Knitted beauty

    Hur skönt är det inte att ha lov? Mitt lov kan man säga började i söndags, då jag skrev högskoleprovet på lördagen. Det var inte så illa att skriva faktiskt, tiden gick så jäkla fort! Men lovet har nu börjat för mig också. Nu kan jag sitta uppe sent på kvällarna, titta på mina favvoserier, rita, måla och träffa mina fina kompisar! Satt och skissade lite igår kväll, ögonen är lite messed up, men annars är jag nöjd med denna teckning!
 
 
    Håller fortfarande på med gårdsmålningen som jag visade för ett tag sen och jag vill göra klart den innan jag börjar på något annat stort projekt. Men förhoppningsvis får ni se lite skisser emellanåt! Om ett tag så ska jag gå till Sara, och imorgon blir det matdejt med Carro på Ljusdal och sedan filmkväll hos Annlinn med Ellinor och Jonna. Skojsigt!

Time is not on my side

    Höll på att frysa arslet av mig imorse. Alldeles vitt ute av frost. Har på mig en jacka som ser ut att vara varm, men är i själva verket så jäkla kall. Kan vi inte bara vrida tillbaka tiden litegrann? Inte redo för vintern och inte heller för högskoleprovet på lördag för den delen heller. Och vilket smartass sätter högeskoleprovet på en lördag, första dagen på höstlovet? Just sayin.
 
    Men den här veckan är jag så glad, för jag har typ inga prov eller någonting, och som sagt, höstlov på fredag! Ska nog ta vara på den här veckan och ligga nerbäddad i soffan med en massa bra på tv:en och datorn. Kanske försöka förbereda mig för högskoleprovet också... så gott det går de vill säga!
 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

It's friday

    Då var denna skolvecka slut, otroligt skönt men har ändå sjukt mycket att göra i helgen. Planerar att i alla fall ta det lugnt den här fredagskvällen, det förtjänar man och ta tag i engelskan, svenskan och biologin imorgon. Känns så konstigt att plugga biologi igen, ett av mina favoritämnen, men det var i ettan som jag hade det sist. Ett jäkla pluggämne är det. Tror det är runt 60 sidor vi har prov i på fredag.
 
    Såhär såg jag ut idag, min nya halsduk från MONKI är jag helt kär i. De har haft den här halsduken i ungefär den här färgern varje höst i typ 2-3 år och jag har alltid tyckt att den varit så himla fin. NU äntligen köpte jag den när vi var i Stockholm.
 
 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.
 
    Nu tänkte jag gå loss på polly-påsen och titta på Supernatural, fast säsong 4. Berättade ju att säsong 9 hade premiär i tisdags och i onsdags när jag kom hem, så var det första jag gjorde att kolla om den fanns att se, och det gjorde det! Det var ju hur grymt som helst, längtar tills nästa!

Three days in the Capital

    Haha, tänkte skriva "Capitol" i rubriken, hehe, vem har läst för mycket Hunger Games? I have. 
 
    Är i alla fall tillbaka nu efter tre härliga dagar i Stockholm! Det har varit grymt! Bästa klassresan! När vi kom fram i måndags så var vi först på vandrarhemmet City Lodge och lämnade våra grejer, sedan åkte vi till riksdagen där vi fick en guidad rundtur. Vi fick vänta en stund utanför innan vi fick komma in, det var ett bra tillfälle att ta fram kameran!
 
 
 
 
    Haha, my weirdos. Killen som guidade oss inne på riksdagen var riktigt duktig, politik är inte riktigt min grej men han lyckades göra det ganska intressant. Efteråt så fick vi lite tid att gå på stan, vi käkade på Subway och begav och sedan till observatoriet. Där dröjde det också ett tag innan vi blev insläppta och Annlinn passade på att springa lite med löparna som sprang runt om och om igen kring observatoriet. Lite konstig och jobbig workout må jag säga, Annlinn var duktig som försökte!
 
    Vi var på observatoret ända till 21.00 på kvällen och då gick vi igenom drottninggatan tillbaka till vandrarhemmet.
 
 
 
    Nästa dag var vi på Tomtits Expriment och där hittade vi på mycket. Tror vi alla kände oss som barn igen.
 
 
 
 
 
 
    Vi testade på ett roligt "mindgame" ett antal gånger. Man satte på ett band kring huvudet som mäter ens hjärnativitet och spelet går ut på att man ska få så låg hjärnaktivitet som möjligt. Ju lägre den är, ju fortare fram åkte en metallkula på bordet. Man skulle alltså slappna av. Man vann när kulan kom fram till motståndarens sida. Jag var inte någon höjdare på detta... Jonna var THE MASTER. Ser ni hennes hjärnaktivitet där till höger på skärmen? Man ser den knappt? Gick hon typ in i koma eller? Haha.
 
    På Tomtits så åkte vi också i en rutschkana två gånger, fikade och åt lunch innan vi åkte till Naturhistoriska.
 
 
    På naturhistoriska museumet knäppte jag inte några kort, orkade i konka runt på kameran och jag var osäker om man ens fick fotografera. Där hade man ju varit x antal gånger förut så det kanske inte var det roligaste. Efteråt så blev det några timmar på stan som avslutades med tjejerna på McDonalds. På kvällen, som var sista natten på vandrarhemmet så fick vi för oss att ha lite beautytävling, vi gjorde frisyrer på varandra!
 
 
 
    Så jäkla söta. Onsdagen började tidigt, vid klockan 6 åt frukost och klockan 7 började vi åka mot Forsmarks Kärnkraftverk. Där fick vi lyssna på en urduktig informatör som faktiskt ändrade min inställning mot kärnkraft, det är ju fortfarande inte helt och hållet bra och säkert, men lite mer positiv är jag. 
    Vi åt lunch där på en restaurang, Kraftkällan (haha, grymt namn), och sedan åkte vi på en guidad busstur på området. Runt klockan fem så var vi hemma igen och skönt var väl det!
 

Colours

Knäppte lite kort igår, ni såg en av dom i förra inlägget, men tänkte bjuda på några till. Så himla vackra höstfärger!
 
 
 
Canon eos 600d, Canon EF 50mm f/1,8.

My October

 
    Ja... min oktober ser ju en aning bättre ut! På tisdag börjar Supernatural säsong 9! Herre vad jag har längtat! Men nu är det ju så att det är i USA där den har premiär, men förhoppningsvis kan jag se första avsnittet bara någon dag efteråt.
    Det gör faktiskt inget, för imorgon åker nämligen jag med klassen ner till Stockholm för att hänga på Riksdagen, TomTits och Forsmarks kärnkraftverk. Sådant vi naturvetare håller på med! Kommer hem onsdag kväll! 

RSS 2.0