Future studies

    Nu var det länge sen jag skrev och jag har väl inte någon direkt ursäkt, jag har bara inte haft någon lust, vilket är tråkigt. Nu kanske de flesta av er som läser har börjat skolan igen och det var väl tänkt att jag skulle börja plugga på högskola till hösten jag med, men dessvärre kom jag inte in på utbildningen jag ville. Jag vill så gärna plugga till läkare i Umeå, och det är så frustrerande när betygen inte riktigt räcker till. Jag kom in på mitt andrahandsval som var arkitektprogrammet på KTH i Stockholm men jag tackade nej.
 
    Nu ska jag ge järnet nu i höst och plugga till högskoleprovet, det är så att Umeå har ett tredje urval där de kombinerar högskoleprov och betyg, så om man till exempel inte har de allra högsta betygen eller bästa högskoleprovet, men ändå rätt bra, så kan man ha en chans ändå! Fram tills dess har jag faktiskt hittat ett jobb genom bästa Caroline. Hon och jag jobbar på Restaurang Järven i Järvsö. Det är bara några dagar i veckan jag jobbar och det passar mig jättebra! Då har jag tid till annat samtidigt som jag tjänar in lite extra pengar. 
 
    Planerar som sagt att försöka komma in på läkare i Umeå till våren, då det förhoppningsvis är lite lättare att komma in också. Om inte det löser sig så kanske jag satsar på att plugga till läkare utomlands. Det känns lite skrämmande men läkare har varit mitt drömjobb i flera år och jag vill verkligen inte ge upp.
 
    Hur är det med er andra då? Vad har ni för drömmar om framtiden?
    Något annat jag själv vill är att komma i kontakt med lite nya människor, jag har känt mig så antisocial under en lång tid och haft svårt att bryta ifrån den där blyga tjejen som jag var förut men som jag inte känner att jag är längre.
 
    Det här blev en lång text, hoppas ni inte blev uttråkade! Kramar!
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas verkligen att du kan följa din dröm och utbilda dig till läkare! :)

Svar: Tack så mycket Emma! :) Ja, på ett eller annat sätt så ska det förhoppningsvis hända! :D
emmasartwork.blogg.se

2014-08-29 @ 15:53:10
URL: http://forskalle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0