Lana

Gjorde en snabb teckning av Lana del Rey för några dagar sen, såhär blev den! Jag började med en målning för ett tag sen också, men jag vet inte hur jag ska fortsätta med den. Hittills har jag gjort ett lite intressant mönster och tanken är väl att något motiv ska pryda den också... hmm. 
 

Interesting to say the least...

   Den här helgen har minst sagt varit både upp och ner... Jag jobbade på fredag kväll och hade lite ångest över högskoleprovet nästa dag, var orolig över om det skulle gå bra eller inte och om jag skulle kunna få någon sömn under natten. Klev upp 06:45 på lördagmorgonen efter bara fyra timmars sömn, lite panik då över tanken att orka sitta och skriva prov i 7 timmar. Jag hade sällskap av Therese som också skrev provet och dagen flöt väl på rätt bra. Som vanligt så kändes matten bättre än de verbala proven. 
 
    Klockan 17.00 började jag jobba, var hemma klockan 23.15 och fick då reda på att mamma akut fått ringa 112 under morgonen när jag skrev provet, då hade hon börjat störtblöda från näsan, förlorat asmycket blod som då både hade sprutat och runnit ner i halsen. Sån himla tur att hon klarade av att ringa efter ambulans, annars kunde det gått riktigt illa...
    Sen så rättade jag högskoleprovet, och det hade gått superbra, i alla fall på mattedelen! Blev jätteglad! Sen dagen därpå, på söndagkvällen vid 23.30 hände samma sak igen med mamma, det började blöda rejält och på grund av att vi inte har nån bil så fanns det ju inget annat val än att ringa ambulans ännu en gång! Nu ska hon i alla fall ta det riktig lugnt och så får vi hoppas att det inte händer igen. 
 
    Soo... That was my chaotic weekend. How was yours?
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8. 

A Day Off

 
    Trots att jag inte jobbar speciellt mycket, senaste veckan blev det fredag-söndag, så känns det som att så mycket tid går till jobbet. Det händer allför ofta att jag sover bort dagen. Och det kan väl vara skönt. Ibland. Men idag tog jag och Carro vara på att vi båda var lediga och jag åkte till Bollnäs för att hälsa på i hennes och hennes killes nya lägenhet. Den var jättefin, och ännu finare när allt kommit på plats kan jag tänka! Jag och Carro drog en sväng på Willys, lagade lite lunch och bakade budapestbakelse. Vi gottade i oss till två avsnitt av Orange is the New Black. Trevlig, trevligt!

Supernatural Season 10 premiere!

Dagen är här!! Nu i denna stund i USA visas första avsnittet av Supernatural's tionde säsong! TIO!! Och som den lilla nörden jag är så väntar jag tålmodigt tills jag ska få se avsnittet, vilket bör vara om ungefär en timme! GAAAAAHHH!!! 
 

Skulls, FOR SALE!

Någon som är intresserad av två coola teckningar? Jag skulle vilja sälja dessa två till några som vill ha något ballt att hänga på en vägg som kanske ser lite för tom ut. Ni har sett dem på bloggen förut, ett stort mänskligt kranium gjord i blyerts, dessutom ett kranium av ett rådjur i bläck, båda på A3. Ta chansen att få en orginalteckning för en billig peng (haha, och samtidigt hjälpa en fattig student), det är bara att maila mig på emmasartwork@hotmail.com om intresserad! 
 
 

Norman Reedus as Daryl Dixon

    Under nån vecka nu har jag hållet på och ritat ett porträtt av Norman Reedus i sin roll som Daryl Dixon från The Walking Dead. Jag började titta på TWD för inte så länge sen (men har redan tittat klart på alla fyra säsongerna, oops), och jag fastnade direkt för Daryl! Norman är ju en så sjukt duktig skådesspelare och ger så mycket liv till karakären! Jag är lite förälskad, men även Andrew Lincoln i serien gör ett fantastisk jobb som Rick Grimes! Ibland önskar jag att hade föräldrar i tv/film-industrin så man lätt skulle kunna bli en del av den om man ville. Skulle inte ha någonting emot att jobba som antingen skådesspelare, producent, kameraman eller vad som helst, bara vara en del av allt, det verkar så sjukt roligt!
 
   Oj, vad jag babblade nu, jag uppskattar bara bra tv, haha. I alla fall. Färdiga resultatet. Hope you like it! Tar en paus från porträtt nu ett tag (iaf från snygga och talangfulla tv-hunkar) och satsar på någonting mer eget nu framöver! Vi får se hur det går!
 
 
Denna är gjord med Prismacolor färgpennor och vit gelpenna! 

RSS 2.0