Pratande fotografen

Gick ut för att fota lite för ett tag sen, det slutade med att jag gick runt på gårn och pratade med Carro i telefon. Hade ringt henne tidigare. Vi pratade lite om spanska-arbetet vi gör tillsammans och vad hon och de andra gjorde på matterycket i fredags. Är verkligen stressad över spanska-arbetet, vi ska planera en resa till Cuba? Det är inte så lätt. Men jag har skrivit om hotellet vi ska bo på iaf och tagit reda på lite restauranger som finns där. Jag måste göra bra på det här för jag tror det är enda chansen för mig att ha kvar mitt betyg... åh.

Vart superglad när jag fångade min första bild på en fjäril idag, fast de ser en aning äckliga ut på nära håll. Tror jag föredrar de på lite längre avstånd ändå.



Nu ska jag duscha och sen så blir det SO-pluggande. Missade provet när jag var sjuk så måste göra det på omprovstid imorgon istället.


Kommentarer
Postat av: Elin

Fullkomligt älskar bilderna! Du är otrolig! Sluta aldrig fotografera!

2011-04-17 @ 20:40:56
URL: http://elinjak.blogg.se/
Postat av: Angelica

Kikar in och hoppas du haft en bra dag i solen :)



Tänkte tipsa om en tävling jag har på bloggen, dagens blogg, där du kan vinna en länkning. Ber om ursäkt om du inte tycker om reklam - då kan du radera denna kommentar.



I dagens blogg lämnar du bara en kommentar " jag är med ", så lottar jag en vinnare dagen efter. Efter det lämnar jag en kommentar hos er så ni kan kika in vinnaren och anmäla er igen. Även fast ni har vunnit en gång får ni anmäla er igen - eftersom vinnaren lottas ut via random.org



DIREKTLÄNK: http://angelica.blogg.se/2011/april/helgens-vinnare-anmalan-till-dagens-blogg.html#comment

2011-04-17 @ 21:45:06
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: emeliiens

sjukt fin bild på fjärilen!

2011-04-19 @ 06:39:58
URL: http://emeliiens.blogg.se/
Postat av: Nicole

Superfina bilder :D

2011-04-19 @ 21:56:56
URL: http://nickys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0