My fingers are falling off

    Spelade gitarr hela kvällen igår och har nu suttit och spelat sen jag kom hem från skolan. Tror mina fingrar ramlar av snart, fy vad ont det gör. Men det är endå en bra slags smärta, känner att jag blir bättre och bättre på att spela för varje timme som går. Det går i rätt riktning alltså.    Längtar så fruktansvärt till fredag då jag får en riktigt lång helg, ända till onsdag... aaahhh. Det är ändå en ganska lugn vecka det här, förutom två nationella prov det vill säga. Och så hör jag på lektionerna när lärarna rabblar upp hur många lektioner vi har kvar i ämnet tills det är sommarlov. Det är så många dagar nu framöver som försvinner p.g.a av lovdagar och annat, därför låter det väldigt lite när Håkan säger att vi bara har runt 10 spanskalektioner kvar. 10 stycken bara!! Ska bland annat till Gröntjärn den 28-29:e Maj, tälta med klassen och ta vattenprover.
    Sommarkänslorna blommar också, finväder var det idag och gräset såg extra grönt ut.


Street, w.i.p 2.

   Nu är det dags att börja förbereda sig mentalt för nationella i svenska som äger rum på tidigt imorgon. Känner mig inte alls förberedd, inte för att det är något man kan plugga till... men det känns som att det kommer gå skit. Är inte på hugget att sitta och läsa mellan raderna, svara på frågor och analysera. FY FAN.

   Har haft en riktig målningspurt nu i helgen, och jag vill bara sitta och måla hela tiden. Snart är den klar..


Cupcakes

    Både jag och mamma kände oss riktigt sugna på att baka, så jag satte igång och gjorde lite chokladmuffins.    Kladda på glasyr också som jag improviserade ihop. Riktigt mumsiga blev dom. Kan ju sitta och mumsa på dessa när jag sitter och skriver två nationella prov i svenska till veckan. Men allvarligt så brukar jag inte hinna äta ett smack när jag skriver nationella prov, är så sjukt inne i det jag håller på med. Det blir nog bara någonting att drick kan jag tänka mig.


Collar

   Den här helgen har inte varit särskilt händelserik. I fredags när jag kom hem från skolan så satte jag mig och gjorde klart ett skolarbete och sen har helgen mest bestått av filmtittande och målande. Har bland annat tittat på Mission Impossible IIII: Ghost Protocol, Harry Potter and the Half Blood Prince och New Moon. Jo, jag har också tränat på en låt till gitarrlektionen imorgon. Tror mina fingrar börjar blöda snart... gör asont.
A Bunny has appeared, w.i.p.

    Snart har ännu en vecka gått, och en händelserik vecka har det varit. Har bland annat dissekerat kräfta och gädda på biologin (fresh), haft svenska-nationella och tittat på film på engelskan. Kämpade som en galning med ett Samhällskunskaps-arbete långt in på natten till onsdag, och fick sedan beskedet att vi fick lämna in det på fredag... toppen. Så nu får jag jobba in i sista sekunden "igen" för jag är inte riktigt klar.
   
    Har ritat på en teckning som legat på hyllan ett tag också, nu börjar det likna någonting. Ångrar att jag började rita så himla noggrant, för nu har inget val att fortsätta på samma sätt. Men gillar hur det ser ut nu, det kommer nog bli super om jag har lite tålamod kvar.


14th of April

    Jag kan inte få mig själv till att börja med skolarbetet på allvar. JAG VILL INTE!
    Men nu måste jag ta mig själv i kragen, har börjat med svenskan, men har också matte, samhällskunskap och spanska att göra innan måndag. Kill me.


Long time, no see.

    Måste väl ta och säga GLAD PÅSK! Hoppas alla har haft det bra!
   
    Anledningen till att jag har varit borta från bloggen så himla länge är att jag inte mått så bra. Min katt Mitzie var borta i över en vecka och jag var så sjukt orolig och kunde knappt tänka på någonting annat en henne. Hon försvinner verkligen aldrig, under 8 år så har hon varit ute under natten kanske 4-5 gånger! Hon kommer alltid hem på kvällarna. Och när hon nu var borta så himla länge så trodde jag verkligen att det värsta hade hänt. Men som tur var så kom hon ju hem i alla fall. Troligen hade hon bråkat med en annan katt och blivit uppjagad i träd, och inte vågat komma ner. Stackarn, hon var otroligt smal när hon kom hem.

    Bara några dagar efter att Mitzie kom hem så fick vi ju påsklov och då bärde det av till Stockholm, hem till pappa. Han har ju inget internet så det blev ingen bloggning där heller.


    Åhh, älskade Mitzie! <3

    Hemma hos pappa blev det ett biobesök på långfredagen, vi kollade på Hunger Games. Sjukt bra film, håller på och läsa boken också. Firade påsk hemma hos halvsyrran och sista dagen på måndagen så blev det shopping i Sergelstorg.

    Sticker till Sara om ett tag där jag sover inatt. Carro kommer också, vi hittar nog på någonting kul. Haha, och de får nog vara så rara och tillåta mej att intervjua dom till ett arbete. Jag försov mej nämligen på sista torsdagen innan lovet och hann inte göra mina sista intervjuer.


RSS 2.0