7th of February

   Usch, vad jag fryser, tror det är ungefär 16 grader inomhus. Vi har inte kunnat elda för att ingen har varit hemma under dagen. Antagligen så är det försent nu, och jag gruvar mig för hur kallt det kommer bli i morgon bitti, burr.
   Dagen i skolan gick ganska fort. Det är många naturvetenskapliga ämnen på tisdagar. Fysik-Biologi-Matematik i rad. Men det var faktiskt ganska så kul på biologin idag. Vi fick nämligen ta fram DNA-strängar ur kiwi, låter det fränt? Vi mosade kiwin, blandade den med vatten och diskmedel, destillerade litegrann av den som vi sedan blandade med T-röd. Då kunde man sedan se små vita trådar samlas i mitten. Ganska fränt var det fakstiskt.

   Nu måste jag ta och äta, sen blir det The Mentalist, The Big Bang Theory och sedan novell-skriving.



Mysig bild från fredagskvällen.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Hej.



Jag heter Jasmine och ska snart starta eget. Jag håller just nu på med en marknadsundersökning som jag skulle vilja att du deltog i. Min fråga är om du skulle vara intresserad av att köpa trendiga och unika linnen och toppar för ett bra pris? Det är inget tvång att svara på min fråga. Som sagt, detta är bara en marknadsundersökning jag gör för att veta hur stort behovet är av min produkt. Är du intresserad och känner att du skulle vilja ha nyheter eller information om verksamheten och/eller produkterna får du gärna ge mig din e-postadress. Har du några frågor kan du alltid kontakta mig på min blogg: http://jasdrawings.blogg.se/ eller via e-post: [email protected]



Tack för din medverkan :)

2012-02-07 @ 21:22:20
URL: http://jasdrawings.blogg.se/
Postat av: Annika

Fina ljus som lyser upp och värmer i vintermörkret

2012-02-08 @ 16:17:26
URL: http://aniiix.blogg.se/
Postat av: viki

allt bra med dej? :)

2012-02-09 @ 17:59:27
URL: http://vikzan.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0