Work in Progress, 2!

   Fick sluta lite tidigare idag för att vi inte hade någon biologi som var sista lektionen. Men vi måste ändå stanna ett tag för dom tyckte att vi kunde göra fysikläxan nu när vi hade chansen. Men vi fick sluta drygt en timme innan ändå för att biologilektionen skulle ha varit 100 minuter, wow.
   Efter skolan handlade jag lite snabbt på Ica, gud vad duktig jag känner mig. Insåg nyss att när jag kommer handla på fredag så ska jag konka på mig stora väska också för att vi har idrott på fredagar.



   Tycker det ser riktigt bra ut hittills på beställningen. Var rädd att jag inte skulle få till killes ögon, men det fixade sig. Ska ta och rita lite mer på den ikväll också hade jag tänkt. Kommer bjuda på en till "work-in-progress" på denna och sen ska får ni se den färdiga produkten. Vill inte att det ska bli för mycket.

   Ha en bra kväll!
   Hade tänkt återgå till mitt maniska läsade utav Twilight ikväll. Har lånat den första boken ännu en gång på engelska, I´m a geek.

Kommentarer
Postat av: En som vet att du kan tjäna pengar på din blogg

Hej! Du har väl inte glömt att du kan tjäna pengar på att blogga och gilla saker på facebook, och en massa mer? Vill du ha en nystart och tjäna lite extra pengar så registera dig på : http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=38950

2011-08-31 @ 10:09:50
URL: http://extraapengar.blogg.se/
Postat av: Cat

Det ser jättefint ut! :o

2011-09-01 @ 07:59:58
URL: http://amaidango.wordpress.com/
Postat av: Erika

Wow! Jättesnyggt :)

2011-09-01 @ 19:55:21
URL: http://erikadahlman.blogg.se/
Postat av: BitterFittan

GRYMT fin teckning!!! Vilken talang du är! =D

Har oxå tänkt läsa Twilight på engelska...har bara läst den på svenska...men eftersom jag vet att jag kommer bli helt trollbunden (SÅKLART!) så måste jag vänta till jag har lite mer tid över! ;D

2011-09-02 @ 02:00:45
URL: http://cillabacill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0