Three days in the Capital

    Haha, tänkte skriva "Capitol" i rubriken, hehe, vem har läst för mycket Hunger Games? I have. 
 
    Är i alla fall tillbaka nu efter tre härliga dagar i Stockholm! Det har varit grymt! Bästa klassresan! När vi kom fram i måndags så var vi först på vandrarhemmet City Lodge och lämnade våra grejer, sedan åkte vi till riksdagen där vi fick en guidad rundtur. Vi fick vänta en stund utanför innan vi fick komma in, det var ett bra tillfälle att ta fram kameran!
 
 
 
 
    Haha, my weirdos. Killen som guidade oss inne på riksdagen var riktigt duktig, politik är inte riktigt min grej men han lyckades göra det ganska intressant. Efteråt så fick vi lite tid att gå på stan, vi käkade på Subway och begav och sedan till observatoriet. Där dröjde det också ett tag innan vi blev insläppta och Annlinn passade på att springa lite med löparna som sprang runt om och om igen kring observatoriet. Lite konstig och jobbig workout må jag säga, Annlinn var duktig som försökte!
 
    Vi var på observatoret ända till 21.00 på kvällen och då gick vi igenom drottninggatan tillbaka till vandrarhemmet.
 
 
 
    Nästa dag var vi på Tomtits Expriment och där hittade vi på mycket. Tror vi alla kände oss som barn igen.
 
 
 
 
 
 
    Vi testade på ett roligt "mindgame" ett antal gånger. Man satte på ett band kring huvudet som mäter ens hjärnativitet och spelet går ut på att man ska få så låg hjärnaktivitet som möjligt. Ju lägre den är, ju fortare fram åkte en metallkula på bordet. Man skulle alltså slappna av. Man vann när kulan kom fram till motståndarens sida. Jag var inte någon höjdare på detta... Jonna var THE MASTER. Ser ni hennes hjärnaktivitet där till höger på skärmen? Man ser den knappt? Gick hon typ in i koma eller? Haha.
 
    På Tomtits så åkte vi också i en rutschkana två gånger, fikade och åt lunch innan vi åkte till Naturhistoriska.
 
 
    På naturhistoriska museumet knäppte jag inte några kort, orkade i konka runt på kameran och jag var osäker om man ens fick fotografera. Där hade man ju varit x antal gånger förut så det kanske inte var det roligaste. Efteråt så blev det några timmar på stan som avslutades med tjejerna på McDonalds. På kvällen, som var sista natten på vandrarhemmet så fick vi för oss att ha lite beautytävling, vi gjorde frisyrer på varandra!
 
 
 
    Så jäkla söta. Onsdagen började tidigt, vid klockan 6 åt frukost och klockan 7 började vi åka mot Forsmarks Kärnkraftverk. Där fick vi lyssna på en urduktig informatör som faktiskt ändrade min inställning mot kärnkraft, det är ju fortfarande inte helt och hållet bra och säkert, men lite mer positiv är jag. 
    Vi åt lunch där på en restaurang, Kraftkällan (haha, grymt namn), och sedan åkte vi på en guidad busstur på området. Runt klockan fem så var vi hemma igen och skönt var väl det!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0