Taco night

    Tänkte dra till med rubriken "does these tacos taste funny to you?", men det får vara nog med Supernatural-referenser (men den serien har verkligen en för allt). Käkade tacos med mamma och brorsan, jag var alldeles för exalterad efter att ha sett finalen på Breaking Bad så jag bara måste berätta om den för mamma, som inte har sett ett enda avsnitt ska jag tillägga, så det slutade med att jag pratade om vad hela serien handlade om... nu har jag förstört det för henne om hon någonsin ville börja titta!
 
    Nu har jag alltså sett klart ännu en serie, har mixade känslor över det här avslutet. Kommer sakna Breaking Bad... med det var en bra final! Den där Walter White kan sina grejer! No spoilers. Den här sista säsongen har jag utvecklat en huge crush på Aaron Paul också, love him. Ska återgå till att titta på Youtube-videos med honom nu... haha.
 
 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

w.i.p

    Looooooov!! Så otroligt skönt! Ska se till att slappa en hel del, men också få lite skolarbete gjort undet detta lov. Började den här dagen med att sova till halv två trots att jag vaknade och var pigg vid halv 10... men jag kände av träningsvärken och ville inte gå upp ur sängen, haha. Men jag tror det bra blev värre av sova ytterliggare några timmar till!
 
    Jag började på ett nytt porträtt för ett tag sen! Tell me what you think of it! 
 

Last day tomorrow

    Nu är det väl ändå dags för mig att också får lov, och jag får det lite tidigare än vanligt. Imorgon så är det sista skoldagen för mig och sen sportlov! Det är nämligen så att vi har praktikdagar onsdag till fredag, men jag kommer ta dom dagarna under en helg i mars istället så...  ledigt ledigt ledigt! Nu bör jag sätta igång med att plugga till engelskaprovet!
 
 
 
Bilder från i somras.

So long lives this, and this gives life to thee

 
 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

Graduation Dress

    Nu har jag äntligen fixat en studentklänning! Det kanske är lite tidigt, men det känns bra att ha det fixat och klart! Det blev ett jättesöt klänning i naturvit från River Island. Nu är det väl bara balklänning som saknas! Har spanat in en riktigt fin, men jag måste nog fundera ett tag till.
    Den här helgen har jag tagit det väldigt lugnt, tittat på Breaking Bad, målat, käkat tacos. Detta behövde jag efter att i veckan pluggat som en galning inför biologiprovet. Hade provet i torsdags och på fredagen så var vi i Sundsvall på Noliamässan. Jag kom hem med en hel massa kataloger om olika universitet och högskolor som jag ska bläddra igenom.
 
 
 

Sammy

    Imorse så tittade jag på det senaste avsnittet av Supernatural och igår ritade jag klart Sam Winchester, tur var väl det, för just nu är jag så sjukt arg på Sam att jag nog inte skulle velat sitta och rita! Jag vill bara ge Supernatural's skribenter en smäll i huvudet! Hur tänker dom!? Varför ger dom hela fandomet så himla många anledningar att inte tycka om Sam, my baby, det påverkar till och med mig! Haha, ni förstår inte alls vad jag pratar om, men jag behövde ventilera lite... och det är så synd om Dean också.. Supernatural physically hurts me.
 
    Jag kan i alla fall säga att jag tycker om teckningen, njöt verkligen av att rita hans hår, aahhh... det är ju så härligt! 
 
 
 

How do I write a sonnet?

 
Varför ska man få så svåra uppgifter i skolan hela tiden? På engelskan nu så ska vi skriva en sonnet, den ska innehålla 14 rader, varje rad ska ha 10 stavelser och det hela ska följa ett visst rim-schema, vi ska alltså alla leka Shakespeare i två veckor. Samtidigt så ska sonneten ha en någon betydelse, ett dolt budskap... help, I'm not a poet! Jag har kommit på några rim hittills, nu saknas bara... allt annat.

RSS 2.0