Hej Höst!


Tidsfördriv från igår, tycker verkligen om skorna och tröjan.


Work in Progress, 2!

   Fick sluta lite tidigare idag för att vi inte hade någon biologi som var sista lektionen. Men vi måste ändå stanna ett tag för dom tyckte att vi kunde göra fysikläxan nu när vi hade chansen. Men vi fick sluta drygt en timme innan ändå för att biologilektionen skulle ha varit 100 minuter, wow.
   Efter skolan handlade jag lite snabbt på Ica, gud vad duktig jag känner mig. Insåg nyss att när jag kommer handla på fredag så ska jag konka på mig stora väska också för att vi har idrott på fredagar.



   Tycker det ser riktigt bra ut hittills på beställningen. Var rädd att jag inte skulle få till killes ögon, men det fixade sig. Ska ta och rita lite mer på den ikväll också hade jag tänkt. Kommer bjuda på en till "work-in-progress" på denna och sen ska får ni se den färdiga produkten. Vill inte att det ska bli för mycket.

   Ha en bra kväll!
   Hade tänkt återgå till mitt maniska läsade utav Twilight ikväll. Har lånat den första boken ännu en gång på engelska, I´m a geek.

Jag har fått dåliga nyheter...

Vem är sur? Jag är sur. Vem har lust att strypa någon? Jag har lust att strypa någon. Vem ska fotograferas på torsdag? Jag ska fotograferas på torsdag... Blää!


Föräldrafritt i 3 veckor



Har idag kämpat med en läxa i engelska, tänk att det kan vara så svårt att få ner saker på papper ibland? Har också fått lite gjort på porträttet, ska se till att rita mycket på det i veckan. Imorgon så är det en ganska lugn dag, har bara runt 3-4 lektioner och slutar 14.15.

När jag kommer hem så kommer det bara vara jag hemma. Mamma ska nämligen åka på något rehabiliteringsläger för folk med reamatism (stavning?) i Gävle under tre veckor. Så det är jag som kommer att få göra all mathandling -och lagning framöver, kulkul. Hon kommer i alla fall hem på helgerna, tur är väl kanske de. Vet inte om jag kommer palla "bara brorsan" alltför länge, haha!


Saturday

   Dagen bara flög iväg, sov till klockan halv två och drygade sedan framför datorn tills 5. Sara, min kompis som nu kommit hem från Gävle över helgen gick jag sedan hem till. Träffar ju inte henne längre i skolan, så man får passa på och träffas på helgerna. Carro kom också, vi satt säkert i någon timme och diskutera skolan, klasserna och en massa annat. Vi har alla så mycket att berätta just nu efter en hel vecka i en varsin ny klass.


   Någon annan som börjat gymnasiet? Hur har första veckan varit?

Älskar denna stil



Är jag helt galen om jag säger att de här klänningarna är är bland de finaste jag någonsin sett!?
Just den här tjejen har på sig ursöta klänningar på asos.com. Dessa kostar bara runt 150-200 kr styck, alla är på rea. Det skulle ha vart awsome att ha haft dessa under sommarlovet.


Sommarn´ är inte slut än

Det vart ganska fint väder vid middagstid, så jag passade på och fotografera lite. Träffade en ny kompis och lyckades ta kort på en fjäril (men den bilden får ni se vid något annat tillfälle).



Katten är den nya kompisen förstår ni, haha. Han/hon låg så fint nere på våran gräsmatta, tur att inte Mitzie var i närheten, catfight! (bokstavligt). Kvällen har spenderats framför tv:en och datorn. Har hållt på och redigerat en massa bilder som jag ska framkalla, inte så många bilder kvar nu. Men fixar resten av dom någon annan gång.

En vecka avklarad!

Bara för att jag inte kan ta allvarliga cambilder, vem kan?



Dessa tre dagar har varit sjukt intensiva, med skola, skola och skola. I Onsdags gick jag liksom till 15.55! Tror det är den längsta dagen jag någonsin har haft hittills. Dessutom så har vi fått gjort en massa olika tester/diagnoser i ämnena för att dom vill veta vad vi kan. Mattediagnoser, spanska-test och läsförståelse.
   Idag så invigde jag den första försovningen också, det blev en väldans fart på mig i morse!
   Denna fredagen har varit ganska lugn endå, den har gått fort. Vi fick sluta tidigare från idrotten för att vi inte hade någon idrott. Vi blev bara visade runt och så. Är sjukt förvånad av hur mycket tillgånger vi har. Tennishall, curlinghall, gym, pingishall, dansstudio, beach volleybollplan och så själva gympahallen.


W.I.P Cute Couple

Håller som sagt på med en beställning just nu, och har fått tillåtelse att lägga upp lite "work-in-progress"-inlägg av porträttet så att det inte blir så tomt på bloggen. Det kanske inte verkar som att jag kommit en sån lång väg, men att skissa upp allting är bland det svåraste enligt mig. Är alltid så rädd för att sedan verkligen börja rita, för jag tror att jag ska märka att jag har skissat upp någonting fel och så måste jag göra om allt. 

Ikväll ska jag ta mig i kragen och börja på killens hår, sen så blir det antagligen True Talent.
Men först, våfflor!


Sturmsgården

Åkte iväg med hela gänget på NA, ettor, tvåor och treor, till Sturmsgården för att "leka". Det vart väl typ en 5-Kamp med åtta lag. Lärarna var ett utav lagen. Det var väl ganska kul ändå, ska inte säga att det var det värsta jag varit med om direkt. Det var bara att solen stekte rejält och jag klarar inte av att vara ute i solen för länge.

Tog några bilder med mobilen fast jag funderade på att ta med kameran, men jag visste inte riktigt var vi skulle få lägga våra väskor någonstans. Vill inte att värdesäker bara ska ligga och drälla.

'

Haha, vårat lag kom på delad fjärde plats med lärarna, och dom ba: "Då får ni komma fram och ta en varsin tomat!". Ett riktigt bra pris, kan ju bli sallad till ikväll, haha!

Första Skoldagen

   Idag var det första skoldagen uppe på Slottegymnasiet och Naturvetenskaps-programmet. Vaknade med ett ryck imorse utav alarmet, var helt inne i en dröm. Sen på det så flög mobilen ur handen på mig för att mobilsladden lagt sig bakom bordsbenet, fan vad rädd jag vart. Yrvaken och allt.

   Fick skjuts med Carro och hennes mamma på morgonen, och så var det samling i aulan. Träffade min nya klass som jag faktsikt är riktigt nöjd med. Vi är bara 15 stycken, 9 tjejer och 6 killar tror jag. Är fortfarande väldigt förvånad över att vi ska ha tre mentorer på femton elever, menmen. Vi gick en liten rundtur på skolan, så jag tror jag hittar lite bättre nu iaf.
   Imorgon så ska vi till Sturmsgården, som jag nu börjar bli väldigt trött på. Undrar hur många gånger jag har varit där? På Sturms så ska vi leka och "Lära känna varandra". Lära känna varandra gör man ju liksom eftersom, tycker man inte behöver åka bort för att göra det. Jag avskyr verkligen meningen "Ha på er oömma kläder", för jag vet aldrig vad jag ska på mig. Har ett par jeans som det gått sönder lite vid knäna på, kanske tar dom.

   Datorn är otroligt seg just nu, så ni får se "Work in Progress-bilden" på beställningen imorgon. Tänkte lägga upp den nu egentligen.

Man kan aldrig få nog av choklad

Söndagar brukar ofta bli baksöndagar, men inte nog med att det är en baksöndag, så är det faktiskt sista söndagen på sommarlovet... snyft. Imorgon börjar skolan, hur ska jag klara av att gå upp halv åtta tro?
Iaf så blev det chokladmuffins med chokladglasyr, man kan aldrig få nog av choklad. Eller jo, om det gäller oboy. Usch vad äckligt det är, haha!



Så nu ska jag ligga och tycka synd om mig själv och trycka i mig chokladmuffins.
Hoppas att ni har haft en bra helg!


En super fotodag!

   Idag vaknade jag utav att det kliade, myggorna kände väl för att partaja på mitt ben inatt. Har fyra sjukt stora byggbett nu, ni kan inte föreställa er hur stora dom är! Har nu redigerat bilder från igår, som trots vädret, blev en sjukt bra fotodag. Regnet hotade nämligen lite då och då.
  
   En sak som jag måste nämna är hur sjukt olika jag, Sara och Carro är. Den ena är rödhårig, den andra är blond och den tredje är brunett. Sen finns också blandningen utav kort hår, mellankort och jättelångt. Haha! Jag tycker det är bra när man inte försöker vara som alla andra eller att man är rädd för att sticka ut. Mycket bättre att alla har sig egen personlighet och stil, istället för att man är precis likadana.



Och idag så flyttar Sara till sin egen lägenhet i Gävle, där hon ska börja gymnasiet. Det känns sorgligt, men hon kommer hem på helgerna så man får väl passa på och träffas då. <3

Litet smakprov

Det vart att vi fotograferade hos Sara idag, det var riktigt kul! Blev väldigt mycket bilder så vet inte vilka jag ska lägga upp. Men här ska ni få ett litet smakprov.



Blev både gruppbilder, inte så seriösa bilder (haha) och beautyshots. Lite av varje helt enkelt. Mer får ni se imorgon, för att datorn är hur seg som helst och att redigera bilderna var ett rent helvete.
Hoppas att det fixar sig, för nu tänkte jag ge vika för mitt LOST-beroende!

HÖRS!

Wash away

   Känner mig otroligt deprimerad att sommaren är snart slut och att skolan börjar på måndag... Vill verkligen inte tillbaka till skolan, det har varit så himla skönt att bara kunna slappa i mer än två månader. Kan inte föreställa mig att jag om någon vecka säkert kommer att sitta och tokplugga inför ett prov som är nästa dag.
  
Denna dag har flytigt på ganska segt (som jag i denna stund uppskattar), har knappt gjort någonting idag. Imorgon ska kanske jag, Sara och Carro gå ut och fotografera lite. Ta några bilder på oss tillsammans nu i slutet av sommarn, början av gymnasietiden och tiden då vi skiljs åt (snyft). Jag och Carro pratade om det i alla fall, vet inte om Carro har pratat något mer med Sara? Men vi får se, vi vet ju inte än om vädret tillåter.



En riktig fin låt, får mig att tänka på sommar.


Material, Färgpennor.

   Fick en kommentar av en tjej för några dagar sen, hon undrade om jag kunde göra ett inlägg om vilka färgpennor jag använder. Haha, tur som jag har, så behöver jag inte köpa nytt ritmaterial så ofta för att min mamma höll på och rita väldigt mycket förut. Därför så finns det redan lite grejor här hemma, ibland kan jag göra några riktiga fynd bara genom att leta igenom lådor.
   Färgpennorna som jag änvänder kallas Derwent Artists Fine art colour pencils. Detta är alltså en plåtask med 24 pennor. Jag tycker dessa färgpennor är hur bra som helst. Men saknar den svarta och beigea pennan som jag blivit tvungen att ersätta med två andra.



   Dessa har alltså ett par år på nacken för att de ursprungligen var min mammas. Men på Zinkvit.se så finns det färgpennor som bara kallas "Derwent Artists", tror att de är ungefär likadana. Det går att köpa dom i bland annat i 12, 24 och 36-pack.

If you can dream it, you can do it

För ett tag sen så skissade jag upp en gammal effekt på ett papper, eller vad man ska kalla det. Hade då tänkt att skriva något citat, ordspråk eller bara ett vackert ord av något slag. Så tidigare idag så letade jag runt bland en massa engelska ordspråk. Ville ha någonting enkelt, och så hittade jag ett litet citat från Walt Disney: "If you can dream it, you can do it".



Var nyss ute gick en ganska kort sväng med Carro, så lite motion har jag fått idag. Har också fått motion genom att leta runt i huset som en galning. Som ni vet så börjar skolan snart (några kanske redan har börjat), och jag hade sparat lite grejer från 9:an, bland annat mina böcker och anteckningar i spanska.
Just dom böckerna skulle det vara bra för mig att ha kvar, nu när jag ska fortsätta med spanskan. Men av någon anledning har påsen med alla grejer helt försvunnit, är så himla sur! Jakten på den försvunna påsen fortsätter...

Sjukt tacksam!

Så himla kul att se sin blogg på startsidan när jag loggade in för ett tag sen, tack tack tack! =)


Lonely Boy, Drawing.

Känns dumt att fortfarande kalla denna lilla pojken "Jaden Smith" för att det blev inte så jättelikt p.g.a att det är en sån liten teckning. Hans ansikte har typ en diameter på 3 cm, haha! Men är sjukt nöjd med teckningen. För er som inte läst innan, så kan jag säga att det förställer en scen ur filmen "The Pursuit of Happyness".



Den ser bättre ut i verkligheten tycker jag, färgerna gör inte riktigt teckningen rättvisa. Det är alltid så svårt att få till bra bilder. Näst på tur är en beställning. Blir alltid så nervös när jag har beställningar, lite prestationsångest tro?

Tuesday

Dagen har spenderats mestadels hemma framför datorn och tv:en (whoo..). Teckningen jag hållit på med är klar nu i alla fall, ska visa snart. Men för att jag inte ska låta allt för patetisk (syftar på hela "inne hela dagen"-biten) så var jag till Ljusdal och handlade lite åt mamma, kände att jag behövde komma ut och få lite luft. Och det påminde mig, har en halv "Marabou digestive" i väskan, MUMS!

 Ett helt annat ämne nu då. Idag så skulle det ha varit min morfars födelsedag, hade oturen och fick aldrig träffa han... Tycker han är så sjukt lik min brorsa på bilden nedan.


Who's this girl?



   Jaha, vem är det här på bilden? Jo, det är jag men ändå inte. Det är någon med självförtroende, som jag desvärre saknar. Skönt att kunna låtsas lite då och då, eller hur? Fixade mig inte eller någonting, rufsade bara till håret lite och är helt osminkad.
   Men det är kul att knäppa kort på sig själv, trots att jag helst står bakom kameran än framför. Och det är vid dessa tillfällen som man önskar att man hade ett stativ, här fick jag improvisera och stapla upp en massa gamla brädspel på bordet. Är man inte kreativ?

Sneak Peak

Denna dag började inte bra. Hade hur ont i magen som helst på morgonen, men när jag svalde ner två alvedon så mådde jag bättre efter ett tag. Men då hade dagen så gott som försvunnit. Så har bara suttit i ritat, har kommit en bra bit på teckningen på Jaden.



Kan tänka mig att den blir klar på kvällskvisten imorgon. Sen ska jag ta och börja på en beställning, alltid kul att få en beställning lite då och då. Men p.g.a detta så får min målning med rosorna ligga på hyllan ett tag.

Gud va sugen jag blev på att baka muffins, hmm..

Time-Lapse Drawing - Even younger Jaden

Ännu en ny kategori. Behövde rita av mig lite igår (har blivit så mycket målning på senaste tiden) så jag satte igång och ritade av lille Jaden Smith ur filmen "The Pursuit och Happyness". När jag ritade igår så filmade jag inte, men gjorde det nu idag när jag fortsatte på den. Därför är den redan är påbörjad i videon.


Låt: The Fray - How to save a Life



Invigde mitt nya skissblock också, som jag hade tänkt att fylla med bara en massa färgteckningar. Kommer bli grymt att kunna bläddra igenom den efter några år, haha. Vill ni att jag ska filma resten av teckningen också?

12 Augusti

Sov hemma hos Sara från igår till idag, är dålig på att knäppa kort när jag väl hittar på någonting men har är iaf två stycken foton.



Det vart mycket data-sittande och tv-sittande, men också många skratt. Vi kollade på Mean Girls 2, den var väl sådär dumt rolig. Tror den kunde ha varit bättre om de skippade alla Disney Channel- skådespelerskor. Det var liksom fem stycken från Disney Channel? Någon annan som sett den?

Har nyss ätit och kollat på ett spännade avsnitt utav Grey's Anatomy. Det var avsnittet då det är en bomb på sjukhuset inuti en människa, uffa. Får vänta på fortsättning tills på måndag.


Happy Birthday Grandma!

Skyndade mig nu och redigerade lite bilder från hemma hos mormor, som fyller 83 idag. Grattis, Grattis! Ska iväg till Sara om en stund, min mamma håller på och ordnar ihop en sallad åt mig till middag just nu så ska bara äta och sen tar jag och går. Ojoj, hur ska jag klara mig utan kocken här i huset under 3 veckor... berättar mer om det sen!



Haha, ser ni sista bilden? Mamma var så duktig och la upp denna fina bit åt mig utav budapestbakelsen, den var iaf godare än vad den ser ut. Ingen i familjen ville vara med på bild, inte jag heller för den delen, det går i släkten helt enkelt!

Återbesök

Nu är jag hemma, var i Ljusdal på morgonen för återbesök på Synoptik angående linserna. Det gick ganska fort, så hann kolla lite i affärer också. Köpte ett nytt ritblock inne på Bokhandeln, har typ inga A4-papper kvar så det var dags att köpa. Detta kostar bara 39 :- och är pappret är super. Var också in på Coop och köpte blommor, det är så att min mormor fyller år idag så vi ska strax gå till henne och fika. Kameran följer med!


Teckning heter blocket, 40 blad.

Hjärngympa

Idag så visade brorsan för mig hur man löser en rubiks kub. Det är några steg som man ska memorera och gå efter, och han har visat mig första steget någon gång förut men jag har inte orkade inte lära mig resten efter det. Så idag antecknade jag ner vad ha sa och så har jag försökt komma ihåg alla vriddningar och vändningar. Klockan 5 så kunde jag det utantill, och behövde inte titta på pappret längre. Klarade kuben på 7 minuter, jäkligt stolt. Jag är inte lika snabb i fingrarna som Dennis är, men det är en början.



Vad har ni haft för er en vacker Onsdag som denna?


W.I.P 3

I framtiden när jag ritar/målar så har jag tänkt att lägga upp fler "W.I.P- inlägg" på bloggen, så att det både blir mer konst och så att ni får se hur teckningarna/målningarna träder fram. Och jag har nu alltså börjat med detta, såhär ser målningen hittills ut:


Hur tycker ni att bakgrunden ska se ut? Funderar på att blanda lite verklighet och fantasi. Rosorna ser väldigt verklighetstrogna ut, därför kanske något abstarkt mönster i bakgrunden, med en massa färger kan bli coolt.

Har också kommit på ett sätt att filma när jag sitter och tecknar vid datorn, tummen upp!

Gårdagens shopping



Mascara - H&M
Ear Cuff - Glitter
Två blusar - Cubus
Tröja - GinaTricot

Mer än detta vart det inte. Men var ju ute efter några nya toppar och hittade det. Till min stora förvåning, så såg jag senare att de två blusarna (likadana, bara olika färger) var gjorda utav viscose och inte utav polyester. ASBRA! För utav naturmatrial så blir inte mitt hår elektrisk. Men i affären så brydde jag mig inte om det för att dom var så snygga och rea. Hade inte kollat på vad ordinare priset var, men det var faktiskt 299 .- /st. Det var väl antagligen för att dom var i bra matrial då!


Gått så mycket att fötterna skriker!

Efter en heldag i Gävle så är jag nu sjukt trött, det hjälpte ju inte direkt att jag sov fyra timmar inatt heller. Men det vart en bra dag iaf. Vi var i Gävle klockan 10 då affärerna precis hade öppnat så det var inte mycket folk. Hade inte köpt en enda grej (var riktigt sur att jag inte hittat något) vid halv 12 då mamma och jag satt och åt på Mc Donalds. För övrigt så har "Donken" gått för långt, det finns nu en toalettkod på kvittot som man måste knappa in för att komma in på toaletten. Jag menar, allvarligt? Haha.

Det vart inte direkt någon storshopping, men lite vart det. Två blusar, en annan tröja, Ear Cuff och en ny mascara. Visar allt imorgon för det var för mörkt för att knäppa bra bilder när jag kom hem. Direkt när jag kom hem så gick jag på en liten promenad med Sara och Carro också.



Är väldigt dålig på att knäppa bilder, trots att jag spatserade runt där mellan affärerna i flera vändor. Men tog några på utsikten från Mc Donalds, då vi satt på övervåningen.



The Pursuit of Happyness

Om en halvtimme så börjar filmen The Pursuit of Happyness (Jakten på Lycka) på tv3, ska ta och kolla på den. Har sett filmen någon gång förut och kommer ihåg att den var ganska bra. Jaden är ju så sjukt söt i filmen också, gud vad liten han är.



Men innan dess ska jag ge mig själv en riktig ansiktsbehandling, len som en barnrumpa ska det bli. Är alldeles torr i ansiktet, och det är inte så bra om man ska hålla på och sminka sig nästa dag. Ska nämligen till Gävle imorgon med mamma. Ska upp klockan 6 på morgonen, och ta tåget från stationen vid 8.10. Alltså... vi får se om jag lyckas kliva upp, haha.

Fixar något inlägg imorgon efter att jag kommit hem. Vi hörs!

Sunday, bloody Sunday.



Har varit lite inaktiv här på bloggen p.g.a av åska och att Carro sov här från igår till idag. Inte har jag målat något mer på rosorna heller, för att jag behöver datorn att kolla ifrån. Jag och Carro spenderade kvällen igår med gänget från LOST, snackade och åt paj som mamma gjort.

Vad har ni haft för er i helgen då?

Skitväder!

Kände för att gå ut på en promenad idag och fota lite samtidigt, men självklart så ska det börja regna. Tänkte att jag kanske kunde hinna hem innan, var iaf hemma innan det börja regna rejält. Fick bara smaka på lite dugg.



Kan inte sluta tänka på att vi börjar skolan om två veckor, och nu börjar jag bli nervös. Jag har inte heller fått någon mer information om gymnasiet, som skulle ha kommit för några veckor sen. På lappen som sa att jag hade kommit in, stod de att om man hade kommit in på sitt första val och inte var reserv för någonting annat, så behövde man inte skicka tillbaka lappen. Alltså att man tackade JA genom att inte göra någonting. Men nu börjar jag få eftertanker att jag har gjort något fel även fast jag inte gjort det! Haha.


Vila Jeans

Mamma hämtade dessa plus ett par till jeans på posten idag, de som jag visade att jag hade beställt tidigare. Dom på bilden satt somn en smäck, men de mörblåa var för tighta i midjan. Så jag har inte bestämt mig om jag ska skicka tillbaka dom eller inte... kanske tar och bantar ner mig lite istället, haha.


W.I.P 2



Det går väldigt sakta framåt. Jag är verkligen inte någon som kan sitta och måla flera timmar i sträck, det blir oftast bara två timmar och sen måste jag ta en paus för att tålamodet försvinner. Lyckades missa två samtal och ett sms från carro idag också, hon frågade om jag ville med och bada. Men det kanske var lika bra de, måste använda linserna så mycket som möjligt tills på torsdag för att sedan "på återbesöket" kunna berätta om dom funkar eller inte.

Henriksson

Igår, efter ännu en sömnlös natt så var jag inne större delen utav dagen. Men senare vid halv sju-tiden kom Sara och Carro och frågade om vi skulle dra och bada. Det vart bara ett ganska snabbt kvällsdopp, men kul var det. Hade hela den lilla stranden för oss själva trots att det varít görvarmt hela dagen, man blev verkligen förvånad när det inte var någon där.

Några bilder, från Saras blogg:



Idag så är det ännu varmare, man hör till och med åskmuller p.g.a värmen. Nu ska jag nog ta och måla lite.


Oh man, I can see..

Känns helt sjukt att ha linser, men på ett bra sätt. Det skaver inte speciellt mycket och ute så känner jag inte ens att jag har på mig dom. Nu, inne framför datorn känner jag det lite mer.



Efter att jag gjort själva synundersökningen på Synoptik för att ta reda på vilka linser jag skulle ha, var det dags att sätta i dom. Hon satte i dom först och sen fick jag ha lite lins-träning med en annan. Då skulle jag själv ta ut dom. Det var ganska svårt, men att sedan sätta i dom igen var lätt som en plätt. Det gick på 3 sekunder, hon tanten hann inte med. Nu ser jag lika kristallklart som bilden på mitt öga "är". Haha, för övrigt måste jag tillägga att jag har alltid tyckt att mina ögon är fräna. Ögonon är någonting med mig själv jag alltid kommer tycka om.

Ska väl äta snart, och sen ska jag antagligen bada med Carro. Innan jag ska bada måste jag nog ta ut linserna, det skulle ju vara just snyggt att tappa dom första dagen.

Synundersökning

Nu snart ska jag ta bussen in till Ljusdal för att ha en synundersökning på Synoptik. Alltså, kommer jag kanske ha linser på mig när jag skriver nästa inlägg här på bloggen. Jag vill inte ha linser, men hellre de är glasögon. Passar absolut inte i glasögon... haha.

Titta in senare för att veta hur det gick!


Klickat hem...

... två par snygga jeans från VILA! Är speciellt förtjust i paret med de coola blixtlås-detaljerna, men ville också köpa att par i en enklare modell. Därför vart det ett par mörkblåa jeans också. Nu så får jag ta och hoppas på att dessa passar så att jag slipper hålla på och skicka tillbaka, men 29/34 brukar passa så.. Får chansa på det.
Det blev värsta fynden, 70 % rabatt på båda. Nu ska det inte gå hål i vid knäna på dessa jeans, för då vet jag inte vad jag gör! De hade rea på annat också, men jag valde att spara pengar tills Gävle nästa vecka.



Har nyss ätit mammas improviserade våfflor, vi hade nämligen ingen mjölk och bara jättelite mjöl. Så hon spädde ut "var de matgrädde?" och vatten, plus hälften utav något fullkornsmjöl. Kan inte säga att det var det godaste jag ätit... mamma borde hålla sig till receptet.

Old Fashion-Red, W.I.P

Målandet nu på morgonen har drivit bort mina tankar från synundersökningen som jag ska ha imorgon, tänk om jag kommer hem med linser! HJÄLP! Vill inte ha det, men vill inte gå runt med ont i huvudet jämt och ständigt heller. Jag ska kolla hur närsynt jag är, om det behövs linser eller inte. Jag är ju så himla ljuskänslig också, så det försämrar min syn också tror jag. Men iaf, poängen med inlägget...

Gillar inte att jag ännu gör en målning med så mycket pilli-pill hela tiden. Måste ta och göra någon tavla tavla på canvas någon gång, och då kan man kladda runt lite istället för att behöva vara så himla petnoga. Hur tycker ni att det ser ut hittils?



Kameran gör att de mörka partierna sticker ut för mycket från det röda, blir så sur. Man tycker ju att det borde se likadant ut men, nejnej.


1 Augusti

Nu inleder jag dagen på samma sätt som igår, alltså med en dyster min... Igår natt så fick jag sova på soffan, jättemysigt, och inatt så kunde jag inte somna alls. När det närmade sig klockan 6 på morgonon så gav jag upp. Då gick jag och satte mig vid tv:en, kollade på Van Helsing som brorsan hade spelat in och nu lite senare så sitter jag här.

Jag var uppe så tidigt att jag till och med hann se den kusliga dimman som brukar vara på mornarna.


RSS 2.0