autumn

   Skitväder har lett till átt jag inte rört kameran på ett par dagar, men så kom jag på att jag faktiskt tog några riktigt höstfina bilder i fredags. Apropå fredag, klippningen blev toppen, dock får ni nog vänta på en efter-bild. Vet inte om är så jätteintressant att se heller?
   När jag har kommit hem från skolan den här veckan så har det varit kemiplugg på listan och jag har knappt haft någon fritid alls. Provet idag gick väl sådär, man blir ännu mer nere när man känner att all tid man la ner inte lönade sig... Nej, nu ska jag sluta vara negativ.
 
Canon eos 600d + ef 50mm f/1,8.
 

Nu ska lite centimetrar bort

   Ska strax gå till min kompis Sara som ska klippa mig. Mitt hår börjar bli alldeles för långt... eller det känns så. På bilden jag knäppte nu så tycker jag inte att det såg så långt ut. Men det slitna ska bort! Sara kommer nog göra ett bra jobb, mitt öde ligger i hennes händer, haha. Det blir antagligen en "efter-bild" någon gång i helgen!
 
Canon eos 600d, ef 50mm f/1,8.

pizzaaaa

Perfekt avslut på skolveckan, sitta och klämma i sig pizza med brorsan. När jag ätit klar så hade han en tredjedel kvar, glupsk av mig! Nämen, herregud vad hungrig jag var.
 
Canon eos 600d, ef 50mm f/1,8.

mathtest and birthdays

   Kyliga mornar, långa dagar och korta nätter. Så är det vardagarna ser ut just nu.
   Hade matteprov i tisdags, som jag inte hade en aning om hur det gick på, men fick ganska goda nyheter om det idag. Igår så firade jag min brorsas och katts (aawww!) födelsedag. Brorsan fyllde 19 och Mitzie 8 år. Stora de är!
 
Canon eos 600d, ef 50mm f/1,8.

Studying my brains out...

Matteprov imorgon och jag känner pressen... Måste göra bra på det här provet.
 

Canon eos 600d, ef 50mm f/1,8.

Folkparken

   I torsdags så var det skoljoggen och friluftsdag (två flugor i en smäll antar jag?) i folkparken. Började med att gå runt kyrksjön, hela 4,5 kilometer halv 10 på morgonen. Det var en hel del som sprang runt också, nästan 80 stycken och killen som vann på 15m18s gjorde det jävligt bra!
   Till lunch fick vi kycklingsallad och sen blev det minigolf med Carro, Annlinn och Jonna. Jonna spöade skiten ur oss, men jag lyckades iaf göra en Hole-in-one. Yeey!
 
   Några överredigerade bilder från folkparken:
 

Canon eos 600d, ef 50mm f/1,8.

The Mentalist, w.i.p.

   Kom hem från skolan nyss, hade Bild sista lektionen och är nu typ klar med mitt självporträtt. Jag är inte alls speciellt nöjd med den... folk kanske tycker jag är galen, men jag är faktiskt inte nöjd. Den ska upp på väggen i bildsalen också, fan. Jag kan inte heller säga att jag är på helt rätt bana på målningen heller. Det går inte bra nu...
 
   Bestämde mig för att inte börja om med målningen, utan jag fortsatte och jobbade med det jag hade. Har målat grunden till håret nu också, ska se att få till hans charmiga lockar!
 

Om jag hade det lika bra..


Canon eos 600d, ef 50mm f/1,8.
 
Sitter med matteboken.. Har också insett hur jag jävla mycket jag har att göra nästa helg.
I'm going to die.

The Third Monday

   Tredje veckan i skolan har startat. Med en inlämning avklarad, så har jag tyvärr 3 små redovisningar imorgon. Okej, en av dom är ganska stor ändå. På historian ska jag nämligen redovisa min familjehistoria, känns inte som att den är speciellt intressant... Men ska försöka att inte få mina klasskamrater att somna.
   Invigde min jacka idag också, love it!
 

Canon eos 600d, ef 50mm f/1,8.

Paus i studierna

Tar en liten paus från svenska-arbetet, men det flyter på bra nu.
 

Canon eos 600d, ef 50mm f/1,8.

Army Jacket

   Börjar detta inlägg med att säga precis som bloggaren Amanda. Varför sitter man inte på Hogwartsexpressen en lördag som denna, den 1 September? Fan att man inte fick något brev.. hah. Istället så satt jag på tåget till Gävle i jakt på en ny jacka. Hittade en riktigt fin army jacket från Vila. Är sugen på att pimpa den med några guldiga nitar också. Skulle vara awesome!
 
  
   Nu måste jag ta och jobba med en svenska-uppsats som jag skjutit allför länge...

RSS 2.0