The Movies


Det här kallar jag en riktig storblandning av olika filmer, ingen lik den andra.

   Little Fockers. Carro sa att det här var den tredje filmen om den här familjen, men man behöver inte ha sett de tidigare. Handlar om en man och hans fru som har två barn, tvillingar. Fruns pappa är riktigt misstänksam av sig och överbeskyddande (det har man också sett i de tidigare filmerna). Han tror att barnens pappa är otrogen och går lite över styr. Filmen är inte riktigt min typ av humor, men den var okej. Tror många skulle gilla den i alla fall.

   Skyline. Ännu en film om jordens undergång, ungefär som Världarnas Krig. Ett konstigt vackert blått sken lyser upp himlen och männsikorna blir som i en trans när de kollar på de, samtidigt så blir de som att huden spricker och blir lila. Om de tittar för länge så flyger de sen upp till "rymdskeppen". Jarrod och hans flickvän besöker en kompis i L.A då det händer och de försöker alltså komma därifrån. Tyckte filmen var ganska bra faktiskt, men den slutade tvärt. Antagligen kommer det en tvåa.

   All de boys love Mandy Lane.
Som ni nog förstår är Mandy en tjej som ja... alla är dödskära i. Hon och några kompisar bor under en natt i en av vännernas hus och en efter en så försvinner det. En kille är där för att komma åt Mandy. Var beredd på en galen vändning i slutet av filmen. Det här är en av de äckligaste filmerna jag har sett, den är konstig på alla möjliga vis. Men jag gillar ju äckliga filmer som gör att man kan sitta och skrämma upp sig. Den här är perfekt för de.

   8 Mile. Eminem har huvudrollen i filmen, där han heter Jimmy. Han bor med sig mamma och lillasyster och hänger med ett gäng där rap är väldigt populärt. Man kan väl säga att han spelar sig själv på ett sätt. Jimmy eller "Rabbit" som han kallas, vill få kontrakt som rappare. Men såklart så finns det en massa människor som ställer till det för han. Jag själv tycker att det är en väldigt intressant film, man får se hur en del männsikor verkligen har det. Att Eminem är sjukt snygg i filmen är ju ett plus det också, haha.

Hoppas ni har orkat läsa!

Trackback
RSS 2.0