En tripp till Gävle

    Alltid skönt med en klämdag då och då. Ingen skola och ändå får man åka gratis med x-trafik. Så bärde av till Gävle igår med mamma för att shoppa litegranna. Alltid lika kul att åka med mamma.... hah. Frågade både Stina och Carro men de kunde inte, så mamma erbjöd sig trots att hon var i Gävle dagen innan.
    Mamma och jag var i Gävle redan klockan 10, och vid 11 var vi båda så sjukt hungriga. McDonald's är ju nästan ett krav när man har det i närheten för en gångs skull.


    Provade nyheten 'McWrap Chicken & Bacon', sjukt gott. Typ som kyckling-tacos.

    Hittade mycket fina saker i affärerna, och en positiv sak med att ha mamma med sig är att hon kan erbjuda att betala lite ibland, blink-blink. Fyndet blev nog en sjukt snygg blus från Bikbok, med öppna axlar. Ska visa någon dag.

    Nej, nu måste jag återgå till pluggandet. Har ett jävla biologiprov på 70 sidor på måndag, tar en evighet att bara sa sig igenom allt man ska läsa... Har nationella i matte dagen efter också, så det blir att råplugga matte på måndag när jag kommer hem från skolan. Det finns verkligen inte mycket att se fram emot den kommande veckan inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0