Julafton

   GOD JUL ALLESAMMANS! Hoppas ni hade en bra Julafton igår!
   Det vart lite paketöppnade för mig, fick två böcker, en om fotografering och den andra om akvarellmålning, lite pengar, svarta canvas-dukar och småsaker. Sen när kameran kommer, kommer jag att vara pank igen.. snyft. Men troligtvis kommer jag ha en riktigt bra digitalkamera iaf.

 

   Nu snart måste jag packa också, åker till pappa i Stockholm imorgon. Det kommer säkert vara en massa förseningar och inställda tåg, det har ju varit det de senaste dagarna och det ändras nog inte imorgon. Är hemma hos pappa till den 5 Januari, skulle egentligen vilja åka hem lite tidigare. Tiden går så himla fort i Stocholm och sen är det bara en vecka kvar på lovet liksom.

Frontpage

Såhär såg alltså framsidan ut på mitt musikarbete:




Riktigt kul att rita med färg för en gångs skull^^.


Lisa Olsson (Lisaplace)

LISA OLSSON


Nu är jag ledsen, min kamera hade inte kommit... Så nu kommer den få ligga här hemma i minst en vecka innan jag får den. Åker till pappa nu på söndag och stannar där tills 5:e Januari.


Unusual

 

   Det var väldigt länge sen vi hade såhär mycket julklappar under julgranen. Två av dom är ju från Sara och Carro, Mamma har förbjudit mig att öppna dom innan julafton... snyft. Men de senaste tre åren har jag typ bara fått ett kuvert med pengar, så det är mycket ovanligt att det just nu ligger fem julklappar som jag ska öppna imorgon!

   Ojoj,
känner verkligen inte för att ta bussen in till Ljusdal idag, det är -25 grader ute. Jag som hade tänkt gå upp till Dollar§Store och köpa något litet till mormor.

First Look

Igår så fick jag något ryck och ville bara rita ett porträtt. Helt otroligt att den redan är klar. Ritade av Lisa från bloggen "Lisaplace". Följer inte bloggen så mycket längre, men tänkte för några månader sen att jag vill rita av henne, hon är så himla vacker.

Här är en liten "Work in progress-bild" på henne, som jag har redigerat lite. Imorgon får ni se det färdiga orginalet, det är alldeles för mörkt för att ta kort på den nu.


Perfekt i Vinter

Cubus har så sjukt fina stickade tröjor! Några tycker jag är lite väl dyra, med gud så snygga dom är.


Tror dessa låg mellan 149-399 kr.


Can you tell how happy I am?

 

   Väntar med att visa teckningar till imorgon, hoppas att min kamera har kommit då! LÄNGTAR! Har bara tagit det lugnt idag, vakande kring 12.30 och kom på att Carro skulle komma över med en julklapp. Det kan vara bra att man är vaken då, tycker ni inte? Nämen, hon har inte kommit än.
   Alltså, jag är inte ens klar med min paketshopping. Ska in till Ljusdal imorgon och försöka hitta lite och förhoppningsvis hämtar jag kameran då också.

Jullov!

Äntligen jullov säger jag!
Dagen började med sång i kyrkan och med prästen som babblade på lite. Sen var det match mellan vinnarna i volleybollturneringen, mot lärarna, fortfarande tjejer mot tjejer och killar mot killar. Haha, jag och carro charmade till och skjuts av Pajen till skolan. "Pajen, kan vi få åka med dej? Det är ju faktiskt jul.. (blink-blink)".
Såklart vann lärarna båda matcherna, fan.. Om vi hade kommit till final skulle vi ha spöat dom, haha. Sen så gick vi upp till klassrummet och fikade lite och fick betygen. Betygen kunde nog inte bli bättre, sjukt nöjd!


Beställd! Samsung WB5500

Nu har jag köpt min lilla älskling som jag upptäckte igår, Samsung WB5500. Hittade den på Elgiganten först för 3290 kr, som jag tyckte var lite mycket. Sen så sökte jag på den på Pricerunner.se och hittade den på PIXMANIA för 1944kr! Beställde också med en väska och ett minneskort med 8GB. Det behövs ju lite minne om man ska kunna filma i HD.

Älskar verkligen denna kamera, den har en massa coola inställningar, bland annat Fish-eye. Den har också dubbel bildstabilisator, både optisk och digital.



Här är en bild som den har tagit, 14 megapixel.


Hoppas den hinner komma tills på tordag.. Det står att om man beställer innan de 22 dec så kommer den innan jul, men vet inte riktigt om jag tror på det.


Frost

   Idag har det inte hänt mycket, fick ju inte mycket till skönhetssömn igår när vi skulle till Hudik så idag så sov jag till klockan 15. Mycket duktigt utav mig.. dagen bara försvann. Men är riktigt glad nu, har hittat en ännu bättre kamera som jag verkligen älskar, ska beställa den imorgon!

 

   Imorgon så spenderar man dagen i bildsalen, vi ska sitta och pyssla. Så himla skönt att inte ha några lektioner kvar. Sen så slutar man på tisdagen.

   Nu ska jag gå upp och stämma gitarren och spela lite!

Hayley Williams

På torsdagen för ungefär 10 dagar sen så lämnade jag in ett arbete om Paramore, ett musikarbete alltså. Då ritade jag en bild av Hayley som framsida då man fick välja att göra framsidan för hand eller ta från datorn. Det var meningen att jag skulle få tillbaka arbetat denna torsdag som var, men det vart inte så.
Istället så får jag tillbaka det på tisdag då vi får betygen. Tog iaf en bild på framsidan när det var halvklar, så ni kan ju få se den nu.


Måste bara säga att jag inte ritar med färgpennor ofta, tycker att det blir så mycket verkligare med blyetch. Men dessa färgpennor som jag använder är ändå väldigt bra, finns många olika nyanser. Jag kan ta och visa dom någon gång.

Den färdiga få ni se sen på tisdag. Har varit lite dåligt med teckningar nu på senare tiden men har haft mycket att göra. Men nu har jag faktiskt två betällningar pågé. Ett åt Johanna och ett åt Rune.


Julshopping

   Kände verkligen träningsvärken i morse. Har lyckats få blåmärken på tummarna och ena handleden också. Idag så har jag iaf varit i Hudiksvall och letat lite efter julklappar utan så värst bra resultat, hittade lite smått och en tunika till mig själv.
   Vädret var inte det bästa, blåste och snöade. Jag och mamma åkte med Rune och hans syster Ulla, men dom skulle till deras pappa som låg på sjukhuset så jag och mamma gick själv större av tiden. Bland annat satt vi och åt pizza inne på AMANDA'S, de har hur goda pizzor som helt och snålar inte med osten!



Nu känner man verkligen att det är jul, längtar till mellandagarna för då ska jag köpa ny kamera!


Paranormal Activity & Lost

Idag blir det tv-kväll, Lost som vanligt men såg också att det var Paranormal Activity. Så ska se lite av den också.



Tycker inte direkt att filmen är så superbra, men gillar att man sitter och skrämmer upp sig själv genom att sitta och spänna sig hela tiden, SKITSKÖJ VETTU!


Volleybollturnering

Idag hade vi volleybollturnering då!
Vi tjejer verkligen överträffade oss själva, vi trodde att vi skulle vara urkassa med tanke på hur det har gått på träningarna inför turnering. Ändå lyckades vi komma i final med tjejerna i 9B. Där så vann de första setet och vi vann det andra. Så det stod alltså lika. Vi var hur nära som helst att vinna, de vann de sista setet med 23-25. Men jag var ändå sjukt glad. Vi kom tvåa och så vann vi ju FAIR PLAY.

Dessutom så vann vi priset för bästa utklädnad, som sagt är det lite av en tradition att man klär ut sig lite på volleybollturneringen i 9:an. Såhär så vi ut:


Ser ut som en jätte! Fattar inte hur lång jag har blivit!


På denna bild sticker jag ut en aning, visste inte vad de gjorde för miner de andra! Ville inte bloda ner mitt linne, hade inte hittat något hemma som jag kunde förstöra. Mina sår är dålda av mitt hår.


Har inte tagit bort sminket än, så här är en liten bild på hur det såg ut. ÄCKLIGT!

Carro var nog anledningen till att vi vann bästa utklädnad, hon såg riktigt sjuk ut!


Om inte ni fattar, så skulle vi se ut som tjejer som har blivit mördade. Jag hade ju ett skotthål i pannan och ett knivsår. Men ser dock inte så bra på bilden.

Detta var alltså våran sista turnering på Stenhamreskolan. Det hade ju varit roligt att ha vunnit och fått spöa skiten ur lärarna på tisdag.


Misslyckad tavla

   Målade i helgen men det vart inte så bra som jag hade hoppats. Har sagt detta förut, men jag är mest van med en penna i handen och inte en pensel. Men ville så gärna måla, hittade en gammal träväska med en massa målargrejer och färger så kunde inte så emot.



   Ser finare ut i verkligheten dock. Denna bild är tagen klockan 11 i lördagskväll med blixt.
Bakom mig så har jag en stor canvas-duk som är runt 100x100cm, tänk vad man skulle kunna måla på den! Men ska vänta tills jag får inspiration.


Bloggen har fått lida..

   Man kan helt enkelt säga att bloggen av fått lida på grund av att jag inte har varit på något vidare bra humör. Det har inte varit för att jag inte har haft någonting att blogga om, det har hänt ganska mycket faktiskt. Bland annat har AJO (lärare) visat oss fräscha delar från en nyslaktad gris, visst låter det trevligt? Tyckte ändå att det var ganska intressant, vi fick ju se hjärta, lungor, lever och njurar. En sak jag inte var beredd på var när AJO blåste upp lungan, trodde absolut inte att det skulle se ut som det gjorde!?

   Åkt på en försylning också, precis innan volleybollturneringen som är nu på fredag. Det är en tradition att på 9:ornas turnering så brukar man klä ut sig inom laget. Inte allt för mycket, men ska ju ändå kunna spela. Men vi ska iaf vara döingar, tjejer som har blivit mördade. Just nu sitter jag med ett skotthål i pannan, testat lite sminkning.

Hoppas ni har orkat läsa! Tråkigt med inlägg utan bild..


Plugg och Filmkväll med Sara

Från igår till idag så sov Sara här, vi har försökt plugga lite till SO-provet men tycker inte vi fick så mycket gjort. Vi kollade på film istället.
 
Det vart Mr Beans Holiday och Hairspray.


Såg slutet på "Just like Heaven" också.


Please be on the sale..


Lite fina saker från Gina Tricot, hoppas på att någon av dessa är på rea efter jul.

Pallar inte skriva om dagen, säger bara att det har varit en av de värsta skoldagarna i mitt liv. Har varit på så otroligt dåligt humör, är sur på allt och alla. Längtar till LOST som börjar om en kvart, ska ta och glömma bort saker och ting med hjälp av lite smågodis också..


RSS 2.0