S. Baker

    Ritade klart en liten teckning av Simon Baker på Bilden förra veckan, det var bara ett sidoprojekt jag började med när jag inte hade lust att göra det riktiga uppgiften, haha. 
 
 
    Den här veckan har jag slitigt med en svenska essä som jag verkligen inte ville skriva... Men den är så gott som klar nu och det känns bra, trots att jag tycker att den suger. Men jaja. Till någon roligare, på biologin har vi labbat med blod, haha, är det konstigt att jag tycker det är kul? Jag vill ju bli läkare, so that's my excuse. Vi tog några blodprov och tog reda på våran blodgrupp, glukos-värde och hemoglobin-värde. Min blodgrupp var A+, det visste jag inte innan. Känner mig inte så speciell, det är den vanligaste i Sverige.
 
    Skolveckan avslutades med en riktigt flummig engelskalektion då vi försökte skriva sonetter. "Försökte" var det rätta ordet!

23rd

    Helluuu.... jag vet att det är helt dött här på bloggen, sorry abou' that. Det händer inte speciellt mycket. Vi har fått nytt schema i skolan (bye bye fysik!) som är rätt så toppen, slutade 12.05 idag, och det gör jag på måndagar också! För övrigt så såg jag det bästa avsnittet hittills av säsong 9 på Supernatural igår, det var så himla bra, kändes så old school, som om jag tittade på nån av de tidigare säsongerna. Tror det var en ny regissör som låg bakom det här avsnittet, honom får dom ta tillbaka igen!
 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

The new haircut

Nya frillan då, så himla nöjd! Nu ska jag tagga inför Sherlock ikväll! Det ska nämligen vara det mest känsloladdade avsnittet hittills, mer än "The Reichenback Fall", och då snackar vi grejer!
 
 

"Most important, watch out for Sammy.."

    Bara för att jag har de supertalangfulla och snygga männen från Supernatural i huvudet (typ hela tiden, haha) så är det såklart att jag måste rita Jared Padalecki efter att jag ritat Jensen. Känner mig mycket mer motiverad till att rita nu, i jämförelse med för ett tag sen, kanske det beror på att jag håller på och kämpar med målningen jag håller på med... så det är en trevlig omställning att sitta med papper och penna. Detta porträtt verkar jag rita i racerfart, i alla fall relativt till hur seg jag brukar vara. 
 
    Nu ska jag alldeles snart börja med hans hår, och det är väl den bästa delen i detta fall! Sam Winchesters hår i första/andra säsongen är ju toooo die for!
 

Careful what you wish for

Helt plötsligt så känns snö och kyla inte lika lockande längre... verkar som det ska bli svinkallt i helgen. Tur att man kan hålla sig inne, haha, för nu är det fredag! Som vanligt är jag alltid godissugen på fredagar, men jag ska försöka hålla det till ett minimum. Fixade ihop lite frukt och chokladmousse, blev mumsigt och inte så onyttigt! 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

Where's our winter?

    Första dagen tillbaka i skolan idag och det kändes väl helt okej, men jag kunde inte somna igår kväll så det blev bara 3 timmars sömn inatt... inte bra. På sista lovdagen igår så gjorde jag framför allt två saker:
   
    1. Jag var ute och fotograferade. Har inte använt kameran mycket den här vintern för det är ju så tråkgt väder. Tycker om när det är snö, men i lagom mängd! Men bara för att jag tog fram kameran igår, så kom snön idag! Men ni får se gårdagens bilder i alla fall, fick till några fina.
    2. Jag spenderade 45 minuter hos frisören och lämnade kvar halva mitt hår på golvet. Hälften försvann. Tyckte det var dags för förändring, och jag är så himla nöjd! Ni ska få se så snart som möjligt!
 
    När jag kom hem idag så tittade jag och brorsan på de två sista avsnitten av Dexter. Alltså de absolut sista. De sista fem minuterna kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Inte bara för att serien var slut, det var bara ett himla sorgligt ögonblick i slutet... Jag vet att många hatar hur serien slutade, jag har lite mixade känslor. Jag gillade inte vad som hände men det hela var i alla fall gjort på ett bra sätt ändå. Så jag får nöja mig med det. Hoppas att jag inte spoilat förmycket, jag rekommenderar verkligen den här serien! Dexter är en av de bästa jag har sett.
 
 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

This beauty

Satt och måla vid mitt nya staffli ikväll, himla mysigt. Blev så glad när jag fick staffliet av pappa i julklapp! Jag har tänkt på att köpa ett i en evighet men det har aldrig blivit av. Målningen jag håller på med verkar aldrig vilja bli klar dock... har börjat smått på ett porträtt på sidan om också, den får ni se när jag hunnit lite längre!
 

Sherlock: The Sign of Three

    Gott nytt år såhär i efterskott! Jag har inte varit så taggad på att blogga nu på lovet, inte haft så mycket att skriva om direkt. Jag är tillbaka hemma hos mamma nu i alla fall, och som vanligt när jag är hemma så lyckas jag alltid vända på dygnen, är uppe till klockan fyra på morgonen och går upp två, något i den stilen. Det blir troligen samma sak i kväll när andra avsnittet av Sherlock visas! Vi får se när det dyker upp online och sömnen får anpassas efter det, haha. Det första avsnittet såg jag för tre dagar sen, det var så himla bra, och älskar att avsnitten kommer så sätt inpå varandra! De tycker väl att vi förtjänar det, efter att ha väntat i två år.
 
    Ser verkligen fram emot det här avsnittet!!
 
 
 
Sherlock Holmes, på ett bröllop... undrar hur det går, haha.

RSS 2.0