pleated

Kände mig lite fin idag i min plisserade kjol, det var ett tag sen jag hade på mig den. Och antagligen hade jag på mig ett par osynliga klackar också, haha.
 
 
 

stockholm with the girls

    Åhh, man känner hur lovet närmar sig nu. Finväder, och sovmorgon till klockan 1 idag. Känns som att jag redan har lov. Men imorgon är sista dan och det blir matte, fysik och skridskor. Then, freedom.
    Börjar lovet med att på måndag åka till stockholm över en natt med några härliga tjejer från klassen. Det kommer nog bli mycket shopping och annat kul! Men ska försöka ha lite kontroll över plånboken, vill spara pengar till London i slutet av maj.
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

last episode of 'house md'

    Fällde en liten tår ikväll när tv4 visade sista avsnittet av House. Som nog många vet, älskar jag ju verkligen den här serien (har ju till och med porträttet av Hugh Laurie i headern nu!). Jag började titta på House i somras och jag fastnade direkt. Sedan dess har jag nu sett alla åtta säsongerna. Så himla trist att serien är slut nu...
    Men det kunde faktiskt inte ha varit ett mycket bättre slut. Älskar House´s konversationer med sitt undermedvetna, det har ju varit en del sådana i tidigare avsnitt. Och i det här avsnittet så kom han ju till någorlunda frid med sig själv och Wilson.
 
 
    Nu sitter jag och funderar på vad tv4 har tänkt att visa nästa tisdag, för det står att det är House då också. Men jag VET att det här var sista avsnittet. Blir nyfiken om det är ett misstag eller om det är jag som missat något?

guess the blogger! w.i.p.

    Nämnde för nån dag sen att jag hade skissat upp en skådespelerska som jag sedan skulle måla i akryl... och det gjorde jag. Grejen är att likheten försvann typ efter första lagret, så nu vet jag inte hur jag ska göra med den. Fortsätter troligen, men kör i någon annan riktining istället.
 
    Kort efteråt så började jag rita på ett annat porträtt, en bloggare den här gången. Ett ganska litet porträtt som bör bli klart ganska fort. Jag svävar lite på moln just nu när jag knappt har något skolarbete, och snart är det lov också! Så härligt! Lusten att sitta och rita och måla kommer verkligen tillbaka. 
 
Kan ni se vem det är?
 

past days

    Måste sluta att bara blogga på torsdagar känner jah... hah. Men det är så att jag slutar tidigt från skolan på torsdagar och då har jag faktiskt chansen att göra någonting annat än att bara komma hem, äta middag och sova.
 
 
    Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Jag har stressat med ett engelska-arbete och fått tillbaka prov som jag inte varit nöjd med. För några dagar sen så gjorde jag en liten snabbskiss av Benedict Cumberbatch som ni kan se på andra bilden. Ska nog göra ett ordentligt porträtt av han också, men vi får se när det blir.
 
    Nu på kvällen har jag faktiskt skissat upp ett porträtt på en skådesspelerska. Hade tänkt försöka mig på att måla henne i akryl (hjälp!).

sherlock

    Den här dagen har faktiskt varit riktigt bra, inte ens spanskaprovet på morgonen kunde förstöra den. Spanskaprovet var klart runt 10 och sen så hade vi håltimme fram till 12.55. Under håltimmen letade jag, Annlinn och Ellinor upp ett ledigt klassrum (det blev kemisalen) och satte oss och tittade på första avsnittet av Sherlock-serien. Jag har redan sett alla avsnitt och de är så förjävla bra! Såg igenom de två säsongerna på nån dag, det är ju bara 6 avsnitt, men de är en och en halv timme långa. Nu får jag ta och börja längta efter 2014 då tredje säsongen börjar.
 
    Annlinn har iaf precis fått avsnitten av mig och hon hade tänkt att kolla in dem. Tror nog att hon kommer tycka om serien, vad finns det att inte gilla liksom? Haha. Nämen, om ni inte har sett den, gör det. himla bra.
 
 
    Diggar dessa män!

valentine

Canon eos 600d, Canon EF 18-55mm f/3,5-5,6.
 
Hoppas att alla har klämt i sig några geléhjärtan idag!

Hugh Laurie, drawing.

    Hur länge sedan var det egentligen jag började med det här porträttet? I Oktober tror jag. Men helt klart värt timmarna, för nu har jag ett porträtt på min favoritman! Hugh Laurie!
 
 
    Efter det här porträttet (som antagligen har tagit längst tid av alla) så känner jag nu hur jag vill börja med något nytt. Bli bättre i akvarell kanske? Har en två fantastiska böcker i akvarellteknik som jag brukar bläddra i om kvällarna. Sitter då och drömmer om att själv bli lika duktig. Men det dröjer nog ett tag innan jag kan börja, jag har nämligen två proppfulla plugg-helger framför mig...

god can be so hilarious

Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

february

Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

RSS 2.0