Drawing, Dog!

   Har kämpat med den här teckningen i några dagar, gjorde klart den i helgen. Sjukt nöjd är jag iaf, trots att det blev lite slarv i slutet men ignorera det.



   Har ni något förslag på vad jag kan rita härnäst? Vill försöka hålla mig borta från en massa kändisar, istället rita något som alla kan gilla. Funderar på att någon gång nästa år ha kanske någon typ av utställning, då vill jag inte ha bilder på folk som bara jag gillar. Därför skulle det just vara bättre med lite naturbilder eller liknande.


Kommentarer
Postat av: Dilan Dilir

du är sjukt duktig!

2010-11-16 @ 20:19:13
URL: http://dilaanisme.blogspot.com
Postat av: fanny

Du är riktigt grym! Hade man inte sett de svarta spiralerna (eller vad de heter) till höger hade jag trott det var ett fotografi!

2011-01-01 @ 14:14:17
URL: http://nfanny.blogg.se/
Postat av: fanny

Du är riktigt grym! Hade man inte sett de svarta spiralerna (eller vad de heter) till höger hade jag trott det var ett fotografi!

2011-01-01 @ 14:14:49
URL: http://nfanny.blogg.se/
Postat av: alaa

du är verkligen super duktig :D

2011-01-06 @ 18:18:57
URL: http://lllolos.blogg.se/
Postat av: Minna

Fina arbeten må jag säga! Din blogg är en bra inspirationskälla. Tips på motiv (som jag inte sett under en snabb bläddring) i olika människors smak: barn, natur (ex skog, vatten...), tragedi (en stackars liten fågel som fallit ur boet el.liknande) bilder som väcker känslor helt enkelt. Som de säger i media "all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet" löjlig övning som är bra för inspirationen är att slå upp ord slumpmässigt i en ordbok. Hoppas att du kan utnyttja något jag skrivit!

2011-08-23 @ 17:57:07
URL: http://abi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0