Gdansk

    Nybliven 20-åring här då. Jag fyllde 20 närmare bestämt den 18:e juli. Herregud, känner mig inte så gammal. Det blev väl inte så mycket firande direkt, var hemma och åt tårta och min bror, mamma och jag lyckades ta oss igenom en hel säsong av serien Rectify på Netflix. Det var bara 6 avsnitt, men ändå, inte dåligt gjort, haha. 
 
    Trots att mitt sommarlov har blivit en enda lång semester (vilket jag ångrar litegrann, hade gärna jobbat faktiskt) så ska i alla fall min familj dra iväg på en liten semester ändå. På måndag tar vi färjan från Nynäshamn över till Gdansk, och vi ska stanna där i ungefär en vecka. Tänk att trots att jag är halvpolsk har jag aldrig varit i Polen, så det är väl dags nu! Vi kommer bo i en lägenhet nära kusten och jag ser väldigt mycket framemot att se mig omkring där, fotografera och kanske shoppa litegrann. Kommer nog bli toppen! 
 

Food? Food.

 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.
 
    Jag har blivit fruktansvärt dålig på att ta upp kameran på sistone. Det blir oftast bilder på mat av någon anledning? Haha. Men det är ju faktiskt riktigt kul att fotografera mat! Kan tillägga att mina pannkaks-skills har nått en ny nivå nu när jag börjat göra amerikanska pannkakor, dom blir otroligt goda. 
    Annars är det bra med mig, klarade tentan som jag skrev i juni (yaaay!) och det har varit väldigt skönt att få ta det lugnt, även om rastlösheten smyger sig på ibland. Jag har två riktigt spännande saker att berätta om i kommande inlägg så stay tuned!

RSS 2.0