Tofauti

Någon av er kanske kände igen tjejen som jag höll på att rita av? Det var ingen mindre än Sanna som bloggar på Tofauti.se. Har följt hennes blogg jättelänge, och hon har ju så sjukt cool stil så jag dör! Har ritat klart porträttet nu, och är jättenöjd! Detta är mitt egna projekt som vi skulle göra till Bilden i skolan. Hade jättesvårt att få den här teckningen att fastna bra på bild utan att skuggor försvinner, så dom här får duga!
 
 

Bookmark

Made a bookmark yesterday! 
 
 

True Detective

    Ni vet ju hur mycket jag älskar att skriva om serier, så nu tänkte jag ta och tipsa om en! "True Detective" är en väldigt annorlunda kriminalserie som startade i Januari detta år. Huvudrollerna spelas av Woody Harrelson och Matthew Mcconaughey och de är helt fantastiska i rollerna som Marty Hart och Rust Chole. 
 
 
    Utan att avslöja för mycket, så är Rust och Marty ute efter en väldigt ovanlig mördare. I första avnittet får vi se mördarens "första" offer, men Rust är övertygad om att detta är en seriemördare som hållit på länge. Serien utspelar sig mestadels under år 1995 men både Rust och Marty befinner sig i år 2012 där de blir förhörda om den här utredningen som utspelade sig 17 år tidigare. Vi får alltså se det som dem återberättar.
 
 
 
 
 
    Man blir som trollbunden av den här serien från första början. Jag fastnade för karaktärerna på en gång, speciellt Rust Chole som är ett stort mysterium. Serien är oerhört välgjord. Tempot är ganska sakta, vilket jag tycker bara är postivt. Det finns så mycket annat som skapar spänning. Alla obesvarade frågor keeps you on edge. Varför sitter Rust och Marty och blir förhörda år 2012 till exempel? 
 
    Jag har nu sett alla sju avsnitt som släppts, och på söndag kommer sista avsnittet! Om jag har förstått rätt så kommer det att vara nya karaktärer och ett nytt fall varje säsong... lite sorgligt, jag är inte redo att släppa taget om Rust Chole!!
 
Om du är galen i kriminalserier, är TRUE DETECTIVE ett måste!

That's my Benny!

    Lyckades hålla mig vaken inatt då jag spenderade hela åtta timmar (that's crazy!) framför Oscarsgalan! Men jag älskar verkligen Oscarsgalan, så himla kul att titta på. Alla var så stiliga! När det var röda mattan så höll jag hela tiden ögonen öppna efter Benedict Cumberbatch, och så filmade dom inte han en enda gång... men sen inne i Dolby Theatre, där var han! Sen var han ju presentatör också. Såg sedan dessa bilder på instagram och skrek! Han är ju så fin. Han fixade the best photobomb as well, look at him behind Bono!!
 
 
    Blev jätteglad att "12 years a slave" vann Bästa film och att bästa kvinnliga biroll gick till Lupita Nyong'o, så välförtjänat. Två filmer som jag verkligen vill se är "Dallas Buyers Club" och "Her" som båda fick priser! 

Saturday

Vad gör man när man har tråkigt en lördag? Lockar håret, tar fram stativet och knäpper lite bilder! Kameran har stått och dammat alldeles för mycket den här vintern...
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

RSS 2.0