Drawing for school

   Håller på och göra ett arbete om fotografen Sally Mann till Bilden (lektion). Och för att nå ett högre betyg så skulle jag antingen försöka knäppa ett kort som påminner om Sally Mann's fotografier, eller så kunde jag rita av ett foto. Vad tror ni jag valde?



  Är ganska nöjd med den, förutom bakgrunden. Gjorde klart den nyss och när jag sen skulle spruta fixativ på den (spray som gör att det inte kladdar) så råkade jag ta hårspray! Men dom stod faktiskt bredvid varandra, den luktar gott nu iaf. Nu när jag skulle visa bilden på boggen hade jag inget val än att använda blixt, så himla mörkt nu. Fin duk som ligger på mitt bord säger jag.

   Mitt arbete kommer bli väldigt stort, vi får se om det får plats någonstans i bildsalen. Gjorde misstaget att tänka lite fel när jag skrev ut bilderna, men vad ska man göra?

If I could, I would sleep on my guitar all day long

Har inga nya teckningar att fylla på med, så tar väl och visar ännu en gammal.

HADE LITE STEG-FÖR-STEG-BILDER





En av mina favoriter. Gillar den för att den är så stor, annars brukar det bli ganska smått. Denna täcker ett helt A3-papper.
Haha, nu håller mamma på och göra våfflor, har inte sagt att det var pannkaka i skolan.. ^^


LUNES



   Försov mig idag igen, som vanligt då. Otroligt nog så vaknar jag alltid vid den tiden så att jag precis hinner till bussen? Jag var jätteduktig och tappade NO-mappen i snön efter skolan, hade problem med att lägga tillbaka mobilen i jeansfickan. Men jag säger så här: Hellre mappen än mobilen!

   Har iaf fall bytt Elevens val till Syslöjd nu, hoppas jag hinner klart med min dumma väska till jul, vil börja på min balklänning!

 

Första Advent



   Nu känner man verkligen att det är jul, nästan alla gardiner och annat julkrafs är framme nu. Tiden har gått så himla fort, känns som man började nian för en månad sen bara. Har jobbat lite med mitt musikarbete idag och igår för jag vill få klart det. Det är inlämning samma dag som vi har SO-prov, därför vill jag inte stressa över två saker på samma gång senare.
   En annan sak, har varit helt besatt av den där kameran i helgen. Vill ha den nu! Efter Julafton kommer jag ha råd, men kommer vara en aning pank efteråt och det vill jag inte heller vara...


Nikon COOLPIX P100

Har nu hittat en sån himla cool digitalkamera som jag måste bara ha. Den är precis lika bra som en systemkamera och kan filma i Full HD. Alltså, jag är kär!





Man kan dra ut skärmen och vrida den både upp och ner. Så man kan till exempel se skärmen när man tar kort från en svår vinkel. Dessutom så har den ett öga man kan titta igenom också.




   Den kan zooma upp till 26x, kolla det där objektivet! Det dåliga är väl att man inte kan byta objektiv, men varför ska man göra det? För mig är det viktigt att en kamera ska kunna filma, så om jag skulle köpa en systemkamera som kan det, skulle nog priset ligga på runt 5000:-? Så mycket vet jag inte om jag vill lägga ut på en kamera.
  
Den här kostar dock bara 2990:-. Jag måste ha den här, min nya älskling!


Emmy Goodwin

   En av mina favoritbloggare just nu är Emmy Goodwin, en sån härlig personlighet, alltid glad och uppdaterar ofta. Ritade ett porträtt av henne för ett tag sen, tycker det är ganska roligt att rita av bloggare (Haha, skulle vilja rita av kissie, men inte för att jag gillar henne).




   Älskar verkligen närbilder med stora feta glajjer. Vill rita något liknande men i färg, trots att jag i inte är så duktig på det.


What?


Denna lapp satt på Lennarts dörr när vi skulle till honom i måndags, vi var tvungna att byta Elevens Val. Haha, men han var ju väldigt svår att få tag på... Med tanke på att han är på sitt kontor cirka 1 sekund varje dag!




Happy Birthday Sara!

Idag så fyller Sara år, skulle ha följt med henne hem med Carro.. men så blev det inte. Idag var det fystest och någon gång under stående längd sa det "knak" i ryggen. Inte riktig knak, men har så jävla ont fortfarande. Så skulle nog inte klara av att gå hem från henne med en tung väska med idrottskläder och en massa böcker.



En gullig bild på mig och Sara i somras.
Tror inte det blir något mer inlägg idag, har en massa plugg att se fram emot....


W.I.P, Rihannas "twin".

Sa i fredags att jag höll på att rita av Rihanna, och det gör jag, men jag sa också att jag hade lite problem med teckningen. Det ser inte ut som hon! Om hon hade haft en tvilling (inte enäggs) så skulle detta vara hon. Men ni kan ju få se hur det ser ut hittlills iaf. Den är nästan klar, det är bara fjädrarna längst ner kvar.




Det ser verkligen inte ut som Rihanna.. Men allt kan ju inte bli lyckat? Själva bilden är ju fin i sej.

Autumm

Min blogg ser ju en aning höstig ut så varför inte fortsätta i den riktningen. Tog kort på en massa löv för ungefär en månad sen.





Order a portrait

   Om någon är inresserad så tar jag gärna emot beställningar på porträtt. Det kan vara på både männsikor och djur. Har inte direkt haft så många "kunder", men för ett tag sen så ritade jag ett porträtt till min mammas kille.
Det var en bild på hans pappa. Såhär vart den:



  Han blev otroligt nöjd iaf, och jag också. Det här är alltså hur det kan se ut. Tar inte mer än 150-200 kr. Ni kan gärna kolla på fler teckningar i kategorin "Drawings".


I´m LOST tonight

   Ikväll så blir det en än gång LOST på tv400. Älskar serien. Tänkte ta och visa en teckning som jag ritade i somras. Ritade av Sawyer, som är en av karaktärerna i Lost.



  Det här är en av mina favoriter. Brukar inte rita män så mycket, måste ta och göra det oftare. Har velat rita av Johnny Depp men det har inte blivit av. När det är skola har man nästan aldrig tid att sitta och rita, den här veckan har jag ju varit på pro och totalt ignorerat skolarbete. Fast ska nog ändå ta tag i det imorgon.


So mad..

   Håller på och ritar av Rihanna just nu, har hunnut ganska långt trots att jag bara började igår. Fast jag är otroligt arg att det inte vill bli som jag vill. Hennes näsa blev helt missbildad så det inte ser ut som hon! Men med hennes hår kan man ända räkna ut att det är hon. Men vill inte hålla på och sudda en massa, då blir det bara så sulligt.


   Sunset

Då kommer det till slut likna en tjej men en fjäderboll på sin klänning istället för RIHANNA.


Amazing

Hayley Williams och resten av medlemmarna i PARAMORE är så sjukt duktiga live.


Painted flower

   Tänkte ta och visa en blomma jag målade för några veckor sen. Jag målade av en av mina egna foton jag har tagit, fast i en lite enklare version så att säga.




Här är orginalfotot:


   Är inte så van vid att måla med akvarell. Allvarligt tror jag att det här är den enda jag verkligen har avslutat, plus att jag bara satt med den en eftermiddag. Men ni kommer nog mest få se teckningar med blyetch.

   När jag kom hem idag så har jag tagit det lite lugnt, sen så gjorde jag kolakakor (tror de heter så?). Dom blev väldigt goda men inte lika bra som de vart på Märtas i tisdags. Nej, nu måste jag gå och duscha innan mamma snor åt sig badrummet för att färga håret.


Tomorrow

   Imorgon tror jag jag ska fortsätta på min döskalle som jag började på för några veckor sedan. Har väldigt dålig fantasi när det gäller bakgrunder (haha, märks på bloggen också). Så jag fastnade och började på någonting annat istället.




   Usch vad jag börjar tänka på döden, hemsk tanke. Nej, nu måste jag gå och sova om jag ska kunna komma upp imorgon. Hade tänkt locka håret lite och ta kort på min nya jacka. Haha, brorsan får vara fotograf.

   Sov gött allesammans!

At the hairdresser again

   Min kompis Carro har alltid någon frän frisyr, och idag efter praoen så var hon hos frisören igen (Hon praoa faktiskt på salongen). Detta var hennes nuvarande frisyr:


   Foto: Sara

   Hon brukar inte ha tuppkam i vanliga fall, där är bara på den här bilden. Men gick till frisörsalongen där hon var efter att hämtat min nya jacka och köpt present till Sara. Det blev sjukt snyggt, hon är en aning mörkare i hårfärg och det passar henne skitbra.

Drawing, Dog!

   Har kämpat med den här teckningen i några dagar, gjorde klart den i helgen. Sjukt nöjd är jag iaf, trots att det blev lite slarv i slutet men ignorera det.



   Har ni något förslag på vad jag kan rita härnäst? Vill försöka hålla mig borta från en massa kändisar, istället rita något som alla kan gilla. Funderar på att någon gång nästa år ha kanske någon typ av utställning, då vill jag inte ha bilder på folk som bara jag gillar. Därför skulle det just vara bättre med lite naturbilder eller liknande.


Welcome to my new blog!

   Hej, nu har jag starat en ny blogg. Här lägger jag ut bilder på mina teckningar, målningar och lite foto. Har lite problem med designen (profilbilden vill inte komma upp), så ska försöka fixa det!

update:
Om ni går in på någon av kategorierna kanske ni kommer se något som "Yutuyuti", men det har bara hakat upp sig. Gjorde ett inlägg i varje kategori så att kategorierna skulle komma fram.


RSS 2.0