skriva en rapport på över 10 sidor och gymnasiearbetet som också är på över 10 sidor, dessutom var jag borta i uppsala för två helger sen och tittade på apotekarutbildningen i samband med vad som kallades Gymnasiehelgen. Jag och tre andra tjejer från min klass fick bo på hotell och ha det trevligt på Uppsala Universitet. I lördags så skrev jag också högskoleprovet... och det gick väl okej, hade gärna velat haft en större förbättring, men det går i rätt riktning!
 
    Har inget roligt att skriva, ville bara berätta att jag lever! Förhoppningsvis blir det lite lugnare snart! Man känner hur studenten närmar sig och gud vad jag längtar... 
 
 
Canon eos 600d, Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 II IS

RSS 2.0