Winsor & Newton

    Äntligen kom det här efterlängtade paketet. Har köpt lite nya akrylfärger som jag ska använda till en målning (köpte en linneduk också) till min mammas kille. Har dock fått vänta länge på paketet p.g.a. att beställningen försvunnit på något sätt. Men de var då väldigt snälla och skickade penslar, en palett och tre små extra tuber med färg som kompensation för besväret.
 
 

Pentathlon

Skolan är igång, och de här första dagarna har vi umgåtts en hel del med de nya ettorna på natur. I torsdags var vi på Hennans Camping och hade typ fem-kamp, och i fredags så bjöd treorna på fika (jag bidrog med en kladdkaka). 
 
Två bilder från vår facebooksida, tagna av en lärare men lite smått redigerade av mig.
 
 
 
Dragkamp, spotta groda och irlänsk julafton var några av lekarna.
Imorgon börjar skolan på allvar och jag hoppas innerligt att jag har alla mina merit-poäng som jag behöver så att jag få läsa Bild och Form i år igen istället för Matematik 5! Håll tummarna!

Last day

    Det här sommarlovet har ju gått hur fort som helst, men den har varit händelserik. Jobbade i en restaurang i Spanien i en hel månad, fyllde arton år, satte igång med träning, shoppade lite och köpte en ny mobil. Hade gärna åkt ner till Stockholm och hälsat på pappa också, men samtidigt ville jag vara hemma och ta det lugnt bara. 
 
    Imorgon börjar skolan och jag ska bannemej ge järnet det här läsåret! Positiva tankar och bättre planerande!
 
 
 
Canon eos 600d, Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II.

New phone

    Efter att ha haft min mobil i över fyra år, en mobil som man praktiskt taget inte kunde göra någonting alls med, så är jag så otroligt glad att jag slog till och köpte en ny. Nu är jag ägare utav en LG Optimus 4X HD. And I Love It. Hade spanat in den här mobilen i nån månad och den har hittills uppfyllt mina förväntningar. Kristallklar skärm och den passade bra i handen, haha, det är väl bra att jag har stora händer antar jah.
 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

Late night sketching

    Känner mig lite rastlös den här söndagskvällen. Ville inte sitta vid tv:en, inte läsa och inte sitta vid datorn direkt heller. Så jag tog fram några papper från en kartong (helt fylld med en massa papper) som jag fick från en pappersfabrik jag och min klass var på studiebesök hos i våras. Hade nämligen inte provat dom än, och dom visade sig faktiskt vara riktigt bra för tecknade.
 
    Någon som kan se vem det är?
 

It's not Gibraltar though..

    Tog ju ganska många bilder över utsikten från hotellet i Spanien, men många var ganska disiga, hittade dock dessa två bilder på datorn som var lite fina ändå. Förstår inte varför jag knappt tog några bilder bort mot Gibraltar som vi kunde se från hotellet. Hade jag tagit kameran mer till höger på andra bilden här nedanför så hade jag fått med Gibraltar.. skit också.
 
Canon eos 600d, Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II.

So freakin' true

 
Jag längtar något fruktansvärt till säsong 9! Varför är 8:e Oktober så långt bort?
 

After

Sara var ju lika duktig som alltid när hon klippte mig i torsdags. Minus 15 centimeter och det är fortfarande långt, men det känns väldigt kort för mig. Tänk att jag har haft långt hår i typ hela mitt liv! Jag har faktiskt inte tröttnat på det, men jag är ganska sugen på att färga lite slingor, men vilket jäkla jobb det skulle bli..
 
Mitt hår efter klippningen, med lite gamla lockar.
 
Igår kväll så var det jag, choklad och några avsnitt av House MD. En bra fredagkväll alltså, haha.

Haircut

    Den här veckan har jag suttit bänkad framför Friidrotts-VM (tycker det är så jäkla kul att titta på), börjat läsa en riktigt bra bok och varit till banken och fixat med bankkontot (känner mig så vuxen). Nu ska jag iväg till duktiga Sara som ska få klippa mig. Tror hon ska få klippa lite extra den här gången, det växer ju ändå som ogräs!
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

Breathe, painting.

Breathe, acrylics on canvas, 30x40 cm.
 
Så otroligt skönt att släppa taget om pennorna och bara måla. Nu när jag tittar på den så ser jag många brister, men vet ni vad? Vad gör det?

Work in progress

    Hello guys! Projektet jag hade tänkt att börja med efter Jensen-porträttet skulle vara en stor landskapsmålning av något slag, men nu är det så att jag fått ett uppdrag av min mammas kille, jag ska göra en gårdsmålning till honom! Så i onsdags så beställde jag nya akrylfärger och en duk på 55x46 cm som kommer nästa vecka. Fram tills dess hinner jag inte börja med min landskapsmålning så därför började jag på något mindre.
    Nu håller jag på med ett abstrakt akrylporträtt, lite liknade målningen som jag gjorde av Simon Baker. Denna målning föreställer Miranda Kerr. Jag skulle egentligen bara ta inspiration från bilden av henne, men det blev ju ganska likt ändå.
 

Berries

Canon eos 600d, Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6.

Somewhere

Canon eos 600d, Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6.

Jensen Ackles as Dean Winchester

Done and done. Det var väl på tiden. Min älskling, the Bow Legged Beauty Jensen Ackles är äntligen klar. Ni kan inte förstå vilken celebrity crush jag har på den här mannen och alla andra i Supernatural. It's sick.
 
 
 

OMG OMG OMG!

Teaser trailer av SHERLOCK Säsong 3! Åhh, vill inte vänta längre!
  
 
En sån jäkla klockren kommentar på youtube:

"I'd love to stay and chat John, but I moustache."

"But Sherlock, I moustache you how you survived!?"

"Shave it for later, John."


Feeling good

    Går tillbaka till att skriva rubriker på engelska, jag förvånar mig själv lite med hur mycket jag tänker på engelska. Alltid när jag ska skriva rubriken till ett inlägg så kommer jag alltid på någonting på engelska... det blir bara så.
 
    Var ute på ännu en powerwalk imorse, stekande sol men det var bara 19 grader så det var inte så farligt. Riktigt skönt faktiskt! Jag började mina powerwalks med målet att komma lite mer i form, men nu tycker jag också att det är kul och avslappnade. Hoppas att jag kommer ha tid att fortsätta när skolan börjar.. fyfan, när skolan börjar. Varför påminde jag mig själv? 
    Nu ska jag ta och fortsätta rita på Jensen <3
 

Tillbakablick

Kullerstensgatorna vi gick på så många gånger i sommar. 
Castillo de Castellar, Castellar de la Frontera.
 
Canon eos 600d, Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II.
 
Vad tycker ni, färg eller svartvitt?

RSS 2.0