Friluftsdag

   Dagen igår spenderades inte i skolan, det var nämligen friluftsdag och vi var i Kajevall. När jag började gymnasiet så trodde jag att man skulle få slippa allt sånt här. Jag tänkte "Goodbye dumma friluftsdagar!", men tydligen så hade jag fel. Satt inne i stugan hela dagen med Carro, vi hade det väl ganska kul med vårat kortspel och en massa fika.
   Stina, Theres och Annlinn var duktiga och åkte en sväng på längskidor iaf. De såg väl inte så glada ut när de kom tillbaka och berättade att det hade haft mer snö under skidorna än att åka på. Men duktiga var dom!

  Sista provet innan lovet skrevs idag och en tyngd har lyfts från mina axlar. Två dagar kvar, två dagar kvar.... Snart är det verkligen lov.


Lyckan varade inte länge..

Sitter begravd i plugg just nu, och är på allmänt på dåligt humör... Datorn från skolan vill inte samarbeta med mig så jag ska lämna in den till Börje (tror han hette så?) imorgon. Annars har det inte hänt mycket, det har varit lite varmare väder och det tackar jag inte nej till.


HP ProBook!

   Ahhhh, den här dagen har varit perfekt.
   Kan inte beskriva hur glad jag är just nu. Sitter nu här och skriver på min lilla bärbara, har nämligen fått en data från skolan. Det är verkligen super nu när min familjs gamla stationära håller på att ge upp. En aning arg över att skolan sparade in lite pengar på att ta bort DVD:n, men jaja, man kan inte få allt. Dagen har också bjudet på ett boxningspass på idrotten. Det var lite svårt att ta på allvar, men ganska så kul var det.

Har Photoshop på den här datorn nu också, så nu gäller det att lära sig ett och annat.


Painting, Mitzie.

   Har glömt bort att lägga upp den här, målade ju av min söta kissemiss Mitzie för ett par veckor sen. Har inte hänt mycket på den sen när jag visade en work-in-progress, den var ju så gott som klar då. Men nu sitter det en signatur på tavlan och jag kan nu säga att den är färdig.   Tavlan blev lite överarbetad på vissa ställen, men tycker ändå mycket om den.
   Just nu på konst-fronten håller jag på med en beställning, satt och ritade på den i flera timmar igår kväll. När jag slutade rita var klockan runt 1 på natten, och då fastnade jag för en film på youtube som var uppdelad i två delar. "Cyberbully" hette den, handlade om nätmobbning. En film med ett riktigt bra budskap.

Wow, I'm on Google! Haha.Haha, jag har inge liv.


7th of February

   Usch, vad jag fryser, tror det är ungefär 16 grader inomhus. Vi har inte kunnat elda för att ingen har varit hemma under dagen. Antagligen så är det försent nu, och jag gruvar mig för hur kallt det kommer bli i morgon bitti, burr.
   Dagen i skolan gick ganska fort. Det är många naturvetenskapliga ämnen på tisdagar. Fysik-Biologi-Matematik i rad. Men det var faktiskt ganska så kul på biologin idag. Vi fick nämligen ta fram DNA-strängar ur kiwi, låter det fränt? Vi mosade kiwin, blandade den med vatten och diskmedel, destillerade litegrann av den som vi sedan blandade med T-röd. Då kunde man sedan se små vita trådar samlas i mitten. Ganska fränt var det fakstiskt.

   Nu måste jag ta och äta, sen blir det The Mentalist, The Big Bang Theory och sedan novell-skriving.Mysig bild från fredagskvällen.

my best picture of the moon

En sak som jag fullkomligt älskar med min kamera är att det kan zooma in så otroligt mycket, och utan stativ, ta riktigt bra bilder. Ute i vinterkylan tog jag nyss denna bild på månen, och det måste nog vara den bästa som jag någonsin tagit. Men ett stativ är ju superbra att ha. Så funderar ändå på att skaffa ett.


In Time

   Hejsan!
Har inte haft tid att sitta vid datorn sen i torsdags, men nu är jag här. Igår blev det en trevlig kväll på vilda västern restaurangen Kick Saloon med Theres, Annlinn, Stina, Jonna och Ida. Alltså vi höll på och flamsade i hela tre timmar medan vi åt varmrätt och desert. Det vart lyckat trots att vi blev fast med en oerhört otrevlig kypare, och Annlinn träffade dessvärre på en knepig man när hon vänta utanför toaletten. Stackarn.
   Sen när jag kom hem så satt jag och brorsan uppe och kollade "In Time" med Justin Timberlake. En ganska bra film, rekommenderar den!
  


   Jag har varit en sväng hos Carro idag också, det var länge sen jag var hos henne nu. Vi roade oss bland annat med att kolla på Alice i Underlandet, det tecknade versionen. Den tar en tillbaka många år.

RSS 2.0