Violence among birds

Mitt första försök med dom nya färgpennorna! Riktigt roligt att rita med något annat än blyerts, nu är det bara att öva, öva och öva! 
 

Eyes of a tiger

Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.
 
Strömavbrott i lördags ledde till att satt och redigerade några gamla bilder, och här är ett av resultaten. Diggar denna extra mycket, min lilla hårding! Idag har det för övrigt varit en bra dag, mamma fyllde år, jag skrev sista matteprovet och jag har skickat in slutversionen av gymnasiearbetet! Nu ska det bli två riktigt roliga veckor innan studenten.

New colored pencils: Prismacolor

    Tidigare i veckan var jag och hämtade ett paket med färgpennor på posten! Jag har velat ha dom är pennorna jättelänge, men problemet var att de var jättesvåra att hitta! Till slut hittade jag dom på en väldigt liten svensk konstsajt, pysseltagen.se. 
   
 
 
 
    Har bara hinnit prova pennorna lite smått, men dom verkar helgrymma! Gjorde lite ont i plånboken dock. Köpte med en vit gelépenna också som fungerar perfekt för highlights. Ser framemot att testa dom på riktigt nästa vecka efter att jag haft mitt allra sista prov på gymnasiet! Så härligt! Det är ett matteprov jag har kvar och jag ska verkligen försöka göra bra på det här provet, speciellt efter att nationella provet i matte gick så dåligt! Okej, mot matteboken nu. Up up and away away!

Skull

Blyerts på A3.
 
    Med nöd och näppe så lyckades jag rita klart den här teckningen i fredags (det var sista dagen!). Den här veckan har jag verkligen inte gjort någonting annat än att suttit vid mitt skrivbord på rummet och varvat svenskaplugg, kemiplugg och ritande på den här döskallen. Det gick bra på svenskanationella och kemiprovet vet jag inte riktigt hur det gick... hoppas mitt ritande inte förstörde betyget alltför mycket!
 
    Teckningen blev skitcool tycker jag i alla fall, om jag har chans att vinna är en annan femma, det finns så sjuuuuukt många snygga bidrag!

RSS 2.0