Fan va grym du är kvinna!



Jessie J - Who you are. Ny droglåt!


Jag lever!... okej, knappt.

   Det händer ofta att jag skriver någonting på måndagen på bloggen, men sen så får jag alltid så mycket att göra i skolan att jag inte har tid till så mycket mer än skolarbete. Sen i söndag har jag kämpat med en uppsats som jag lämnade in idag, känner mer riktigt utsliten. Men idag har jag absolut ingenting jag behöver göra, så himla nice!


Princesstårta

   Vi i NA11 var riktigt duktiga när vi hade 100% närvaro på skoljoggen för två veckor sen, så vi blev bjudna på tårta nu på morgonen. Riktigt mumsigt, ännu mumsigare om vi hade fått någonting att dricka. Det vart lite maffigt förstår ni.



   Just nu så har jag jätteont i magen (haha, det låter som att det är p.g.a tårtan!), känns som magen har en egen puls typ. Så jag ser inte direkt fram emot att sitta och skriva på min samhälls-uppsats här vid datorn, vill bara breda ut mig i soffan. Svenska-provet gick iaf ganska bra tidigare idag, helt appropå.

Pluggdagen blir imorgon

Orkar verkligen inte skriva på min dumma SO-uppsats-skit. Vet inte vad jag ska skriva om.
Ska till Sara om ett tag och hitta på någonting!


Bilder knäppta för en stund sen.

Gamla w.i.p-bilder på Adele.

Vaknade med ett ryck och såg röda lysande siffror, 07.57. Hade såklart försovit mig. Otroligt nog så hann jag sätta i linserna, sminka mig, gå på toa (haha), borsta tänderna, ta ut flätorna (sover alltid med två inbakta flätor för att få lockigt) och sedan gå till bussen som går 08.20. Nytt rekord.

Svarade på en massa faktafrågor på SO:n idag, som jag dessvärre inte är klar med. Fick reda på vad jag fick på matteprovet, och jag är riktigt nöjd med resultatet. Att få ett A i kursen kanske är möjligt ändå. På biologin så satt vi och kollade på en 45-minuters lång film om växter. Inte det roligaste, men det gick ganska fort ändå.

Är dålig på att knäppa kort på vardagarna, men tänkte bjuda på två work-in-progress- bilder från när jag ritade av Adele. Tror inte att ni har sett dessa.



Nu så börjar ett av mina favoritavsnitt av Grey's Anatomy, så jag ska ta och sätta mig vid tv:en.
Ha en bra tisdags-kväll!


Brorsan, 18 bast idag!

   Pappa har åkt hem till Stockholm igen, och mamma tillbaka till Gävle för den där rehabiliteringsgrejen. Idag så fyller ju brorsan år också, 18 bast! Myndig och allt juh! Svårt att tänka sig. Vi firade honom igår, medans pappa var här. Några bilder (återigen, ingen i min familj vill vara med på bild):



   För övrigt så vart man dränkt i regnvädret idag, hade ett matteprov och sullat runt med bussen. Tydligen var det någon ny som körde och trots att han hade en annan busschafför bredvid sig som gav anvisningar, lyckades ha köra fel, riktigt illa. Blir väl inte så mycket mer firande, men påväg till bussen så köpte jag ännu en chipspåse som man kan smaska på ikväll framför tv:en. Idol och Svenska Hollywoodfruar gillas!


Mitzie gillar hösten, inte pappa!

Stackars Mitzie som är alldeles livrädd för pappa. Hon tycker nog att han pratar för högt eller nåt, men hösten gillar hon. Var ju tvungen att ta kort på henne när jag såg att hon lagt sig i.... vad man nu ska kalla det?


Saturday the 17th

Pratade med pappa tidigare i veckan, och han sa att han kanske skulle komma upp till oss till brorsans födelsedag. Men han hade problem med bilen och visste inte om han skulle komma eller inte. Idag vid två-tiden så hörde man ändå ett brummande utanför.


Work in Progress, 3!

   Har haft sjukt mycket att göra i skolan och på det haft en rejäl försylning, som nu äntligen börjar gå över. Beställningen har därför legat på hyllan i mer än en vecka. Inge kul att låta henne vänta så länge, men skolan är viktig den också. Fast jag vet inte om jag har gjort ett vidare bra intryck här uppe på gymnasiet, har redan haft två prov som inte direkt gått "super".



   Har han inte en cool t-shirt? =)


Biologiprov på tisdag - PANIK!

Fy, jag har biologiprov på tisdag. Vi ska kunna dela in en massa blommor i familjer, jag har alltid varit asdålig på blommor. Eller växter över huvud taget. Under provet ska få sitta vid varsitt litet bord där det ligger en blomma, och så ska vi rotera eftersom. Vi får 30 sekunder vid varje blomma! 30 sekunder! Det kommer verkligen gå skit. Engelskaläxan är klar och nu ska jag börja plugga blomfamiljer, vart ingen lugn helg inte.

Kan ju trösta mig med att jag vet att blomman här nedanför är en korsblomma.


BIKBOK

Bikbok får alltid in så mycket fint under hösten!



Bloggen får lida de kommade dagarna. Skolan har knappt börjat och jag sitter redan med ett berg med läxor och prov. School suck bigtime.

Längtar efter de få plusgraderna

Bara jag som längtar efter att det ska bli lite kallare? Vill dra på mig min nya höstjacka och nu har jag ju mina nya skor också... aawwwhhh. För övrigt så sitter jag nu och håller på med en engelska -uppsats/läxa. Vet inte vad jag ska skriva? Skulle ha börjat tidigare idag, men som vanligt så sover jag bort halva dagen!


Dr. Martens!

   Ni minns väl att jag hade beställt ett par grymma skor? Skrev det för ungefär en vecka sen, och idag så kom dom. Jag beställde nämligen Dr. Martens! Ellos hade ett sjukt bra erbjudande på skor, då man fick 40% på märkesskor. Då var man ju bara tvungen att slå till, eller hur? =)  
   Som jag skrev förut så verkligen älskar jag dom här! Två höstar i rad har jag köpt kängor, men inte av denna höga klass om man säger så.



   Har dessa godingar på mig nu, dom är lite stela så jag ska se till att gå in dom litegranna. Det vart alltså ett par svarta och matta (de har ju en massa modeller som är blanka i olika färger också), och jag tycker dom passar med allt. Kommer användas flitigt.

Något speciellt med den här låten

Jag är typ kär i den här låten, väldigt korta låten. Robert Pattinson från Twilight-filmerna som sjunger. Fast jag gillar typ bara denna, han mumlar lite för mycket i hans andra låtar. Men älskar ändå röster som hans.


Väldigt långt intro så ni vet.


Biologiläxa: Plocka blommor

   Hade en 100-minuters lektion i Biologi, den spenderades genom att plocka blommor ute på gårn och skriva arslet av sig när Anders gick igenom alla olika sorters blommar. Typ kransblommiga och korgblommiga. Sen om en vecka så ska vi ha ett prov på det här, vi kommer då få en massa blommor och ska sätta dom i rätt kategori och så. Just nu förstår jag inte någonting... Bara en massa sull.
   Vi fick och läxa att plocka ännu lite fler blommor hemma och komma med dom till skolan imorgon, då vi har ännu en biologilektion.



Utöver detta, så har jag kännt mig oerhört handikappad hela dagen. Jag är så himla hes så det inte är sant, imorse var det som värt då jag knappt hörde mig själv. Haha. NU: Grey's Anatomy!

Beroende av halstabletter

   På skolan idag blev det rejält knepigt med schemat, ekonimi som vi har vissa lektioner tillsammans med hade fått nytt schema men inte vi. Så vi visste inte riktigt vilket vi skulle gå efter. Lilla redovisningen jag, Emil och Linnea hade idag på svenskan vart väl inte så lyckad heller. Kände att det var underarbetat, men vi visste inte hur mycket vi skulle göra heller. Inte vårat fel.
   Köpte en påse halstabletter efter skolan också, som jag är i stort beroende av. Har fortfarande jätteont i halsen, är inte hes som tur är med det känns som att jag är alldeles svullen. Haha, kunde inte somna igår för att jag inte fick någon luft. Okej, det kanske inte var så roligt.

Ledsen att jag är så tråkig, hoppas jag mår bättre imorgon.


Whoooh

Vaknade med jätteont i halsen imorse, hoppas verkligen att jag inte börjar bli försyld. Det brukar alltid börja med just ont i halsen. Har nyss duschat och provat de nya linserna. Dom här linserna verkar vara lite "sladdrigare" än dom andra, men de funkar.
Idag har det varit fart på mig, iaf i handen (haha). Är klar med killen och ska börja på tjejens hår nu ikväll eller imorgon, känns grymt det. Har tagit ganska lång tid på mig med detta porträttet, så ska dra en liten spurt. Snart bliré Idol.

Bjuder på en kladd från igår:


2 September

   Dessa två veckor har gått otroligt snabbt må jag säga, speciellt denna veckan. Hade första riktiga idrotten idag, och det vart då ingen vila på den. Först brännboll (Okej, lite vila. Orkar typ inte göra någonting när jag är laget ute på plan och inte dom som slår.), sen vart det en massa konstiga stafetter. Bland annat en då vi laget skulle stå på en rad med armlängsavstånd och krypa mellan benen på personen framför och sen gå över nästa person. Varannan sådär tills man kom längstfram i kön. Haha, kan inte förklara bättre. Vart väldigt skitig om knäna.
   Vart också irlänsk julafton, klarade mig från att tippa omkull.

   Nu har mamma kommit hem, och hon hade med sig en höstjacka till mig. Hon hade sett den på stan och ringt till mig och beskrivit den. Så hon köpte den. Om jag inte skulle ha gillat jackan kunde hon ju lämna tillbaka den sen på måndag då hon åker tillbaka till Gävle igen.


   Nya jackan från Veromoda, så himla mysig.
- ignorera mitt fina ansiktsuttryck och att jag ser ut som en dvärg.


Gottegris



   Har hunnit med att både äta en Marabou Sensation och klämt i mig glass idag, känner mig väldigt hälsosam. För övrigt så är jag sjukt glad just nu. Har beställt ett par asballa skor som jag börjat gilla allt mer och mer de senaste veckorna. Fick 40 % på dom, men trots det så var dom ganska dyra. Jag och mamsen planerar att dela på kostnaden, hihi. Det var lite längre leveranstid på dessa skor, så de kommer antagligen om två veckor.
ORKAR INTE VÄNTA SÅ LÄNGE! Men den som väntar på något gott...


RSS 2.0