Stockholm 22 Juni - 7 Juli

Lite kul att jag inte har nämt i bloggen att jag ska till Stockholm förrän dagen jag åker! Idag så åker jag i alla fall till Stockholm för att hälsa på pappa. Det skulle bara vara jag och brorsan men i sista minuten så bestämde sig mamma för att följa med hon också. Men hon stannar bara i en vecka och jag i två. Mår dåligt över att lämna Mitzie, mormor är inte mycket till sällskap att ha under en vecka inte.

Så nu kommer det vara dött på bloggen i två veckor, om inte pappa överaskar oss med att ha skaffat internet eller något. Men det tvivlar jag på... KRAMAR!

The Movies


Det här kallar jag en riktig storblandning av olika filmer, ingen lik den andra.

   Little Fockers. Carro sa att det här var den tredje filmen om den här familjen, men man behöver inte ha sett de tidigare. Handlar om en man och hans fru som har två barn, tvillingar. Fruns pappa är riktigt misstänksam av sig och överbeskyddande (det har man också sett i de tidigare filmerna). Han tror att barnens pappa är otrogen och går lite över styr. Filmen är inte riktigt min typ av humor, men den var okej. Tror många skulle gilla den i alla fall.

   Skyline. Ännu en film om jordens undergång, ungefär som Världarnas Krig. Ett konstigt vackert blått sken lyser upp himlen och männsikorna blir som i en trans när de kollar på de, samtidigt så blir de som att huden spricker och blir lila. Om de tittar för länge så flyger de sen upp till "rymdskeppen". Jarrod och hans flickvän besöker en kompis i L.A då det händer och de försöker alltså komma därifrån. Tyckte filmen var ganska bra faktiskt, men den slutade tvärt. Antagligen kommer det en tvåa.

   All de boys love Mandy Lane.
Som ni nog förstår är Mandy en tjej som ja... alla är dödskära i. Hon och några kompisar bor under en natt i en av vännernas hus och en efter en så försvinner det. En kille är där för att komma åt Mandy. Var beredd på en galen vändning i slutet av filmen. Det här är en av de äckligaste filmerna jag har sett, den är konstig på alla möjliga vis. Men jag gillar ju äckliga filmer som gör att man kan sitta och skrämma upp sig. Den här är perfekt för de.

   8 Mile. Eminem har huvudrollen i filmen, där han heter Jimmy. Han bor med sig mamma och lillasyster och hänger med ett gäng där rap är väldigt populärt. Man kan väl säga att han spelar sig själv på ett sätt. Jimmy eller "Rabbit" som han kallas, vill få kontrakt som rappare. Men såklart så finns det en massa människor som ställer till det för han. Jag själv tycker att det är en väldigt intressant film, man får se hur en del männsikor verkligen har det. Att Eminem är sjukt snygg i filmen är ju ett plus det också, haha.

Hoppas ni har orkat läsa!


Filmkväll/natt!

Hade det riktigt roligt med Carro igår/idag! Redan innan jag kom till henne hade jag kollat på Edward Scissorhands (stavning?) och så kollade hon och jag på fyra filmer, haha. Vi nördade lite Wii också, och var ute och gick lite med Brolle vid 10-tiden.

Vi började med att kolla på Little Fockers.



Under kvällen och natten så blev det också att vi kollade på Skyline, All the boys love Mandy Lane och 8 Mile. Ska skriva lite mer om filmerna i ett till inlägg.



Vi gick upp till Carros rum klockan 5 efter att ha spelat MarioKart, shit vad jag suger på det! Vi funderade på att vara uppe hela natten för det var ju så himla ljust ute, men vi somnade iaf. Gud va vi flamsade.. xD


See you guys tomorrow

Om ett tag ska jag till Carro, ska sova hos henne. Hennes mamma skulle hämta mig och så går jag eller tar bussen hem imorgon. Är lite seg med bloggningen nu p.g.a av att det har varit så trist de senaste dagarna, bara mulet väder och regnskurar hit och dit.

Hörs imorgon! Bjuder på en bild på mig, tagen i fredags.


En sväng ner på Ljusdal

Åkte ner till Ljusdal för att lämna två miniräknare på skolan som skulle upp till Gymnasiet. Lärarna höll på att städa för fullt, Linda (som nu är min föredetta mentor.. snyft) berättade att alla lärarna ska få nya platser och allt ska organiseras om. Lite ovanligt att se det så som det såg ut, jättetomt på borden.

Sen så gick jag bara runt lite i affärer, tankade på mobilen och köpte glass medans jag väntade på bussen. Köpte också en till ring, det var 25% på allting på Guldfynd. Så jag fyndade denna äkta silverring för bara 119 kr:



Just nu så ser det ut som att det ska börja åska, fanfanfan. Med tanke på att det var äckligt kvaft ute så är det nog ganska sannolikt.

En tavla målad på skolan

Under vårterminen så har jag hållt på och målat en tavla på bildundervisningen, den har tagit ett bra tag då vi bara har en timme per lektion. Men gjorde klart den i tid innan vi slutade skolan. Jag tog hem den i måndags under värsta regnovädret så att träramen vart alldeles dyblöt, så den fick ligga i press två dagar så att den inte skulle böja sig.


-40x60 cm-

Annars så har dagen gått väldigt segt, har iaf städat upp en massa kläder som låg slängda i mitt rum. Är här jag sitter nu luktar den myggspray för att mamma och brorsan stinker det. De har varit ute och staplat ved, då är det ganska lätt att bli myggbiten.
Dennis har laddat hem sista delen utav LOST och jag vill nästan inte kolla på den. Vill inte att det ska vara över..

Hejdå Stenhamre!

Har varit utan internet sen i söndags, därför har det inte blivit några inlägg.

Idag så hade vi skolavslutning, det var på tiden. Det blir som att man längtar till att något ska vara över och sen när det är det känns det bara tomt. Kan inte fatta att vi har gått i Stenhamre i hela tre år! Och nu är det över... Kommer sakna jättemånga, ojojoj. Men jag kommer säkert träffa många uppe på gymnasiet så det är inte så farligt.

Det började i kyrkan, kören sjöng och de delades ut stipendier. Sara har varit så duktig iår så hon fick stipendiet i våran klass. Blev tillkallad upp på scen jag också, och fick en liten present utav Bild-Maggan.


Glada Sara.

När vi kommit ut ur kyrkan gick vi tjejer runt och kramade några av lärarna, vi irrade runt lite bland alla klasser för att hitta dom. Sen gav vi oss av till Rosehills för att fika med klassen och resten av niorna, det var mysigt. Våra mentorer, Linda och Karin öppnade deras paket från klassen där.



Vi avslutade med att ta kort på klassen tillsammans och ge ut betygen. Jag brukar oftast inte skriva vad jag får för betyg, men nu är jag så jävla stolt över mig själv så jag tycker jag borde kunna får skriva det. Lyckades få 320, hade bara ett VG i idrott!



Tack för dom här underbara åren 9A! Tänker inte på det så ofta, men jag skulle inte velat gått i någon annan klass än i våran! Ni är underbara! Trodde verkligen inte att jag skulle börja gråta när jag kramade om alla, men tårar är lika smittsamt som en gäspning.

Från Artistica

Tror att det var i Söndags som jag och mamma beställde lite grejs från Artistica, nya penslar och större tuber med akrylfärg. Så nu ska jag bannemej måla i sommar! Sakerna kom i torsdags.

Om ett tag ska jag gå till Sara, jag och Carro ska sova hos henne. Det var faktiskt ett tag sen vi gjorde någonting ihop alla tre, så det ska bli kul. Men först måste jag ta och äta någonting, har bara ätit tårta idag!



Tror jag blir galen! 25 myggbett, och jag är i behov av kylklampar!

Mammas underbara tårta

Min brorsa (den jäveln) har fått sommarlov, och jag får vänta tills på Onsdag... Vi firade "hans" sommarlov med lite tårta, hur gott som helst. Denna gång så var det bara jordgubbar på tårtan och endast citronkräm inuti.


Första Doppet

Tog första doppet igår ikväll med Carro, lite sent... but what tha hell.



Balen 2011 9/6

Igår så var balen för alla nior. Det vart en riktigt roligt kväll, med god mat och en massa dans. Vi blev serverade skagentoast, kycklingspett med klyftpotatis och marängsviss. Min och Johannas bordplacering blev väldigt lyckad också tror jag. Efter maten så var den en liten eldshow utanför, de var väl ganska duktiga. På kvällen så dansade man så mycket att man hade asont i fötterna när man kom hem vid tolv-tiden. Vi hade ju Harry som DJ, han i sitt fina rosa paljettlinne.

KVÄLLEN I BILDER, FRÅN BÖRJAN TILL SLUT.


Pettsson och Findus-huset!

När vi var på klassresa så var vi ju som sagt i Stockholm, på Kärsögården och Grönan. Vi hade inte direkt någon tur med vädret på Gröna Lund så ibland fick man springa för att komma från ett ställe till ett annat. Jag och Sara var inne i Pettsson & Findus-huset en gång när det började spöregna, efter oss så kom resten av gänget. Det var lite kul. Kommer inte ihåg så mycket av hur det ser ut i den tecknadee serien men köket kom jag iaf ihåg, och det var väldigt likt!



Haha, kaffekopparna och allt annat på köksbordet satt fast stenhårt.


Nore badstrand..

Anledningen att jag har varit lite frånvarande två dagar är trötthet och åska. Igår så ville jag sätta mig vid datorn med det åskade så in åt Helvete! Men nu så sitter jag här. Det har varit väldigt skönt att haft lite fler lediga dagar i helgen, men igår så var man tvungen att gå tillbaka till skolan. Idag var vi på Nore badstrand, asvarmt var det. Om jag tänker efter så gillar jag egentligen inte sol och värme (jag vet, udda), men jag får bara ont i huvudet. Så jag åkte hem efter nästan två timmar, pallade helt enkelt inte. Men jag kom väl inte dit med den bästa attityden heller, hade inställningen att jag skulle ha det skittråkigt och få huvudvärk.


Har hunnit fota i alla fall...

För ett tag sen så klippte mamma bort ungefär 8 cm från mitt hår, måste kunna göra bra lockar till Balen som är imorgon. Jag har fått så sjukt långt hår så att det inte längre blir bra när jag försöker locka det. Men nu så känns det jättetjockt, vi får se om jag orkar locka det imorgon.. hah. Jag håller tummarna på att vi får sluta lite tidigare imorgon så att man har tid att fixa sig till kl 18.00 då vi ska vara på skolan.


Ny Bikini

Tänkte ta och visa min nya bikini från H&M. Tyckte den var fin med mitt långa guldiga hår, hihi. Men jag stör mig så mycket på alla bikini-nederdelar nuförtiden. De ät supersmå och trycker in så mycket i sidorna, och man kan inte ta flera storlekar större heller för då flödrar de väl i röven antar jag. Tycker om såna som är lite mer hipsterliknande. Men det vart en mörkbrun nederdel.



Nu snart börjar finalen av Big Brother, har inte följt BB ändå från början utan jag tror att de första avsnittet jag såg var efter att Annie åkte ut. Nu hoppas jag att Simon vinner, han har varit min favorit länge. Men det gör inte så mycket om Martin eller Peter vinner heller, hela bunten är värdiga vinnare.
Efteråt ska jag och brorsan ta och kolla på LOST, vi är nära slutet nu. Vi ska titta på delarna 14 och 15 på säsong 6, men är osäker på hur många det finns, är det 17 tro?

Adele, Work in Progress



Vi får se hur den här blir, men hittills är jag jättenöjd. Jag tror de flesta vet vem Adele är? Hon sjunger bland annat "Rolling in the Deep". Sjukt bra röst har hon!
Vet inte vad jag ska hitta på idag, jag är lite slö av mig. Vill att brorsan ska cykla iväg och köpa glass på torget, haha. Ett helt annat ämne, men iaf så hade jag en stor nattfjäril i mitt rum och så hade lampan gått sönder så jag kunde inte döda den, då gick jag och la mig på soffan istället. Mysigt, nej...


Danny, live!

Danny var på Grönan förra fredagen och jag stod och filmade honom lite när vi var där med klassen. Fick till en ganska bra video faktiskt. Men gud vad sur jag är att jag inte kan bara redigera ihop alla mina videos från Klassresan till Stockholm i Windows Movie maker...


Ring från KICKS



En av sakerna jag köpte i Hudiksvall, en ring från KICKS. Asfin tycker jag. Håller på och försöker övervinna min ring-fobi, för att jag tycker att det är så himla fint med ringar. Själva fobin är väl att jag tror att de ska fastna på mina feta fingrar.

Nu hade jag tänkt att fortsätta på mitt porträtt på Adele. (Tummen upp!)

Sweet Summerday

Efter att ha åkte in till Hudik och shoppat i 26 grader varmt, utan att ha haft någon mat i magen så var det riktigt skönt att komma hem. Mamma ordnade en väldigt god middag, brukar inte äta mig så mätt som jag gjorde idag.


Kycklingklubba med friterad potatis, mums!

Ni får se lite av vad jag köpte imorgon. Mitt under maten så ringde Carro och frågade om vi skulle ta och gå ut och gå en sväng. Så magen fick smälta maten i 15 minuter och sen så gick vi runt kaffebron. Tänk att det kan vara så mycket roligare att gå ut och gå när man gör det med en kompis. Tiden bara flyger iväg.

Haha, under hur det kommer bli med bloggandet i sommar.. Har ingen lust att blogga på dagen så det blir typ 00.00 på natten. Jag ska skärpa mig, lovar.

Asgarv!



Håller på och skrattar ihjäl mig!

Laura Laine, Inspiration

Såg i den senaste Elle-tidningen en illustration av Laura Laine som var riktigt snygg. Gilla hennes stil. Så jag satt och googlade fram lite fler bilder utav henne och hon är jävligt duktig!






Belöning

Igår så åkte alla nior till Färila simhall för att göra ett "simprov". Vi skulle utföra livräddning, simma 200m (50m meter av dom ska vara på rygg), dyka från kanten och flyta i en minut.
Jag, som blir så jävla röd i ansiktet för ingenting tycker inte att det här var roligt. Detta var första gången på 8 månader som jag var utan smink i skolan p.g.a mitt red-fejs. Efter att jag hade avbrutit de 200 meterna och såg ut som en tomat så fick jag som värsta värmeslaget. Jag tål verkligen inte värme bra.

Men jag klarade mig i genom det 200 metrarna senare när jag provade igen, men jag sket i att dyka. Avskyr när man ska göra något med huvudet först, hemskt. Jag klarade mig iaf igenom det här och är stolt över att jag gick in i simhallen igen trots att jag mådde pyton.



Min lilla belöning för simprovet och att jag stannade på sista lektionen, till skillnad från Sara och Carro. Säger som i skolan: "Jag har inte någe vidare inflytande på dom, haha".

Nu har vi äntligen fått lite lov också, nu blir det ingen skola till på tisdag, fan va gött!


RSS 2.0