Årets första semla

   Tänkte skriva rubriken på engelska ... men finns det ett ord för "semla"? Haha.

   Idag blev det en riktigt lugnt dag, med första lektionen kl. 10 och den sista slutade lite innan 2 för att vi inte hade någon biologi. Här hemma kommer det inte bli lika lugnt. Ska börja skriva på en novell som jag har ansträngt mig så otroligt för att komma på en bra handling. Är inte säker på att det jag kommit på är speciellt bra, men det är en början.
   Kul att komma hem och hitta två semlor i kylskåpet också. Hemmagjorda är ju absolut godast, men ibland har man ju inte direkt orken att stå och baka.


w.i.p, Animal Collage

   För ovanlighetens skull så ritar jag väldigt smått den här gången. Teckningen som jag nu håller på med ska få hålla "Jaden Smith- porträttet" sällskap i mitt alltför oanvända A4-block. Tanken med denna teckning är att jag ska fylla den med olika djur, och baka ihop dom på ett snyggt sätt tillsammans på pappret. Just nu är jag snart klar med vargen och sitter och funderar på vad nästa djur ska bli. Vill ta lite ovanliga förstår ni... djur som jag inte ritat så mycket.


Paradise

Coldplay - ParadiseSitter med pennan och jobbar på ett nytt litet projekt. Såklart behöver man bra musik när man ritar, denna låt har spelats många gånger om. Haha, just nu blev jag väldigt sugen på den sista pizzabiten i kylskåpet ... men den får nog vänta till imorgon.

Jag avskyr skidor, och skidor avskyr mig.

   Har varit borta en hel vecka från bloggen nu, har helt enkelt inte haft tid. Jobbade frivilligt med en uppsats till Odd Fellows Uppsatstävling som jag ville få så bra som möjligt. I fredags så var det längdskidor på schemat, något som jag verkligen hatar. Det kanske var den... hmm, fjärde/femte gången jag någonsin har åkt. 
  
   En del utav "uppvärmningen" var att ta sig uppför en ganska brant liten backe utan stavar och sen åka ner. Är Erik seriös? Jag kan knappt ta mig upp för en backe MED stavar. Det vart alltså ett helvete för mig i fredags. När jag väl åker i spåren och nerför backar som har ett tydligt spår man kan följa så går det bra. Så när jag kom till näst sista backen och såg att jag inte hade ett spår att följa visste jag att det skulle gå åt pipan.
   Det var ungefär som att kasta sig utför ett stup enligt mig. Dömt till att göra ont. Lyckades nämligen göra värsta vurpan framåt. Och trots att skidorna gav mig ett hjärtformat blåmärke på knät, så avskyr jag fortfarande dom.

   Det var det glada humöret jag kunde bjuda på.

Tangens, cosinus, sinus.. who cares?

Har prov på ett riktig långt kapitel i matteboken imorgon, det är sjukt mycket som jag måste komma ihåg. Börjar bli riktigt trött på matten nu efter några månader i skolan. Någon annan naturvetare som känner likadant? Har tagit mig en liten paus ifrån tangens och allt annat nu iaf. Hade tänkt att kolla på två avsnitt utav "The Big Bang Theory" klockan fyra. Låta hjärnan vila lite under en timme.
Appråpå "The Big Bang Theory", man kan köpa säsong 1-4 av serien på cdon.se för 399:-. Man blir ju riktigt sugen på att den maffiga boxen. Programmet är ju så himla bra!Haha, hade lite sällskap utav Mitzie.


Sleepy Saturday

Lördagsmornarna brukar ofta bli en lång sovmorgon för mig, känner mig väldigt seg. Klev upp för en timme sen. Igår var jag till frisörn, så nu är mitt hår inte så långt längre, men fortfarande långt. Kände att det var dags att klippa iaf, det nådde ju nästan röven på mig.

Vad hittar alla på den här lördagskvällen då?


give me summer..Älskar den här bilden på Carro från i somras,
den ger verkligen glädje och sommarkänslor. Börjar bli trött på snön..


Drawing, Taylor Lautner

   Det var riktigt kul att rita det här porträttet, blir grymt att ha den här snyggingen på väggen. Nej, jag vet inte om Taylor kommer hamna på väggen eller inte, vi får se om jag kan hitta någon bra plats för den.   Självklart är jag så oerhört självkritiskt så jag är inte riktigt nöjd med den. Det vart lite för sulligt i ansiktet,  men annars så. Men jag gillar inte heller när det ser helt perfekt ut. Jag vill att det ska se ut som en teckning, inte ett fotografi. Eller vad säger ni? :)

   Och just de, första teckningen 2012! Wihoo!


Heiress

   Hemska tanke att skolan börjar på måndag... Därför har jag njutit av friheten de senaste dagarna. I torsdag var jag och fikade med brudarna Sara, Carro och Johanna, trevligt det. Har suttit och ritat som en tok också, så nu är porträttet på Taylor Lautner färdigt.
   Samtidigt som jag har ritat har jag njutit av den himmelska doften HEIRESS by Paris Hilton, fick den i julklapp och sprutar på mig den stup i kvarten.


Hemma i snötäckta Ljusdal

   Ja, då var man hemma igen. Har haft det riktigt bra hos pappa! Har hunnit med mycket i Stockholm. Bland annat firat pappas födelsedag, firat nyår hos min halvsyrra, shoppat lite i Sergelstorg och sista kvällen så blev det pizza och bio, vi såg Sherlock Holmes.

   Kul att komma hem till snö också, fast den är inte lika mycket som på bilderna (tagna på julafton). I Stockholm kunde man lätt ha trott att det var tidig höst.RSS 2.0